Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתחיל את הלימודים ומחפש רכב יציב וחסכוני בתקציב של עד 25.000 שקל (אחרי טסט וביטוח)חשבתי שאולי תוכלו לייעץ לי על מספר רכבים ובכלל איך בוחרים?

הרכב ישמש לנסיעה יומית של עפולה קריות,

ראיתי בפרסומים אחרים בנוגע לדייאו לאנוס,מצאתי אחת עם 79.000 קילומטראג' שנת 2001 רציתי לדעת אם שווה מכיוון ששמעתי הרבה דברים שליליים חשבתי לשאול את המומחים.

בתודה מראש אלעד

פורסם

בכזה תקציב כדאי סופר מיני כמו הספייס,206,גטס שהיא פחות חסכונית אך זולה ואמינה למדי,סריון.

לגבי הלנוס תריץ חיפוש בפורום יש לא מאט מידע עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוגע ל 206

מצאתי אחת חמודה שעברה לא מעט 2001 195 אלף

השנתון הוא פחות או יותר בתקציב אבל מבחינת קילומטראג' עד כמה זה משנה ?

פורסם

לא הייתי פוסל את הדייהו לאנוס.

אוטו לא מדהים במיוחד, אבל אם הוא מגיע במחיר זול ואתה מקבל רכב עם ק"מ מועט, זה שווה.

סה"כ נסיעה מעפולה לקריות מדי יום זה לא מעט - ואם תיקח רכב שעבר הרבה ק"מ, אתה תגלה שבתוך שנה שנתיים, שהוא עבר ה-מ-ו-ן קילומטרים. ואז גם תשלם על תיקונים לא מעטים, וגם לא תצליח למכור אותו, אלא במחיר זנות.

פורסם

הייתי מציע לבדוק פונטו ספייס, שנת 2006 ידנית יכולה להיכנס טוב במחיר הזה.

האוטו עושה לי בפקקים מרובים בירושלים 1:14. אני מאמין שאפשר להוציא ממנו קצת יותר טוב. הרכב טיפה חלש, אבל סוחב לא רע. יצא לי לעשות איתו יותר מפעם אחת את כל העליות של ירושלים כשהרכב מלא והוא סחב בסדר גמור.

מזגן מטורף! גם בים המלח באחד הימים החמים של השנה, פשוט לא יכלתי להשתמש במזגן הרבה זמן וכל כמה זמן כיביתי אותו, כי פשוט היה קר מדי.

אבל יש משהו מאוד מעצבן במזגן שבעליות יש מערכת אוטומטית שמכבה את המזגן או מחלישה, כדי לתת לאוטו עוד קצת כוח_(ההחלשה כמעט ולא מורגשת במזגן ויותר מורגשת בכוח של הרכב).

בגדול זהו אין לי מה להגיד עוד על הרכב, בהצלחה.

גילוי נאות אני משוחד מעט כי אני מחזיק אחת כזו שעוד מעט תצא למכירה.

• תוכן חדש...