Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פיאט פונטו שנת 95.

קניתי את האוטו עם מטען של פלאפון, מטען כזה ששמים בו פלאפון וניתן לדבר בדיבורית (הבנתם למה אני מתכוון בטח..)

לא יודע לאיזה פלאפון זה שייך ובכלל אין לי צורך בזה ואני רוצה להעיף את זה מהאוטו.

הוא מחובר עם שני כבלים דקים אני יכול לחתוך אותם עם סכין יפני ופשוט לשים איזולירבנד בקצה וזהו ?

זה לא אמור לעשות משהו נכון ?

או שעדיף ללכת לחשמלאי רכב ולנתק את זה מסודר מהצמת חשמל וכל מה שצריך ?

כי זה פשוט מציק לי בעין וצריך להעיף את זה לעזאזל! וזה ממש מיותר.

פורסם
עדיף לבצע ניתוק מלא אצל חשמלאי.

אני מסכים איתך שעדיף לבצע ניתוק מלא.

אבל מה שבעצם מפריע לי זה המכשיר עצמו, השאלה אם אין בעיה שאני אחתוך את הכבלים וישים סרט בידוד ?

אם אין עם זה בעיה אני פשוט חותך ובעצם מחביא את הכבלים בתא כפפות ופה נפתרת הבעיה שלי.

פורסם

אתה יכול לעשות זאת, אבל אל תחתוך את כל החוטים ביחד כי תוך כדי החיתוך אתה תקצר את החוטים והפיוז ישרף, לכן תחתוך חוט חוט אחד אחד, תבודד עם סרט בידוד.

פורסם

תעקוב אחרי החוטים .יש יחידה מרכזית בדרך כלל מתחת לשטיח הרכב.תנתק את החוטים משם .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אתה יכול לעשות זאת, אבל אל תחתוך את כל החוטים ביחד כי תוך כדי החיתוך אתה תקצר את החוטים והפיוז ישרף, לכן תחתוך חוט חוט אחד אחד, תבודד עם סרט בידוד.

הבנתי, לחתוך חוט ראשון לשים סרט בידוד, לאחר מכן לחתוך חוט שני לשים סרט בידוד.

תודה רבה. :-)

פורסם
כן, כי אם אתה לוחץ את כולם אז הקטר יקצר בין כל החוטים.

טוב ככה עשיתי.

לרוע מזלי נגמר לי האיזולירבנד שמתי לבינתיים את הסרט דבק החום הזה זה ששמים על הקרטונים שיהיה ככה עד שאני אקנה איזולירבנד.

הדבקתי ועטפתי ובודדתי כל חוט טוב טוב בלי להתקמצן בכמה וכמה שכבות בדבק הזה והוא חזק זה לא כזה נורא נכון ?

זה הדבק החום העבה הזה משתמשים בו לרוב לסגור קרטונים.

זהו והסלקתי את החוטים בתא כפפות שלא יראו.

• תוכן חדש...