Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני יוצא מחר לעין פרת, האם עלי לעבור את מעלה אדומים ורק אז לפנות שמאלה לכביש 437?

כי אני רואה לפי המפה שזה יוצא די סיבוב.

אני בא מצומת הגבעה הצרפתית. מעט אחריו יש כביש שנקרא "כביש טבעת המזרחי" המסומן בחום על המפה (של האתר MAPA), והוא מקצר משמעותית את הדרך מבלי להיכנס לשכונה\ישוב ערבי בדרך.

יש לציין שנסעתי הרבה לים המלח דרך ירושלים, ואני מכיר את הדרך האופן כללי, רק שהפעם אני צריך לסטות ממנו, ובאזור זה איני רוצה לערב בהרפתקה כלשהי את משפחתי.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

יהיה לך יותר קצר אם תיסע לפסגת זאב ותסע לעין פרת דרך מחסום חיזמא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה בטוח שאתה רוצה ללכת לשם?

בפעמים האחרונות שהלכתי לשם ולמעיין שם, הרוב הגדול הם בני דודים...

תכלס...כל עוד לא מסוכן שם, לא אכפת לי.

יהיה לך יותר קצר אם תיסע לפסגת זאב ותסע לעין פרת דרך מחסום חיזמא.

אני לא יודע איפה זה מחסום חיזמה הזה.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

אני לא בטוח שלאור מזג האוויר זה רעיון טוב לנסוע לאזור. אתה יודע, שטפונות וכאלו.

כך או כך, חברים שעשו את המסלול לפני חודש בערך מספרים שמדובר במסלול מהמם וממש לא בעייתי מבחינה בטיחותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה מגיע למחסום חיזמא דרך שכונת פסגת זאב. תשאל אנשים זה לא מסובך.

אחרי שאתה עובר את המחסום אתה פונה ימינה בכיכר וממשיך עם הכביש כמה מטרים עד שאתה מגיע לכיכר נוספת - גם בה אתה יוצא ביציאה הראשונה ימינה. משם אתה ממשיך רק ישר משהו כמו 5 דקות, אתה עולה עם הכביש - עד שתגיע לצומת ובה תהיה לך אפשרות לפנות ימינה או להמשיך ישר - ל-א להיכנס ימינה!

כמה מטרים אחרי יש לך או לפנות ימינה לבסיס צבאי או שמאלה ליישוב ענתות - אתה פונה שמאלה.

עין פרת נמצאת בתוך הישוב, שאל את השומר בשער.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

תודה לכולם, עכשיו חזרתי משם.

הדרך הייתה לא מסובכת, מה שסיבך אותי זו ההשוואה בין המסלולים של WAZE ואתר MAPA, משום מה באתר השני המסלול חושב דרך מעלה אדומים מה שהאריך את הדרך ב10 ק''מ, ואילו בGPS של הנייד שלח אותי בדרך בה נסעתי בסוף, האמת לא מסובך. (קצת מספרים לבנים ירוקים וזהו).

האתר אצמו היה די ריק, חוץ מקבוצה של מטפסי הרים. מזג האוויר היה מושלם.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...