Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

במהלך החיפושים שמתי לב להבדל מאוד גדול בין המחירונים בנוגע ל 206, לדוג' - XR אוטומט משנת 2002 - לפי יד 2 25000 לעומת 18500 במחירון לוי יצחק. הפרש משמעותי מאוד.

ממה נובע ההבדל? כמה באמת שווה הרכב? אולי מדובר בהערכה שונה של אמינות הגיר האוטומטי?

תודה,

ניצן

פורסם

מי שמוכר היום רכב רוצה לפי יד 2 כי המחיר שם גבוהה יותר בדרך כלל מלוי יצחק,אתה צריך פשוט לראות רכבים דומים ביד 2 בכמה הם נמכרים וככה תקבל הערכת מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחירון יד 2 הרבה יותר ידידותי למוכר

המשתמש הולך לפני מחירון לוי יצחק

חברות הביטוח עדיין הולכות לפי לוי יצחק והוא זה שנותן את הטון בשוק.

לכן צריך להגיע לעמק השווה.

בתחילת החודש מכרתי גולף TSI היילין. מחירה ביד 2 129K ובלוי יצחק 124.500K

פורסם

ובכמה מכרת? יד+קמ+שנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחירון לוי יצחק נקבע ע"פ איש אחד, ומחירון יד 2 נקבע ע"פ איך בפועל אנשים מכרו את הרכב.

ה-206 הוא רכב יפה, מגיע מנקודת התחלה כספית נמוכה מאוד, ובסה"כ לא יודע עד כמה אנשים מודעים לאמינות הגיר של אותם שנים, אז ככה יוצא מצב שבפועל מוכנים בשביל הרכב הזה לשלם קצת יותר.

פורסם
מחירון לוי יצחק נקבע ע"פ איש אחד, ומחירון יד 2 נקבע ע"פ איך בפועל אנשים מכרו את הרכב.

זה לא מדויק בעליל. עם כמה שאני לא אוהב את שיטת המחירונים בישראל, גם בלוי יצחק יש צוותים של שמאים שקובעים את המחירונים, בהתבססות (תאורטית) על עסקאות בשוק, וגם ביד 2 - הנתונים אמנם מהמאגר, אבל נקבעים ע"י צוות שמאים.

פורסם
מחירון לוי יצחק נקבע ע"פ איש אחד

נראה לך שמר לוי יצחק יושב וכותב לבדו את המחירון? אין לו צוות של אנשים, שמאים ובעלי מקצוע? יש לו גוף שלם שעומד מאחריו. אני בכלל לא אופתע אם בגילו, לוי יצחק אינו פעיל בחברה.

פורסם

:?

כשאני מתכוון ל"איש אחד", אני לא מתכוון בהכרח למישהו אחד. מצידי שיהיה לו צוות של של 500 שמאים, זה עדיין מתגמד לעומת הממוצעים של אלפי רכב שמחליפים כול יום ידיים.

פורסם

מחירון יד 2 הרבה קרוב יותר למציאות .

המציאות הרבה יותר עגומה .היא תלך ותחריף ,למרות מאמצי הממשלה ליצור אוירה של ירידה באבטלה ועושר מדומה .

פורסם
מחירון יד 2 הרבה קרוב יותר למציאות .

המציאות הרבה יותר עגומה .היא תלך ותחריף ,למרות מאמצי הממשלה ליצור אוירה של ירידה באבטלה ועושר מדומה .

אתה סותר את עצמך,אם יד2 יותר קרוב למציאות ואם המציאות היא שאין "ירידה באבטלה ועושר מדומה" כהגדרתך אז איך שם המחיר יותר גבוה? הרי הוא הרבה יותר קרוב למציאות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניצן שלום, שאלתך בהחלט רלוונטית וטובה.

המחירים במחירון רכב לוי יצחק הם תוצאה של סקר שוק ונקבעים על פי מספר אומדנים:

1. קשר עם סוחרים/ חברות יבוא

2. דיווח מחברות הליסינג

3. מכוני בדיקה- אנ מפעילים סוקרים סמויים על מנת לקבל מחירים אמיתיים ולא דיווח העשוי להיות מוטה.

4. דיווחי עסקות מכירה שוטפים באינטרנט.

המחיר במחירון הוא מחיר ממוצע עבור מכונית במצב סביר, יחסית לשנת יצורה, ואנו עומדים מאחורי כל מחיר שאנו מפרסמים.

דרך אגב- לוי יצחק פעיל באופן מלא יומיומי בפעילות החברה ואף עונה בעצמו לשאלות שאנו מקבלים לאתר הבית ועמוד הפייסבוק יום-יום.

https://www.facebook.com/levitzhak

בהצלחה ברכישת הרכב. נסיעה בטוחה.

לוי יצחק שמאים

פורסם
ניצן שלום, שאלתך בהחלט רלוונטית וטובה.

המחירים במחירון רכב לוי יצחק הם תוצאה של סקר שוק ונקבעים על פי מספר אומדנים:

1. קשר עם סוחרים/ חברות יבוא

2. דיווח מחברות הליסינג

3. מכוני בדיקה- אנ מפעילים סוקרים סמויים על מנת לקבל מחירים אמיתיים ולא דיווח העשוי להיות מוטה.

4. דיווחי עסקות מכירה שוטפים באינטרנט.

המחיר במחירון הוא מחיר ממוצע עבור מכונית במצב סביר, יחסית לשנת יצורה, ואנו עומדים מאחורי כל מחיר שאנו מפרסמים.

דרך אגב- לוי יצחק פעיל באופן מלא יומיומי בפעילות החברה ואף עונה בעצמו לשאלות שאנו מקבלים לאתר הבית ועמוד הפייסבוק יום-יום.

https://www.facebook.com/levitzhak

בהצלחה ברכישת הרכב. נסיעה בטוחה.

לוי יצחק שמאים

הסוחרים בעצמם הם חלאות שיטו את המחירונים לטובתם, אישית, אני מתנהל ע"פ מחירון יד2,

למרות שעל הרכב שלי, אין בכלל מחירון,

לא רק זה, מחירון יד2 הוא בחינם באינטרנט והשיקלול שם לדעתי יותר אמין מהשקלול שלכם,

בכלל, אל תצפו שאדם כמוני שמקצועיות חשובה לו גם בפרטים הקטנים יתיחס אליכם ברצינות,

http://www.levi-itzhak.co.il/Levi/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=84&FID=157&PID=0

אם לJEEP CJ5 אתם קוראים "סופה"

ואם לסופה דור 1 אתם קוראים "רנגלר"

סימן שמשהו במקצועיות שלכם דפוק, איך אתם רוצים לקבוע מחירון אם

אינכם יודעים להבדיל בין דגמים, מודלים, ויצור,

בכלל - זה שיש לכם מונופול מאפיונרי על מחירי הרכבים שלנו ביחד עם הסוחרים וחלאות הליסינג

זאת סוגיה אחרת! ואני אומר, שהמוכר יקבע את המחיר על רכבו ויגיע לפשרה עם הקונה,

בנתיים, אני צמוד למחירון יד2,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...