Jump to content

i_m

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של i_m

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אז איך אני מחזיר למה שצריך להיות?
  2. שלום רב, הדייהטסו שרייד שלי עבדה על טורים של 1500 סל"ד ואף יותר. לכן כיוונתי את הבורג במנוע שמכוון את הטורים כדי שיהיו יותר קטנים. ממה שהבנתי אסור לגעת בזה בגלל שזה הזרקת דלק. השאלה אם זה נכון? ואיך אני מכוון את הבורג לאן שהוא אמור להיות?
  3. יש לי דייהטסו שרייד 97 ואני לא מומחה גדול, ממה שנראה לי הייתי מהמר על הכיוון של הטורים כיוון לא נכון שלהם יכול להוביל לצריכה מוגזמת. ד"א מישהו נגע לך בבלמים?
  4. שלום רב, לפני מספר חודשים, חלון הרכב שלי(דייהטסו שרייד 5 דלתות שנת 97) הפסיק לפעול, ומאז היה עובד ושוב לפני יומיים הפסיק לעבוד כשהחלון פתוח והוא הרעיש ולא נסגר. לאחר שפירקתי את הדלת ופירקתי את המנוע של החלון המרעיש, פתחתי את גיר הפלסטיק הזה שמחובר למנוע. שם ראיתי שכל הפלסטיק אכול וגמור כולל הגלגל שיניים שהיה אמור להסתובב ע"י סיבוב המנוע. מאיפה אני משיג את החלק הזה. צירפתי תמונה שתבינו יותר על איזה חלק אני מדבר.(הפלסטיק השחור שמחובר למנוע)
  5. יש הרי 2 סוגי ביטוח חובה ולא חובה, החובה ממה שהבנתי נע בסביבות ה3500 ש"ח לשנה, אני רוצה לדעת כמה הלא חובה עולה בערך? בהנחה שמדובר בביטוח של רכב זול (סובארו DL נניח) אני יודע שאולי זה כללי מדיי אבל אני אשמח אם תפרטו לי במה זה כלול ובערך מה העלויות. מה ההבדל בביטוח של קטנוע הוא זול יותר משמעותית?
×
×
  • תוכן חדש...