Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביי לכולם.

באלפא רומאו 159 שלי המערכת היא מאוד בסיסית, אפילו בלי תמיכת MP3, ולמרות שהצבע והעיצוב ממש יפה, אך הגיע הזמן לשדרג למערכת יותר טובה.

אני מחפש מערכת 2DIN יחסית פשוטה בדרישות הבאות:

1) מותג - חשוב לי שתהיה ממותג ידוע. קראתי המון בפורום על כל מיני PREMIER וחברות אחרות, והמסקנה שלי היא ללכת על מערכת יותר פשוטה אך מחברה מוכרת.

2) GPS - לא צריך, אני מסתפק ב-WAZE באייפון שלי, ויכולת GPS אמורה להעלות את המחיר באופן משמעותי.

3) חיבור מלא ודיבורית בלוטוס לאייפון 4 - זה עניין מאוד חשוב, חשוב לי שהמערכת תעבוד כדיבורית לאייפון שלי, ושאוכל להזרים סאונד מהאייפון דרך בלוטוס .

4) כניסת USB עם גישה נוחה, עדיף ישירות מהפנל.

5) מקלט רדיו חזק

6) אם מבחינת עיצוב תשתלב עם העיצוב הפנימי של האלפא שלי, מה טוב.... :-)

אני לא צריך את הדגם הכי מתקדם, אני גם לא מתכנן לחבר מגבר או רמקולים מתקדמים או כל מיני גדג'טים. חשוב לי שתהיה מערכת עמידה, שעושה את העבודה.

לגבי תקציב - אני מקווה למצוא משהו סביב 2000-2500 ש"ח, במיוחד ללא GPS. אני גם לא שולל קנייה מיד שנייה אם לא ניתן למצוא משהו במסגרת תקציב זה.

אשמח להמלצות, ותודה מראש :-o

פורסם

את המערכות של קנווד פיוניר וJVC הוא יקבל עם שלט או בלי שלט?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
עם תקציב כזה ובלי הרבה בקשות אתה יכול לרכוש מותגים ממש טובים כמו קנווד פיוניר JVC ועוד

האם יש דגם שאתה יכול להמליץ עליו? לא מצאתי שום 2DIN חדש מהחברות שציינת בפחות מ-3000 ש"ח. יש מצב למצוא דגמים של שנים קודמות עם פחות שכלולים, שאולי יהיו יותר זולים?

תודה

פורסם

http://www.car-vision.co.uk/alfa-romeo-navi-dvd/10424-alfa-romeo-159-2007-2010-gps-oem-replacement-media-system.html

כמובן שיש תחליף מקורי, אבל קצת יקר 465 יורו וזה לפני מיסים ומשלוח.

בעיקרון, כל דאבל דין יכנס שם, רק צריך מתאם מסגרת כזה שיש מסביב כדי להתאים את הדאבל החדש לפינות המעוגלות שיש בדשבורד. כמו זה: מתאם.

אחרי קצת חפירה, מסתבר שצריך קיט שלם... יש פה בחור עם 159 שהתקין אצל יוסי אלפיין לא מזמן, תעשה חיפוש בפורום ותשאל אותו.

תבדוק אם האתר הזה שולח לארץ! אתר1

אם לא, יש אפשרות שניה, יקרה יותר, אבל יש. אתר2

בהצלחה!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
http://www.car-vision.co.uk/alfa-romeo-navi-dvd/10424-alfa-romeo-159-2007-2010-gps-oem-replacement-media-system.html

כמובן שיש תחליף מקורי, אבל קצת יקר 465 יורו וזה לפני מיסים ומשלוח.

בעיקרון, כל דאבל דין יכנס שם, רק צריך מתאם מסגרת כזה שיש מסביב כדי להתאים את הדאבל החדש לפינות המעוגלות שיש בדשבורד. כמו זה: מתאם.

אחרי קצת חפירה, מסתבר שצריך קיט שלם... יש פה בחור עם 159 שהתקין אצל יוסי אלפיין לא מזמן, תעשה חיפוש בפורום ותשאל אותו.

תבדוק אם האתר הזה שולח לארץ! אתר1

אם לא, יש אפשרות שניה, יקרה יותר, אבל יש. אתר2

בהצלחה!

זה נראה איזה מוצר סיני עם מדבקה של ALFA, עפי שציינת זה תחליפי. אני רוצה ללכת על משהו יותר מוכר וידוע.

לגבי המתאם, ב EBAY UK יש מלא כאלה, אני לא חושב שתהיה בעיה להשיג אחד.

מה שחשוב זה למצוא כעת דגם שעונה על הדרישות שלי בתקציב שציינתי..

פורסם

כעת אני שוקל לקנות דווקא מערכת טובה מארה"ב.

אני בד"כ קונה מוצרים דרך חברת USHOPS.CO.IL שמטפלת בכל עניין המשלוח, מכס וכו'...

הבנתי שמכשירי JVC ניתנים להתאמה לתדרי הרדיו בארץ בקלות.

האם אצטרך לשלם מכס באחוזים גבוהים על מערכות מחו"ל? מה עם מערכות משומשות?

תודה

• תוכן חדש...