Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מכיון שנימאס לי מהמצלמה המחורבנת בפלאפון, אני מבקש המלצה למצלמה קצת יותר נורמלית.

בעיקרון יש לי כבר מצלמת אולטרה זום שהיא משמשת לדברים היותר רציניים, אז הדרישות שלי מהמצלמה הם:

איכות תמונה טובה בצילום בתנאי תאורה בינוניים- חשוב לי מאוד! שונא להפעיל פלאש על כול תנאי תאורה שהוא לא אור שמש מלא.

זמן המתנה בין תמונה לתמונה- שיהיה בתחום הסביר- שמעתי שאצל אולימפוס זה על הפנים, אשמח אם מישהו יגיד לי מנסיון שזה לא ככה.

צילום וידאו- לא חובה HD אבל שיהיה סביר + זום אופטי כלשהו + סאונד, מן הסתם.

שתהיה קומפקטית.

זום אופטי- לא חשוב כלל, 3X יהיה גם בסדר

סוללה- ליטיום בלבד.

תקציב -עד 500 שקל.

תרגישו חופשי להגיד לי אם אני חי בסרט שבסכום הזה אני אמצע משהו עם איכות צילום טובה וגם עם מהירות מהירה יחסית, אני פשוט לא המבין הכי גדול.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

תרגישו חופשי להגיד לי אם אני חי בסרט שבסכום הזה אני אמצע משהו עם איכות צילום טובה וגם עם מהירות מהירה יחסית, אני פשוט לא המבין הכי גדול.

בסרט...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חחחח הכול יחסי...

הייתי רגיל לפני למצלמה 5 מגהפיקסל של פלאפון שיחסית לפלאפונים אחרים היא הייתה די בינונית, ככה שהסטנדרטים הרגילים שלי ל"צילום באיכות טובה" הם לא בשמיים.

אז מה לפי דעתך התקציב שבו אני צריך לחפש מצלמה?

פורסם

מה שמייקר זו הדרישה שלך לצילום איכותי באור נמוך. יש דורש מצלמה עם חיישן יחסית גדול ויכולת עיבוד תמונה גבוהה.

אתה יכול לנסות לקנות S90 ביד2. דורשים כפול מהתקציב שלך, אבל עם קצת מו"מ תוכל לקנות מצלמה שתענה על הדרישות.

פורסם

אז כניראה שלא פירטתי את עצמי כמו שצריך.

לא התכוונתי למצלמה שתצלם בזמן הדמדומים ודברים כאלה מבלי שימוש בפלאש, רק רוצה מצלמה שאני אוכל לצלם איתה בתוך בניין כשיש תאורה חלשה אמנם, אבל יש תאורה(קצת קשה לי להסביר את זה, מקווה שהצלחתי פחות או יותר).

הקנון SX30 אצלנו עושה את זה בצורה מעולה, המצלמה 5 מגהפיקסל של הפלאפון עושה את זה בצורה זוועתית.

מצלמה ב-500 שקל תוכל לעשות את זה בצורה סבירה?

פורסם
לא התכוונתי למצלמה שתצלם בזמן הדמדומים ודברים כאלה מבלי שימוש בפלאש, רק רוצה מצלמה שאני אוכל לצלם איתה בתוך בניין כשיש תאורה חלשה אמנם, אבל יש תאורה(קצת קשה לי להסביר את זה, מקווה שהצלחתי פחות או יותר).

לפעמים עדיף דמדומים...

אותה בעיה.

אם אתה רוצה יותר טוב מהסלולרי, אין בעיה. קנה כל מצלמה.

נ.ב. ה-SX30 לא עושה זאת בצורה "מעולה". מעולה, לקומפקטיות, זה S90 (ואחרות). אפשר גם Fuji F31D, שראיתי ביד2 (לאור נמוך היא מצויינת, עם ISO800 שמיש לחלוטין, אבל מצלמה בינונית מכל בחינה אחרת), אבל המחיר המבוקש מראה שהמוכר בסרט...

פורסם

אווו מעולה. הנה, אני לא צריך משהו מעולה אלא משהו כמו ה-SX30 ואולי אפילו בקצת פחות טוב. מהנסיון שלך אתה מכיר מצלמה כזאת פחות או יותר בטווח מחיר של 500-700 שקל(כחדשה בלבד)?

פורסם

לי יש IXUS95 ואני מאוד אוהב אותה.

מצליח לצלם תמונות לא רעות בתנאי תאורה בינוניים (תאורה מלאכותית בתוך מבנה למשל)

אבל אני לא בדיוק מומחה מצלמות ואין לי יותר מדי בסיס להשוואה.

אחד הדברים שאני אוהב בסדרת ה-IXUS זה שהמצלמה קטנה ונכנסת לכל כיס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...