Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי WIN7 וזכרון המחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גירסת 32BIT לא יודעת לנצל יותר מ3.5 גיגה בגלל מגבלות המערכת.

אם יש לך כרטיס מסך מובנה בלוח האם (אינטל) אז עוד זכרון מגיע גם אליו.

בשביל לנצל 4 גיגה אתה צריך גרסת 64X

פורסם

לא נתקלתי כמעט בתוכנה שלא יכולה לעבוד על גירסת 64BIT.

והבודדות שלא מצליחות, יעבדו אם תתקין אותן ל PROGRAM FILES ולא לברירת המחדל (PROGAM FILES(X86

למעשה המגמה היום היא לעבור ל64 עקב ניהול זיכרון טוב יותר ובכלל מערכת יציבה יותר.

פורסם
זה נכון מה שאמרו לגבי 64 ביט, אבל משום מה גם בwin7 64 אני מקבל את אותה הודעה רק שאצלי רשום 3.8GB usable מתוך 4GB.

ובמחשב אחר רשום 3.5GB usable, והזיכרון תקין. מה פירוש?

עריכה: תודה ceyal!

כרטיס מסך מובנה שלוקח 256MB לעצמו ?

אודי A4

דימה.

פורסם

טוב, זה יחכה כבר לשדרוג הבא. כרגע אני עם WIN7 (זול במיוחד, אני חייב לציין), E8400 וכרטיס מסך 4890 1GB, ומסתבר שרק 3.25GB זיכרון ;-)

עכשיו נצטרך לראות אם זה מריץ את BF3 או לא...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש לי WIN7 64 עם 16G זכרון, הוא מזהה את כולו ועובד עם כולו :-)

במערכות 32 עם 4 גיגה, כמות הזכרון לשימוש תלויה גם בלוח אם, יש כאלה שיצליחו לספק 3.25 יש 3.5 וראתי גם אחד שהצליח לסחוט 3.75, בכל מקרה אחרי הרבה זמן עם 7 64 לא מצאתי חסרונות כמעט, הבעיה היחידה עד היום שהיתה לי זה בחיבור למדפסת HP שיושבת על מחשב XP.

תוכנות מתקינים שקוף, אם זו תוכנה עם גרסת 32 הוא ידע לאכול אותה בלי בעיה.

בקשר ל BF3, אני עם כרטיס מסך NVIDIA 9600GT והוא מריץ את המשחק חלק 1920X1200 כשהכל על law בהגדרות גרפיות אבל העדפתי לרדת ברזולוציה ל 1280X800 כדי לעלות ל medium את ההגדרות, משחק משחק זה !

איך הוא רץ אצלך? על איזה הגדרות אתה העדפת?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...