Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה יש לי מישהו שמחפש HU,בנאדם די מבוגר וחשוב לו האיכות נטו של הרדיו,לא מעניין אותו,מראה,פיצ'רים,מכוניות ואופנועים שועשים תחרויות ברדיו דיסק.

מה שכן חשוב זה שתהיה יציאה ל USB,הוא מעדיף שה USB יהיה עם כבל בנפרד ולא על המכשיר.

המחיר שהוא מחפש לא גבוהה במיוחד,משהו באזור ה 1200-1400,יד שניה גם הולך.

בהתחלה חשבתי להציע לו 9855,מצד שני חשבתי על זה ויש בו מלא שטויות שהוא לא צריך.

יש עוד HU שאפשר לשמוע עליו שאתם הייתם ממליצים ללכת עליו?

Scan Speak

פורסם
שלום חברה יש לי מישהו שמחפש HU,בנאדם די מבוגר וחשוב לו האיכות נטו של הרדיו,לא מעניין אותו,מראה,פיצ'רים,מכוניות ואופנועים שועשים תחרויות ברדיו דיסק.

מה שכן חשוב זה שתהיה יציאה ל USB,הוא מעדיף שה USB יהיה עם כבל בנפרד ולא על המכשיר.

המחיר שהוא מחפש לא גבוהה במיוחד,משהו באזור ה 1200-1400,יד שניה גם הולך.

בהתחלה חשבתי להציע לו 9855,מצד שני חשבתי על זה ויש בו מלא שטויות שהוא לא צריך.

יש עוד HU שאפשר לשמוע עליו שאתם הייתם ממליצים ללכת עליו?

אם הוא מחפש רדיו- חשוב שיהיה בו RDS.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

ב-9855 אין USB כלל

הוא יכול ללכת על הקלריון CZ500A המפורסם הזול והאיכותי

או אם הוא רוצה מכשיר איכותי ויוקרתי יותר שינסה להשיג Eclipse CD5030

כאופציה לחדש.

למשומש הייתי מחפש אלפיין 117

פורסם

אני יודע אבל שמעתי שיש מכשירים שניתן להוסיף להם משהו שיהיה אפשר.

בכל מקרה קלריון הוא לא אוהב את הסאונד שלו,אקליפס הוא לא שמע ולא נראה לי שייצא לו מתישהו

האופציה הכי רלוונטית היא אלפיין,אתה אומר שהאלפיין הזה זה דגם איכותי בטווח מחירים האלה? (גם כיד שניה)

או שיש עוד מכשירים ברמה שלו ביד 2 שעוד ניתן למצוא.

Scan Speak

פורסם

אם אתה לא מכיר אל תמליץ סתם!

ה117, אם הוא לא מתכוון לעבוד עם אייפון\אייפוד או שאר דברים של אפל, הוא פשוט יהיה איטי בצורה כואבת.

אם הוא אכן הולך לעבוד עם איי-משהו אז זה רדיו מעולה!!!

האיטיות שלו היא רק עם חיבורים שהם לא של אפל, כי אחרי הכל אלפיין ואפל, אהמ אהמ אחד לשני כל היום,

אז מן הסתם שרדיו של אלפיין יהיה ואני מצטט "Made for iPod" ו-"Works with iPhone".

אחרת, לא הייתי קונה אותו אלא אם כן לא אכפת לו.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

בנאדם יחסית מבוגר לא אכפת לי אייפונים שמייפונים,אכפת לו שיהיה לו USB ודיסקים ושיהיה כמה שיותר מזריק איכות לאוזניים.

הוא ציין שמצידו שיהיה לו אופציות כמו "TREBLE" "BASS" והעיקר שינגן טוב.

שלומי אני זוכר ששמעתי אצלך אותו ודווקא היה הסאנד די "פתוח".

Scan Speak

פורסם
אם אתה לא מכיר אל תמליץ סתם!

ה117, אם הוא לא מתכוון לעבוד עם אייפון\אייפוד או שאר דברים של אפל, הוא פשוט יהיה איטי בצורה כואבת.

אם הוא אכן הולך לעבוד עם איי-משהו אז זה רדיו מעולה!!!

האיטיות שלו היא רק עם חיבורים שהם לא של אפל, כי אחרי הכל אלפיין ואפל, אהמ אהמ אחד לשני כל היום,

אז מן הסתם שרדיו של אלפיין יהיה ואני מצטט "Made for iPod" ו-"Works with iPhone".

אחרת, לא הייתי קונה אותו אלא אם כן לא אכפת לו.

תרשה לי לחלוק על מה שרשמת, כמו שתוכל לראות בחתימה שלי הhu שלי לא רק שמייד פור אייפון אין לו אפילו כניסה לדיסקים.

והתגובה שלו בקריאת דיסקאונקי והעברת שירים/תיקיות לעומת אייפון היא הרבה יותר מהירה, כשזה עם אייפון יש השהייה של +- שנייה לתגובות שלה וגם לא צריך להיסחף, איטי בצורה כואבת.

פורסם

לאלפיין 9887 צריך מתאם שעולה כמה מאות שקלים(לא זוכר במדוייק)

מקריאה בפורמים למניהם המתאם הזה לא עובד הכי טוב,איטי ומסורבל.

זה מה שהוריד אותי מהקניה של האלפיין,ממליץ על הקלריון 786,איכותי עם USB עם כבל שמגיע לתא כפפות,אין סוף אופציות וכיוונים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם האיכות היא הדבר העיקרי שהוא מחפש הייתי ממליץ לרדת דווקא מהאלפיין ולנסות להתאמץ קצת וללכת על P80 לפחות, מכשיר שהוא כמה רמות מעל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
תרשה לי לחלוק על מה שרשמת, כמו שתוכל לראות בחתימה שלי הhu שלי לא רק שמייד פור אייפון אין לו אפילו כניסה לדיסקים.

והתגובה שלו בקריאת דיסקאונקי והעברת שירים/תיקיות לעומת אייפון היא הרבה יותר מהירה, כשזה עם אייפון יש השהייה של +- שנייה לתגובות שלה וגם לא צריך להיסחף, איטי בצורה כואבת.

אתה שם לב שזה לא אותו מכשיר, נכון?

אתה יכול חלוק עליי כמה שאתה רוצה, אבל העובדות מראות אחרת.

אני מסתובב עם DOK קבוע ברכב, עם 500 שירים ולוקח לו 15-20 שניות לקרוא אותו.

לעומת זאת דייויד (ReZo) עם איזה 1000 שירים על אייפון 4 חיבר אותו וזה התחיל לנגן תוך כמה שניות בודדות.

משהו נדפק אצל האלפיין האלה אני אומר לך!!!

ומה שאתה מתאר שאתה מדפדף בין שירים בFOLDER ולוקח לו איזה חצי שניה להגיב, זה קורה רק עם USB אצלי.

ולפעמים, כן, זה איטי בצורה כואבת! שאני מת לשמוע איזה שיר ואני צריך להילחם עם הגלגל שעה כדי להגיע לתיקייה!

כמה שאני אוהב את האלפיין הזה ואני מרוצה מהסאונד שלו ובשבילי יש לו בדיוק מספיק פיצ'רים, זה משהו שאני לא יכול לסלוח להם עליו! :cry:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

את האמת נראה לי שהוא לא יאהב את עניין האיטיות במכשיר.

האם ה 117 זה האופציה הכי טובה שיש כיום לאלפיין להציע עם יציאת USB? :shock:

מה עם 9886במה הוא שונה מה 9887? חוץ מזה שיש לו USB

Scan Speak

• תוכן חדש...