Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מבסוט ממני מהB4 והלוואי שהייתי יכול להישאר איתה עוד כמה שנים, אבל צריך הדלק ממש גבוהה

ומחירי הדלק לא מראים שום ירידה לכן החלטתי שאני רוצה לעבור למכונית אחרת עם צריכת דלק נמוכה יותר,

אך אם דגש על האך שמירת נוחות הנסיעה, ישיבה באוטו, איכות החומרים ובמיוחד האמינות של הB4.

אני צריך שתתנו לי כיוון למכוניות חדשות מהיבואן עם יש מבצע אז סיבה למסיבה.

הסכום שלי קרוב ל150 אלף אבל אני מעדיף משהו בפחות אם יש שישמור על הדרישות שלי.

המכוניות שחשבתי עליהן הם סיאט איביזה FR, פולקסווגן שירוקו 1.4TSI, יונדאי אבל לא מחבב אותם כל כך בגלל המנועים החלשים.

הייתי מעוניין לשמוע על גולף ופולו אם יש מבצע שאתם יודעים או על מכונית שמשתלם לקנות.

פורסם

שקול את האופל אסטרה טורבו של אופל אשר מגיעה עם מנוע 1.4 טורבו שמקנה ביצועים זריזים וחסכון בדלק,יתרון נוסף הינו שימוש בתיבה אוטו' פלנטרית בת 6 הילוכים שנעימה יותר לשימוש ואולי אף תהיה אמינה יותר מהגירים הרובוטים של VAG(סיאט,פולקסוואגן,סקודה,אודי...).

פורסם

רק תשב באופל ותתחיל להעריך את הנדסת האנוש של סובארו... המושבים של האופל נוחים אבל תפעול הכפתורים נוראי. דווקא אצל סובארו הכל נופל ישר ליד.

על כל פנים, גולף או ג'טה 122 תעננה לך על כל דרישותיך, למעט האמינות, שאין לדעת לגביה. לאחותי יש הונדה סיווק עם 100K ואפס תקלות. פשוט אפס תקלות. מצד שני, מושבים נוראים, מזגן לא תמיד מספק (כן, כן), ומנוע חלוש משהו. גם תא המטען קטן מאוד ולא ממש שימושי.

ה- DSG7 בתחילת דרכו דרש החלפות של מוח הגיר (מכאטרוניק; באחריות), אך הסדרה החדשה עובדת טוב יותר לדעתי. אין לי נתונים לגבי תקלות בשנה האחרונה וגם לא שמעתי על כאלה. אם אתה מחזיק את הרכב לשנתיים עד שלוש זה לא משמעותי. לשיקולך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בקשר לאופל אין לי ממנה ממש היכרות נסיעת מבחן אולי תעזור לי פה, אבל אני לא להוט על הרכב הזה ממש.

בקשר לאמינות של הגולף יש לחבר והוא מבסוט ואין לה תקלות המודל שלו 2009

לצערי הגולף אוטו מאוד לא מאובזר במחיר מאוד יקר וזה דבר שקצת מבאס כי אם אני קונה אוטו מהחברה אז לפחות

לקבל מגנז+סאנרוף אם בכלל פנורמי+בקרת אקלים+פנסי ערפל+מחשב דרך וכו'

חלק מהדברים באים בגולף וחלק לא דבר שבעבר מנע ממני קניה רכב זה

לעומת זאת הסיאט איביזה מקבלת כמעט את כל האבזור הזה אבל מנועים חלשים, רק בדגם FR מקבלים את המנוע עם ה 150 כ"ס

שזה גם רמה אחרת והמחיר לא מי יודע מה משתלם במתחשב שהאיביזה מאוד ריקה מבפנים מבחינת עיצוב.

אני חושב שאני אחכה למבצעי סוף שנה בשביל ירידת המחירים ואני מאמין שיותר אופציות יפתחו לי

אגב אני לא קונה מיד 2 עקב הבעיה שאני לא מצליח למכור את הB4 למרות שהנתונים שלה מאוד טובים והיא שמורה מאוד.

פורסם

חייבים להודות - קשה למכור כיום B4.

אם אתה יכול לבצע טרייד אין במחיר מחירון איפשהו, לך על זה בלי לחשוב פעמיים.

אבא שלי החליף את הB4 בטויוטה אוונסיס חדשה עם גיר רציף וזה שיפר את צריכת הדלק. לדעתי שילם על הרכב בסביבות 150K. אפשר להשיג על הרכב הנחות כי הוא לא נמכר בכמויות גדולות.

[לא בדיוק החליף, נשארה בסוף במשפחה ]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה יכול להתגמש קצת - הסקודה סופרב הוא רכב מדהים.

איכותי מאוד, נוח מאוד ובעל תא נוסעים יפהפה. בהחלט קפיצת מדרגה ביחס ל-B4.

בנוסף צריכת הדלק תהיה נמוכה יותר(בנסיעה שפוייה) אודות למנוע 1.8T של VAG.

עוד אופציות ראויות - פולקסווגן ג'טה, פורד מונדיאו(לא חסכונית אבל רכב מצויין), רנו פלואנס 2 ליטר.

אני לא הייתי הולך על רכב כמו האיביזה. פשוט רכב נחות מה-B4 שלך.

פורסם

לדעתי לעבור לרכב מקטגוריה אחרת זה ירידה ברמה, אל תסתכל רק על הדלק שהרכב שותה לך.

זה ידוע שרכב זה הפסד כלכלי, אבל כאן כשאתה משדרג רכב אתה משקיע סכום נכבד של כסף, לפחות שתשתדרג גם ברמה.

אם תחליף לרכב משפחתי אין ספק שתרד ברמה, אולי תחסוך קצת דלק אבל בקיזוז עם העלות של הרכב החדש תהיה מופסד הרבה יותר.

לדעתי עדיף לנסוע על רכב ישן יותר אבל איכותי יותר מאשר חדש יותר ופחות איכותי.

אם אתה יכול לחסוך עוד קצת ולהשתדרג לרכב חדש, מאותה הקטגוריה כדוגמת הסופרב שהיא גם חסכונית יותר אתה תהנה מכל הכיוונים.

סתם לידע כללי, כמה כבר הרכב שותה לך שאתה אומר שאתה לא עומד בזה? איזה סגנון הנסיעות שלך?

במקרה הריאלי במעבר לרכב שאתה כתבת, תשפר 30 אחוז צריכת דלק.

בקשר למנועי TSI, אומנם הם חסכוניים יותר ומהנים יותר, אבל מבחינת חיסכון צריך להוסיף לחלק מהדגמים ליטר שמן פעם בכמה זמן, השמן שם לא כזה זול, ככה שאת החיסכון של הדלק אתה עלול להוציא על השמן.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מנועי הTSI מאוד מתקדמים טכנולגית ומסוגלים לחיסכון ניכר בדלק זאת בתנאי שאתה נוהג בהם במתינות ועדינות ועיקר נסיעתך בכבישים בין עירוניים,אחרת הטורבו שלהם נכנס לפעולה ואז צריכת הדלק הרבה פחות מרשימה ואף בזבנית(תלוי ברכב ונפח\סוג המנוע).

לגבי ירידת רמה עקב סגמנט אינני מסכים,ישנן הרבה מכוניות פרימיום איכותיות שמשדרות יוקרה ,סטטוס ואיכות גבוהה מרכבי מנהלים.

AUDI A3,BMW 1,VOLVO C30,ALFA ROMEO JULITA.

פורסם

אולי תשקול את המעבר לגז (רוב הרכבים של סובארו באים עם מנועים מותאמים למערכת גז, ואתה יכול לברר במחלקה הטכנית של סובארו), עלות המעבר לגז עולה בסביבות ה-8,500 ש"ח.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...