Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לאחרונה רכשתי דייהטסו שרייד שנת 93 עם מנוע 1300.

בבדיקה שערכתי האוטו שתה 25 ליטרים ל200 קילומטרים (האוטו נסע גם בנסיעות עירוניות וגם בין עירוניות) = ליטר ל8 קילומטרים.

לפי דעתי הרכב שותה המון, הלכתי למוסך עשיתי ניקוי קרבורטור והחליפו לי למחט יותר דקה, כייונו גם את הטורים.

יש לציין שהרכב עשה ראש מנוע לפני חצי שנה, ובחודשים האחרים החליפו לו רצועת טייימינג, פילטר אוויר, ומשאבת מיים.

לחץ האוויר בגלגלים עומד על 29 ותקין.

אולי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?? אולי כדאי לשים תוספי דלק?? או שישנו פיתרון אחר?? תודה.:roll:

פורסם

שלום רב !

וברוך בואך לפורום !

לא ציינת האם הרכב בעל תיבת הלוכים אוטומטית או ידנית.

בשני המקרים תצרוכת הדלק גבוהה.

לא ברור אם פנית למוסך או למכון קרבורטורים?

לא מוכר לי מחט בקרבורטור דקה יותר, או עבה יותר, שיש לה השפעה לרעה או טובה על תצרוכת הדלק!

במסגרת נקוי קרבורטור כוון הטורים הוא חלק בלתי נפרד מהעבודה.

עכשו השאלה שנשאלת, מה היתה תצרוכת הדלק לפני הטיפול בקרבורטור, והאם חל שינוי כלשהו לטובה או לרעה לאחר הטיפול בקרבורטור?

תוסף דלק הוא בוודאי לא הפתרון, והוא יוכל לגרום יותר נזק מאשר תועלת.

*** נמחק תוכן פרסומי***

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה, וברוך הנמצא בפורום

הרכב בעל תיבת הילוכים אוטומטית.

פניתי למכון קרבורטים, "חזי קרבורטורים" ברחובות.

חזי הסביר לי שבקרבורטור יש מחט שאחראית על כמות הדלק שמוזרמת למנוע והוא החליף אותה וניקה את הקרבורטור.

בכל מקרה שהוא כיוון את הטורים הוא אמר שזה לא אמור להשפיע כמעט בכלל על כמות הדלק שהרכב שותה והוא פשוט כיוון את הטורים לפי הרעידות של האוטו על מנת שהאוטו ירעד פחות.

כמו כן הוא אמר שהוא לא חושב שהטיפול יעזור כל כך אבל אפשר לנסות.

בכל מקרה עוד לא בדקתי את תצרוכת הדלק אחרי הטיפול בקרבורטור כי עוד לא הספקתי לנסוע מספיק.

אם יש עוד הצעות לשיפור תצרוכת הדלק אשמח לשמוע...

משהו נוסף שאשמח לדעת זה איך משתמשים בצוק בדרך הטובה ביותר לסוג רכב זה.

בכל מקרה שיהיו לי מספרים אני יפרסם...

תודה רבה ומועדים לשמחה..:-D :-D

פורסם

יש לי דייהטסו שרייד 97 ואני לא מומחה גדול, ממה שנראה לי הייתי מהמר על הכיוון של הטורים כיוון לא נכון שלהם יכול להוביל לצריכה מוגזמת.

ד"א מישהו נגע לך בבלמים?

פורסם

שלום רב !

איני מכיר את חזי קרבורטורים ברחובות, ואינני מכיר מחט בעלת גדלים שונים המשפיעה על תמרוכת הדלק, ולכן אני נמנע מלומר לך"חרטא" כלומר שחרטטו אותך.

אין קשר לסלד ולתצרוכת הדלק.

לרעידות בשילוב לדרייב, זוהי בעייה " ומחלה" ידועה מוכרת , ובעל מקצוע מיומן מסוגל להקטינה אם כי לא לבטלה לגמרי.

אני מבין שפנית לחזי בגלל תצרוכת דלק ממוצעת של 1ל8, השאלה הנשאלת מה יקרה ותצרוכת הדלק לא תשתפר?

האם אתה חש בשינוי כלשהו לטובה לאחר נקוי שיפוץ וכוון הקרבורטור?

את הצוק יש למשוך בבוקר כשני שליש ממהלכו, יחד עם לחיצה חד פעמית על דוושת התאוצה.

יש להתניע והמנוע אמור להתניע במכה ראשונה.

יש להחזיר בהדרגה שליש נוסףך פנימה, ויש להתחיל בנסיה תו חצי דקה מההתנעה.

לאחר מקסימום שתי דקות מההתנעה, יש להחזיר את הצוק למקומו לגמרי.

בדוק שוב תצרוכת דלק, בנסיעה משולבת, ובנסיעה בין עירונית, וחזור לדווח האם חל שינוי ושיפור לטובה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...