Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

החלטתי לקנות סיריון סביבות השנתון 2006 או 2007.

במסגרת התקציב הלא מאוד גבוה שלי [40K עם חריגות, בעדיפות לכמה שפחות] - חשבתי ללכת על רכב מליסינג או השכרה [עם ק"מ מעט גבוה, ממה ששמעתי עכשיו סביבות ה100-120K].

האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום אמין לקנות ממנו יד ראשונה מליסינג?

או שאולי כן עדיף לי לחפור ביד 2 ולמצוא אדם פרטי שהוא יד שניה ולקנות ממנו?

רוב חברות ההשכרה הגדולות מחזיקות [לפי מה שאני ראיתי] רק 2008 ומעלה..

אשמח לעצות ועזרה :)

שבת שלום!

פורסם

בעיקרון מחברות הליסינג זה יהיה רק דגמים 08.

לרוב יהיה הרבה יותר נוח לקנות מחברת ליסינג מאשר מבנאדם פרטי, את לא צריכה לחפש אף אחד, חברת הליסינג עושה את הטיפולים בזמן לא כמו בנאדם פרטי שיודע שהוא מתכוון למכור את הרכב אז הוא דוחה את הטיפולים, וחברת הליסינג בדרך כלל גם תתקן על חשבונה את הליקויים שיתגלו בבדיקה.

פורסם

סיריון יד ראשונה מליסינג ואפילו יד ראשונה מהשכרה את לא תמצאי ב-40 אלף ש"ח, אלא אם מדובר ברכב עם קילומטראז' ממש גבוה (מעל 150 אלף קילומטרים) וכמה תאונות קלות (בסיריון לא צריך יותר מידי בשביל להגיע ל"קצה שלדה" מאחור).

כמו שאני רואה את זה יש לך שתי אופציות -

הראשונה היא להתגמש בנושא התקציב, לעלות לאזור ה-50-55 אלף ש"ח ולמצוא סיריון ישירות מחברות הליסינג. את ההפרש לפרוש לתשלומים עם מימון קטן ולקוות לטוב.

השנייה היא להתגמש בדרישה לרכב מיד ראשונה ולקנות רכב בגלגול השני שלו, יד שנייה מהשכרה או מליסינג. במקרה כזה המקומות המומלצים לקנייה הם סוכנויות הטרייד אין הגדולות - קרסו טרייד אין, טרייד מוביל, UMI טרייד וכו'. המקומות הפחות מומלצים לקנייה הם סוכניות רכב קטנות עם סניף אחד ובלי גב של חברה גדולה ומוכרת.

ועוד מילה לגבי מודעות "יד שנייה פרטי לחלוטין גם יד ראשונה!!!!" ביד 2 - רובם שקריות. רוב הסיריון נמכרו לחברות ליסינג והשכרה, גם אם זה לא מופיע ברישיון הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקציב שלי הוא אחרי העלאה כך שגם 40K קצת גדול עליי, 50K כבר ממש לא בא בחשבון [אא"כ אצליח למשכן כליה או משהו :) ואני בטח אצטרך אותה כשארצה לקנות דירה ולקחת משכנתא..]

אבא שלי חשב עכשיו למכור את הרכב שלנו [לאנטיס 2003] או להחליף אותה בטרייד אין ולקחת שני רכבי מיני [סיריון 2006-2008].

יש המלצות למקום בו אפשר לעשות טרייד אין שינתו לי בו הנחה משמעותית על שני רכבים?

[[ואגב-כן מצאתי מקום שימכור לי סיריון 2007 ב39,000 יד ראשונה מליסינג-אבל עם ק"מ 120K...]]

פורסם

על לאנטיס 2003 תקבלו בטרייד אין משהו כמו 25 אלף ש"ח. גם בתוספת של 40 אלף ש"ח זה לא מספיק לשני סיריונים חדשים יותר, שלא לדבר על שני סיריונים "צורה חדשה" בכלל.

המחיר שקיבלת על הסיריון 2007 נמוך מידי. תבדקי טוב מה מציעים לך, לדעתי מדובר ברכב מהשכרה, אחרי תאונה עם אופציה לתקלה בגיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...