Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ונדליזם ברכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד החג הילדים של השכונה החליטו לפנק אותי בלשבור לי את האנטנה, המגב האחורי וקינחו גם בלשבור לי את המראה של צד הנהג.

האמת שזאת לא הפעם הראשונה וקצת מרגיש לי כאילו הילדים נדלקו על הפג'ו 206 שלי ובגלל זה אני זוכה ליחס הכבוד הזה.

בכל מקרה סיפרתי את זה לאבא שלי והוא הפנה אותי לחברת הביטוח.

שיחה קצרה עם הביטוח ואני צריך לקפוץ לתחנת המשטרה ולהביא אישור (האוטו נראה מפורק, לא מבין למה צריך אישור).

שווה לתבוע את הביטוח על 3 החלקים הנ"ל? נראה לי שההחלפה שלהם לבד תהיה לי יקרה אם אני אעשה את זה מהכיס של עצמי.

תודה לכל העונים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא לשכוח שברגע שתבעת

א.הקפצת את הפרמיה שלך בחברה הספציפית

ב.איבדת את העדר התביעות שלך = הקפצת עוד יותר את הפרמיה

פורסם

800 שקל השתתפות עצמית. גם פרמיה והעדר תביעות לא רלוונטי. אין צורך בפחחות המראה - היא שחורה

כמה עולה מראה חדשה + אנטנה + מגב אחורי (שברו את כולו כולל הזרוע שמחוברת למנגנון) ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תתקשר לפירוקיה האחים יזדי ותברר מחירים יש להם במלאי 206.

http://212.143.213.205/1541351/index.htm

http://212.143.213.205/9122217/index.htm

במידה וזה יצא לך משתלם יותר תלך לאיפה שכדאי. אני לא מאמין שבפירוקיה מחיר מראה יהיה גבוה כמו חדש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תתקן לבד, תשמור את הקבלות ותתבע בתביעות קטנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כנס לאיביי וחפש שם אנטנה ומגב לרכב שלך, לא אמור לעלות הרבה.

לגבי מראה, חפש בפירוקיות, ל306 מראה חלופית עלתה 150 ש''ח.

אין טעם לערב ביטוח, אתה רק תפסיד מזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני מאמין שאתה סוגר את הסיפור באיזור ה-500 ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האנטנה נשברה מהבסיס שלה, זאת אומרת שאני לא יכול להבריג אותה החוצה, יש מצב אנחנו מדברים פה גם על החלפת הבסיס...מאיפה אפשר לארגן אחד כזה ?

באייביי מצאתי את המגב + הזרוע - 30 דולר +-

אנטנה - 5 דולר +-

מראה 40 דולר +-

הרכבה: אני לא יודע להרכיב כלום :)

• תוכן חדש...