Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הסיפור שלי איתם התחיל לפני שנתיים שקיבלתי חוב משום מקום של 900 שקל.

מסתבר שזה היה בתקופה שעבדתי חצי משרה באיזה מקום, ומשום מה זה לא נכנס למאגר הנתונים שלהם. אני שכבר שמעתי על סיפורי ביטוח לאומי מגיל 16, ידעתי לשמור את כול תלושי המשכורת שלי, ומהר מצאתי אותם.

כבר הבאתי להם את התלושים האלה פעמיים, ופעמיים הם שלחו לי מכתב של אותו חוב.

באתי אל הפקידה שם כבר בצעקות ואז היא אמרה לי שזה בגלל שיש טעויות במספר הזהות שלי בתלושי משכורת, ושהם צריכים לשלוח לי הצהרה שמראה שהבנאדם שמופיע בתלושי משכורת הוא באמת אני.

אז התקשרתי אל החברה, והם שלחו לי את ההצהרה הזאת+תלושי המשכורת עם חותמת שלהם על כול תלוש, הבאתי את המכתב+ התלושים לפקידה לפני שבועיים, ופה חשבתי שנגמר הסיפור.

היום קיבלתי עוד מכתב חוב...

כאילו מה הקטע?

הם מנסים להתלבש עליי ולהוציא ממני כסף בכוח, או שהם פשוט כול כך חסרי יכולת ומטומטמים בשביל לעשות משהו?

מה עוד אני יכול לעשות כבר?

davemustaine87, המיואש. :?

פורסם

זה מזמן כבר לא ביטוח לאומי.

זה כבר יותר כמו סיוט לאומי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ביטוח לאומי זה כמו פיל שעובד מאוד מאוד לאט. במקום להתייאש ולבזבז את זמנך בתורים הבלתי נדלים שלהם, פשוט תתחיל לעבוד במכתבים. בלי עצבים, בשפה יפה ונעימה, בצורה מסודרת תוך מירקור של החלקים הרלוונטים בצילומים שאתה שולח להם.

לפני שנתיים קרה לי מקרה דומה. שלוש פעמים שלחתי להם תלושי שכר קודמים שלי עד שמישהו שם הבין שבאמת עבדתי במקום מסודר. בלי פאניקה, בסוף זה מסתדר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תעבור למכתביפ עם העתק למבקר הפנימי של ביטוח לאומי.

מאבא שלי.הם ביקשו תלושים מלפני יותר מ 40שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צריך הרבה הרבה סבלנות איתם. הם עובדים לאט מאוד, לא כמו פיל. אולי ממותה.

היה לי בזמנו מקרה דומה, שיום אחד אתה מקבל מהם מכתב וצריך לשלם סכום מסויים.

שלחתי אליהם תלושי שכר עם נימוקים והסברים (כמו לילד קטן), פעם ופעמיים ושלוש. כל פעם הם הורידו את הסכום לתשלום,

עד אשר הוא היה "הגיוני" (התייעצתי והבנתי שעליי לשלם "משהו").

איני יודע מהו המקרה שלך, אבל תתחיל להתכתב איתם.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני אומר לא למכתבים,תפנה לסניף שאליו אתה שייך דמוגרפית,ושם תגיע לא לפקידות שמטפלות בכל האנשים בכניסה,אלה לפקידה יותר בכירה במשרדים,שם בדרך כלל הבעיות נפתרות במקום.

פורסם

1. לא מנסים להתלבש עליך. הם לא אנשים רעים. פשוט חסרי יכולת ודבילים ברמות קיצוניות.

2. מצטרף לעצה לעבוד במכתבים. כל עוד לא איימו עליך בעיקולים או משהו כזה אין סיבה לבזבז את זמנך בהגעה לסניפים.

3. לי היה סיפור איתם בעבר ששלחו לי מכתב אדום שטען שאני חייב להם יותר מאלף שקל על תקופה שבכלל הייתי בצבא.

אחרי ששלחתי להם צילומים של תעודת שחרור + תלושי משכורת מעבודות שעבדתי בהן וכו' וכו' בסוף התוצאה היתה שהחוב נמחק והם שלחו לי צ'ק על כמעט 200 שקל שהם היו חייבים לי.

4. שמור את כל המכתבים שאתה שולח ומקבל מהם.

5. לחבר שלי גם יש נסיון עם הפקידות הדביליות שלהם.

הוא מקבל מהם מכתבים שהוא חייב להם כסף או שהם חייבים לו כסף, כל פעם משהו אחר.

כל פעם הוא מתקשר אליהם להסביר להם למה הם טועים.

באחת השיחות הפקידה הציעה לו "למה אתה לא עושה הוראת קבע, יותר פשוט"...

כמובן שהוא גיחך למשמע הרעיון של לתת להם גישה לחשבון הבנק שלו וסירב בנימוס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אשקלון הופך את העזרה שלי ללא רלונטית. בכל אופן, המכתבים הללו יוצאים אוטומטית, לפעמים עוד לפני שבאת לסדר את מה שצריך מה שהופך אותם ללא רלונטים. כשהבאת את התלושים וכל מה שצריך לפקידה, מה היא אמרה לך? אם יש לך את הטלפון של הפקידה שטיפלה בך חייג אליה וברר אם העניין סודר. גם לי היה מקרה דומה שלאחריו קיבלתי מכתב - המכתב לא היה כבר רלוונטי.

פורסם
המכתבים הללו יוצאים אוטומטית.

כל כך אוטומטית שאני קיבלתי פעם שני מכתבים בו זמנית, שבאחד הם רצו ממני 200 ש"ח ובשניה הם חייבים לי שקל 1 שלם.

פורסם

זו אשמת הדואר שהם הגיעו ביחד

בתאריך של הוצאת /כתיבת המכתב יש בוודאי פער תאריכים.

ולעיניין

בכתב בכתב בכתב. כך יש תיעוד לכל.

רוצה בפניה אישית , אל תצא מהמקום עד שלא תקבל אישור בכתב כי הסוגיה נפתרה. למשל מצב חשבון חדש בו יתרתך היא X ולא 800X כפי שדרשו לפני הבירור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ביטוח לאומי זה כמו פיל שעובד מאוד מאוד לאט. במקום להתייאש ולבזבז את זמנך בתורים הבלתי נדלים שלהם, פשוט תתחיל לעבוד במכתבים. בלי עצבים, בשפה יפה ונעימה, בצורה מסודרת תוך מירקור של החלקים הרלוונטים בצילומים שאתה שולח להם.

לפני שנתיים קרה לי מקרה דומה. שלוש פעמים שלחתי להם תלושי שכר קודמים שלי עד שמישהו שם הבין שבאמת עבדתי במקום מסודר. בלי פאניקה, בסוף זה מסתדר.

1+ גדול!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
כל כך אוטומטית שאני קיבלתי פעם שני מכתבים בו זמנית, שבאחד הם רצו ממני 200 ש"ח ובשניה הם חייבים לי שקל 1 שלם.

הכי חשוב-קיבלת את השקל בסוף?:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...