Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום גיליתי קצת חלודה בג'אנט האחורי ברכב ממה זה נובע?

תמונה באור יום בקרוב.

תודה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מודל 2006 ,גנ'ט מתכת ,שלפעמים נפגש עם שלוליות מים וכבר יש חלודה? לא יכול להיות!!!

אהבתי את הבדיחה...לשתף בפייסבוק חובה!

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

אני לא יודע בדיוק מה הסיבה אצלך אבל די הרבה זמן וגם די מזמן חשבתי שיש לי בעיה דומה והתברר לתדהמתי שהכל נבע מברקס אחורי שחוק וגמור שמרח את שארית דיסקית הברקס וקצת ג'יפה לא מזוהה על הג'אנט.

אז אצלי זה היה סימפטום לבעיה הרבה יותר חמורה שטופלה בדקה ה90 .

תשלול את הכיוון הזה. מדובר בבטיחות שהיא הרבה יותר חשובה מכתם כזה או אחר על הג'אנט.

כמובן שזו תגובה ראשונית מתוך ניסיון אחר לגמרי כנראה וכדאי שתעלה את התמונה בקרוב..

אבי.

פורסם

תסתכל בחתימה, כתוב אלנטרה 2 ל'. אלנטרות 2 ל' ו-CRDI הגיעו עם חישוקי מגנזיום מקוריים. בקיצור, הבדיחה עליך, רוץ לפייסבוק.

ולפותח השרשור, לפני שתעלה תמונת תקריב באיכות טובה, קשה יהיה לדעת אם אכן מדובר בחלודה או שמא בלכלוך עיקש שמצטבר לרוב על חישוקי מגנזיום.

פורסם

לgolf

תוכל לעדכן אותי במה הבדיחה בדיוק? אני פחות הבנתי במה מדובר :roll:

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

טוב אז ככה...כבעל יונדאי מספר שנים וכמו אחרים מן הסתם שמצאו יום אחד את רכבם על בלוקים והתפשרו על ג'נטים ממתכת

במקום לרכוש שוב מגנזיום ולקרוץ לגנבים פעם שניה היתי בטוח שמדובר בג'נטים מתכת גם אם רשום בחותמת אלנטרה 2 גולף יקר רק מהמחשבה שמי שכתב את השאלה לגבי חלודה ויש לו מגנזיום כנראה ממש ממש לא שייך לפורום זה כי עוד יותר קורע לשאול שאלה כזו .עם הבנה מינימלית אפשר לשאול שאלות תמימות כאן היתי בטוח שהוא צוחק לרגע לא חשבתי שהוא רציני אחרת היתי עונה לו ברצינות שמה שהוא רואה זה כנראה הצתברות אבק בלימה מהדסקיות (עם גוון שמזכיר חלודה) אך רחוק מחלודה.

כאן גם לא המקום להתנצח כאן הרעיון לסייע לאחרים את כל השאר אפשר בפרטי.

לא צריך מיד לקפוץ ולהגיב הכל היה ברוח טובה...ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר!!!

הכותב עובד במוסך מרכזי של יבואן רכב גדול וזו לא היונדאי הראשונה שהוא מטפל בה..........

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם
טוב אז ככה...כבעל יונדאי מספר שנים וכמו אחרים מן הסתם שמצאו יום אחד את רכבם על בלוקים והתפשרו על ג'נטים ממתכת

במקום לרכוש שוב מגנזיום ולקרוץ לגנבים פעם שניה היתי בטוח שמדובר בג'נטים מתכת גם אם רשום בחותמת אלנטרה 2 גולף יקר רק מהמחשבה שמי שכתב את השאלה לגבי חלודה ויש לו מגנזיום כנראה ממש ממש לא שייך לפורום זה כי עוד יותר קורע לשאול שאלה כזו .עם הבנה מינימלית אפשר לשאול שאלות תמימות כאן היתי בטוח שהוא צוחק לרגע לא חשבתי שהוא רציני אחרת היתי עונה לו ברצינות שמה שהוא רואה זה כנראה הצתברות אבק בלימה מהדסקיות (עם גוון שמזכיר חלודה) אך רחוק מחלודה.

כאן גם לא המקום להתנצח כאן הרעיון לסייע לאחרים את כל השאר אפשר בפרטי.

לא צריך מיד לקפוץ ולהגיב הכל היה ברוח טובה...ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר!!!

הכותב עובד במוסך מרכזי של יבואן רכב גדול וזו לא היונדאי הראשונה שהוא מטפל בה..........

בתור בעל יונדאי אלנטרה,וחובב יונדאי בפרט מדובר בג'אנטים מקוריים של החברה ולמען הסר ספק לא נקנו באוטו דיפו והתסריט שכתבתה על הרכב שנמצא על בלוקים לא היה, למזלי. ציפיתי לתשובה עניינית וקולעת בול למה שכתבתי, אני לא בקשתי ממך דיאגנוסטיקה על השתייכותי לפורום הנ"ל ולכן אין לך מה לדבר על זה ,זה לא רלוונטי עבורך. גולף?! מה זה?! מי זה?! אה.. סליחה. אם דובר כאן ברמיזה קלילה על הגולף אני לא אוהב גולף,לכן יש לי יונדאי.

נ.ב.

לפי התשובה העניינית שלך אתה מוזמן לסגת מהשרשור ולעבור לאתר אחר ואגב, "עובד במוסך של יבואן גדול וזאת בטוח לא היונדאי הראשונה שהנ"ל מטפל בה." הנקודות בסוף המשפט לא משאירות מקום לערעור.

פורסם

קשה לייעץ בלי תמונה.

אבל אולי שווה לנסות לנקות את החלודה עם CEMSOLV ולאחר שהיא הוסרה לייבש את הג'אנט ולסגור עם סילר ואחריו שכבת וקס מקצועיים.

• תוכן חדש...