Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מכירתה של הפונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שלא באתי להשמיץ אף אחד ומטרת המידע שאני שופך פה הוא להתריע ברבים כדי שתלמדו מניסיוני הרע.

הרכב 2005 DYNAMIC בעלת גיר רציף נקנה בתחילת שנת 2011 כשהמחירון היה 31 אלף וכעבור 9 חודשים הרכב ירד ב5,000 ₪ במחירון ל-26 אלף. הרכב עבר השקעה של 7,000 ₪.

ב-22.09.11 פרסמתי את הפונטו למכירה במחיר מחירון ובמטרה שלא להתגמש למרות פגיעת קצה השילדה ברכב מכיוון שהרכב הושקע בהמון כסף. מחיר המחירון היה 27,200 לאחר שקלול. לא הייתי לחוץ למכור את הרכב בכלל כי כבר קניתי את הרכב המחליף ויכולתי להרשות לעצמי למצוא קונה במחיר סביר ללא לחץ כלכלי. למחרת הפרסום הגיעו זוג מחיפה שהציעו 21 אלף אך לא מכרתי כי הסכום היה נראה לי מגוחך לעומת ההשקעה ברכב.

כמובן שהתקשרו המחנכים למיניהם שכמעט צעקו עליי בטלפון איך אני מעיז לדרוש מחירון כשיש לרכב פגיעה בקצה השילדה.

בין המתקשרים היה בחור בשם "אורי" כך הוא הציג את עצמו ואמר שיבוא לראות את הרכב ב-5 אחרי הצהריים, הוא הגיע בשמונה בערב. הוא טען שהוא עובד בהיי-טק בהרצליה במקום עבודה חדש ובגלל זה קשה לו לצאת מהעבודה (הוא לבוש בג'ינס עם קרעים וטריקו לבן ומסתובב עם תיק שחור באופן קבוע) ושהוא קונה את הרכב לאשתו. הוא הסתכל על הרכב התכופף מתחת לאוטו בדק את הפגיעה בקצה השילדה, ואמר ב-21 אלף אני קונה אותה, אמרתי תודה אבל אין סיכוי הוא התחיל לטפס במחיר וסיים ב-22,500. אמרתי לא תודה ונפרדנו. כעבור כמה דקות הוא התקשר והציע 23 אלף ואני אמרתי שאני אחשוב על הסכום ואם אסכים אתקשר אליו תוך 48 שעות. לאחר מחשבה וכעבור 24 שעות התקשרתי אליו ואמרתי לו כי אני מסכים למחיר קבענו לבצע העברת בעלות ביום רביעי ערב ראש השנה ה- 28 לחודש והוא כמובן לא טרח להגיע.

בתום החודש מחירון הרכב ירד ל26,200 לאחר שיקלול.

בכל השבוע שבין ה- 02-07.10 הוא משך אותי ואמר אני אבוא היום, אני אבוא מחר, ואף נקב שעות מדויקות אך לא טרח להגיע. בשביעי לחודש נעלמו עקבותיו. בינתיים הגיע קונה שהציע על הרכב 20 אלף אך לא מכרתי.

בתשיעי לחודש בערב מתקשר "אורי" ואומר שהוא עדיין מעוניין ברכב אך היות והמחירון ירד ב1000 ₪ שאני אבוא לקראתו. אמרתי שאם המחירון באמת ירד באלף ₪ ואז סגרנו על 23 אלף אז אני אתן את הרכב תמורת 22 אלף.

טעות ראשונה שלי : הייתה לי הרגשה לא טובה מתחילת הסיפור והרגשתי שאני לא צריך למכור את האוטו לבחור הזה אך בכל זאת המשכתי, הייתי צריך להקשיב לעצמי.

טעות שנייה שלי: קבענו שאגיע לשדה תעופה בן גוריון לדואר שם נעשה העברת בעלות והוא יחזיר אותי הביתה. הוא אמר שיגיע ב-8:30 כך שאוכל לא לאחר יותר מדי לעבודה. הוא כמובן הגיע רק ב10.

טעות שלישית שלי: לא חתמנו על הסכם זיכרון דברים.

טעות רביעית שלי: זו הטעות הכי קריטית בכל הסיפור: ביצענו העברת בעלות לפני שראיתי צ'ק בנקאי או שספרתי את המזומן, מה שנתן לו כח להתמקח על המחיר אחרי העברת בעלות.

כשסיימנו את העברת הבעלות ביקשתי את הצ'ק הבנקאי שהוא הבטיח לי אך הוא טען שכשנגיע לאוטו נספור כי הוא לא רוצה ליד כל עם ישראל להוציא כסף מהתיק (אין צ'ק בנקאי, יש מזומן - לא שזה רע, אבל אם יש צ'ק בנקאי הסכום קבוע, ממזומן תמיד ניתן להוריד שטרות מהחבילה).

כשהתברר לו שאני לא משאיר לו את הביטוח על הרכב הוא "התקשר" (אני רושם במירכאות כי אני לא יודע אם הוא באמת התקשר) לביטוח וביקש שיעשו לו ביטוח חובה ומקיף, לטענתו סוכנת הביטוח לא הסכימה לעשות מקיף לרכב בגלל ירידת ערך של 25 אחוז. אז הוא עשה רק חובה והתחלנו לנסוע לכיוון ביתי כשהוא די מוחה על זה שהוא צריך להחזיר אותי למרות שזה היה הסיכום מראש. (להזכירכם אני כסף עוד לא ראיתי).

טעות חמישית שלי: תוך כדי נסיעה הוא התחיל להתמקח על המחיר ואני קבעתי חד משמעית שאינני מתכוון להתמקח על המחיר ואם הוא לא מעוניין ברכב שפשוט נעשה העברת בעלות חזרה שהוא ישלם וכן את ירידת הערך של שני הידיים. הטעות הייתה שאני לא הסתכלתי שבטופס למוכר של העברת הבעלות רשום המשפט ש"הנסיעה ברכב אסורה הרישיון מופקד" שמשמעו שהרגע עשיתי העברת בעלות לסוחר שאינה מוסיפה יד.

בינתיים הגענו לדואר שליד ביתי והוא הציע לשלם 19 אלף שזה מעט פחות מ-25 אחוז מהמחירון ושנסיים את הסיפור, לא הסכמתי.

לאחר מחשבה הצעתי שנתפשר על 20 אלף והוא התעקש על 19 אלף והתחיל להוציא את המזומן ליד כל האנשים בדואר (להזכירכם זה הבחור שלא רצה לספור את הכסף בדואר בבן גוריון שהיה הרבה יותר ריק לעומת הסניף בו היינו). סיכמנו על 19,500 ספרנו את הכסף, לחצנו ידיים, יצאנו מהדואר והוא נסע לדרכו. מה ששכנע אותי להוריד במחיר היה שלמרות רצף הטלפונים הבלתי פוסק הגיע רק אדם אחד חוץ מהסוחר לבוא לראות את הרכב. כמו כן לאחר כשבועיים שהרכב פורסם נגמרו הטלפונים למרות שהמודעה הוקפצה ביד 2 שלוש פעמים ביום.

אחרי שהגעתי הביתה כולי שפוף ומעוצבן על הרכב וכמה שהוא עלה לי ועל זה שהפסדתי חצי יום עבודה, הסתכלתי בטופס העברת הבעלות וראיתי שאין בעצם העברת בעלות ושמחירה של ה"העברה" לסוחר הוא 35 ₪ במקום ה207 ₪ שהעברת בעלות אמורה לעלות.

שתי מסקנות: אני לא חושב שהמחיר שמכרתי את הרכב הוא נמוך מדי מכיוון שחוץ ממנו באו בסך הכול רק שני קונים לראות את הרכב והציע 20-21 אלף. לאור ההתנסות אני יודע שלרכב עם פגיעת שילדה גם ברבע מחיר אני כנראה לא אתקרב יותר,הפכתי להיות ישראלי בנושא.

לדעתי עשיתי את כל הטעויות האפשריות בעסקה הזו והעובדה שאני יודע להצביע עליהן אחת אחת אומרת שידעתי שלא לעשות אותן אך משום מה עשיתי את כולן אחת אחרי השנייה, מה שמוביל אותי למסקנה שנפלתי על סוחר ממולח ביותר.

אחרי שהיה לי זמן לחשוב והתמונה התבהרה הבנתי איזה שיעור מאלף קיבלתי היום, הבחור פשוט עשה לי בית ספר, שלחתי לבחור SMS בו רשמתי שהוא תותח ושאני מצדיע לו, לא קיבלתי תגובה. שמו של הסוחר והטלפון שמור אצלי ואינני רואה טעם להשמיץ את הבן אדם כי זו פרנסתו אך אין זה אומר כי אני רוצה שאחרים יפלו כמוני (פורסמה בעבר בפורום הזהרה מפני הסוחר הזה ספציפית). המאושר שיקנה ממנו את הרכב יקבל אוטו מעולה.

הפסדתי על הרכב סכום לא מבוטל בכלל גם בהשקעה כספית וגם בירידת ערך בתשעה חודשים בהם נסעתי 5000 ק"מ בסך הכל. ללא ספק הרכב הכי יקר לתחזוקה שהיה לי (והייתה לי תמה טורבו).

קאפה טורבו - הנה אני בא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי תגובה שתצליח להמחיש את מה שאני חושב עלייך וגם תתאים לחוקי הפורום אבל אני אנסה בכל זאת.

נתת לסוחר "התותח" הזה לסובב אותך על האצבע הקטנה, אתה פשוט התנהגת כמו ילד קטן שמובל אחרי איזה סוטה שהציע לו ממתקים.

שמוכרים רכב לא מעבירים בעלות עד שרואים כל ג'ובה וג'ובה שסגרתם על הרכב, ואם כבר החלטת בשיא הטמטום להעביר בעלות בלי לראות את הכסף, ואז החליט האדון "התותח" לעשות קונצים ולהתחיל להתמקח שוב על המחיר? תבקש באדיבות שיעצור את הרכב ואז תעשה לו טיפול 10.000.

:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
פורסם

מה חידשת לי חוץ מהצורך באלימות על מנת לפתור את הסוגיה?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
נתחיל בזה שלא באתי להשמיץ אף אחד ומטרת המידע שאני שופך פה הוא להתריע ברבים כדי שתלמדו מניסיוני הרע.

הרכב 2005 DYNAMIC בעלת גיר רציף נקנה בתחילת שנת 2011 כשהמחירון היה 31 אלף וכעבור 9 חודשים הרכב ירד ב5,000 ₪ במחירון ל-26 אלף. הרכב עבר השקעה של 7,000 ₪.

ב-22.09.11 פרסמתי את הפונטו למכירה במחיר מחירון ובמטרה שלא להתגמש למרות פגיעת קצה השילדה ברכב מכיוון שהרכב הושקע בהמון כסף. מחיר המחירון היה 27,200 לאחר שקלול. לא הייתי לחוץ למכור את הרכב בכלל כי כבר קניתי את הרכב המחליף ויכולתי להרשות לעצמי למצוא קונה במחיר סביר ללא לחץ כלכלי. למחרת הפרסום הגיעו זוג מחיפה שהציעו 21 אלף אך לא מכרתי כי הסכום היה נראה לי מגוחך לעומת ההשקעה ברכב.

כמובן שהתקשרו המחנכים למיניהם שכמעט צעקו עליי בטלפון איך אני מעיז לדרוש מחירון כשיש לרכב פגיעה בקצה השילדה.

בין המתקשרים היה בחור בשם "אורי" כך הוא הציג את עצמו ואמר שיבוא לראות את הרכב ב-5 אחרי הצהריים, הוא הגיע בשמונה בערב. הוא טען שהוא עובד בהיי-טק בהרצליה במקום עבודה חדש ובגלל זה קשה לו לצאת מהעבודה (הוא לבוש בג'ינס עם קרעים וטריקו לבן ומסתובב עם תיק שחור באופן קבוע) ושהוא קונה את הרכב לאשתו. הוא הסתכל על הרכב התכופף מתחת לאוטו בדק את הפגיעה בקצה השילדה, ואמר ב-21 אלף אני קונה אותה, אמרתי תודה אבל אין סיכוי הוא התחיל לטפס במחיר וסיים ב-22,500. אמרתי לא תודה ונפרדנו. כעבור כמה דקות הוא התקשר והציע 23 אלף ואני אמרתי שאני אחשוב על הסכום ואם אסכים אתקשר אליו תוך 48 שעות. לאחר מחשבה וכעבור 24 שעות התקשרתי אליו ואמרתי לו כי אני מסכים למחיר קבענו לבצע העברת בעלות ביום רביעי ערב ראש השנה ה- 28 לחודש והוא כמובן לא טרח להגיע.

בתום החודש מחירון הרכב ירד ל26,200 לאחר שיקלול.

בכל השבוע שבין ה- 02-07.10 הוא משך אותי ואמר אני אבוא היום, אני אבוא מחר, ואף נקב שעות מדויקות אך לא טרח להגיע. בשביעי לחודש נעלמו עקבותיו. בינתיים הגיע קונה שהציע על הרכב 20 אלף אך לא מכרתי.

בתשיעי לחודש בערב מתקשר "אורי" ואומר שהוא עדיין מעוניין ברכב אך היות והמחירון ירד ב1000 ₪ שאני אבוא לקראתו. אמרתי שאם המחירון באמת ירד באלף ₪ ואז סגרנו על 23 אלף אז אני אתן את הרכב תמורת 22 אלף.

טעות ראשונה שלי : הייתה לי הרגשה לא טובה מתחילת הסיפור והרגשתי שאני לא צריך למכור את האוטו לבחור הזה אך בכל זאת המשכתי, הייתי צריך להקשיב לעצמי.

טעות שנייה שלי: קבענו שאגיע לשדה תעופה בן גוריון לדואר שם נעשה העברת בעלות והוא יחזיר אותי הביתה. הוא אמר שיגיע ב-8:30 כך שאוכל לא לאחר יותר מדי לעבודה. הוא כמובן הגיע רק ב10.

טעות שלישית שלי: לא חתמנו על הסכם זיכרון דברים.

טעות רביעית שלי: זו הטעות הכי קריטית בכל הסיפור: ביצענו העברת בעלות לפני שראיתי צ'ק בנקאי או שספרתי את המזומן, מה שנתן לו כח להתמקח על המחיר אחרי העברת בעלות.

כשסיימנו את העברת הבעלות ביקשתי את הצ'ק הבנקאי שהוא הבטיח לי אך הוא טען שכשנגיע לאוטו נספור כי הוא לא רוצה ליד כל עם ישראל להוציא כסף מהתיק (אין צ'ק בנקאי, יש מזומן - לא שזה רע, אבל אם יש צ'ק בנקאי הסכום קבוע, ממזומן תמיד ניתן להוריד שטרות מהחבילה).

כשהתברר לו שאני לא משאיר לו את הביטוח על הרכב הוא "התקשר" (אני רושם במירכאות כי אני לא יודע אם הוא באמת התקשר) לביטוח וביקש שיעשו לו ביטוח חובה ומקיף, לטענתו סוכנת הביטוח לא הסכימה לעשות מקיף לרכב בגלל ירידת ערך של 25 אחוז. אז הוא עשה רק חובה והתחלנו לנסוע לכיוון ביתי כשהוא די מוחה על זה שהוא צריך להחזיר אותי למרות שזה היה הסיכום מראש. (להזכירכם אני כסף עוד לא ראיתי).

טעות חמישית שלי: תוך כדי נסיעה הוא התחיל להתמקח על המחיר ואני קבעתי חד משמעית שאינני מתכוון להתמקח על המחיר ואם הוא לא מעוניין ברכב שפשוט נעשה העברת בעלות חזרה שהוא ישלם וכן את ירידת הערך של שני הידיים. הטעות הייתה שאני לא הסתכלתי שבטופס למוכר של העברת הבעלות רשום המשפט ש"הנסיעה ברכב אסורה הרישיון מופקד" שמשמעו שהרגע עשיתי העברת בעלות לסוחר שאינה מוסיפה יד.

בינתיים הגענו לדואר שליד ביתי והוא הציע לשלם 19 אלף שזה מעט פחות מ-25 אחוז מהמחירון ושנסיים את הסיפור, לא הסכמתי.

לאחר מחשבה הצעתי שנתפשר על 20 אלף והוא התעקש על 19 אלף והתחיל להוציא את המזומן ליד כל האנשים בדואר (להזכירכם זה הבחור שלא רצה לספור את הכסף בדואר בבן גוריון שהיה הרבה יותר ריק לעומת הסניף בו היינו). סיכמנו על 19,500 ספרנו את הכסף, לחצנו ידיים, יצאנו מהדואר והוא נסע לדרכו. מה ששכנע אותי להוריד במחיר היה שלמרות רצף הטלפונים הבלתי פוסק הגיע רק אדם אחד חוץ מהסוחר לבוא לראות את הרכב. כמו כן לאחר כשבועיים שהרכב פורסם נגמרו הטלפונים למרות שהמודעה הוקפצה ביד 2 שלוש פעמים ביום.

אחרי שהגעתי הביתה כולי שפוף ומעוצבן על הרכב וכמה שהוא עלה לי ועל זה שהפסדתי חצי יום עבודה, הסתכלתי בטופס העברת הבעלות וראיתי שאין בעצם העברת בעלות ושמחירה של ה"העברה" לסוחר הוא 35 ₪ במקום ה207 ₪ שהעברת בעלות אמורה לעלות.

שתי מסקנות: אני לא חושב שהמחיר שמכרתי את הרכב הוא נמוך מדי מכיוון שחוץ ממנו באו בסך הכול רק שני קונים לראות את הרכב והציע 20-21 אלף. לאור ההתנסות אני יודע שלרכב עם פגיעת שילדה גם ברבע מחיר אני כנראה לא אתקרב יותר,הפכתי להיות ישראלי בנושא.

לדעתי עשיתי את כל הטעויות האפשריות בעסקה הזו והעובדה שאני יודע להצביע עליהן אחת אחת אומרת שידעתי שלא לעשות אותן אך משום מה עשיתי את כולן אחת אחרי השנייה, מה שמוביל אותי למסקנה שנפלתי על סוחר ממולח ביותר.

אחרי שהיה לי זמן לחשוב והתמונה התבהרה הבנתי איזה שיעור מאלף קיבלתי היום, הבחור פשוט עשה לי בית ספר, שלחתי לבחור SMS בו רשמתי שהוא תותח ושאני מצדיע לו, לא קיבלתי תגובה. שמו של הסוחר והטלפון שמור אצלי ואינני רואה טעם להשמיץ את הבן אדם כי זו פרנסתו אך אין זה אומר כי אני רוצה שאחרים יפלו כמוני (פורסמה בעבר בפורום הזהרה מפני הסוחר הזה ספציפית). המאושר שיקנה ממנו את הרכב יקבל אוטו מעולה.

הפסדתי על הרכב סכום לא מבוטל בכלל גם בהשקעה כספית וגם בירידת ערך בתשעה חודשים בהם נסעתי 5000 ק"מ בסך הכל. ללא ספק הרכב הכי יקר לתחזוקה שהיה לי (והייתה לי תמה טורבו).

קאפה טורבו - הנה אני בא.

שכחתי את המונח הפסיכולוגי של מה שאמרת,אולי קוראים לזה דיסוננס קוגניטיבי. בהתחלה "אתה לא יורד שקל" אח"כ מוכר ב7K פחות ומרוצה מעצמך.

דבר ראשון,עשה לך ביה"ס וטוב שאתה יודע שעשית טעות ,מטעויות לומדים,אני מאד מקווה שחברי הפורום פה ילמדו ממך ולא על בשרם,כי בטוח עוד שרשור דומה לזה יפתח בעוד X זמן,אבל תמיד טוב להיות ופטימי.

דבר שני,אני אנסה לחזק את ההרגשה שלך אחרי המכירה,קצת לעודד אותך,הרכב באמת היה נמכר בסביבות מחיר כזה.

מצד אחד אתה בא בהצהרות אני קשיח כמו פלדה מצד שני כל פעם שהוא פנה אליך הוא הכתיב את הכללים והתגמשת כמו מרגרינה.

וסתם משהו שאני לא מצליח להבין ממודעות למכירה כאן,(ואולי דווקא בגלל שזה בא מאנשים שחובבי רכב וקצת בקיעים),

כאשר אתם רושמים מודעה ראשונה "לא יורד שקל" "מי שרוצה לקנות מלוי יצחק שיפנה אליו" ועוד מודעות בסגנון ואחרי שבוע מקפיצים את המודעה ואחרי שבוע שוב ורושמים סכום פחות,ופתאום יותר גמישים זה רק מוריד מהערך שלכם ושל יכולת המיקוח,זה לא מחזק אותכם.

אני פונה לכלל המוכרים,לא כולם כאלה,אבל הם רושמים מחיר רק מחירון וכל המשפטים שרשמתי מקודם,וכשמישהו בא לקנות את הרכב ב27 לחודש ומתמקח על 1000 שקל הם לא מוצאים לנכון לסגור עיסקה,אבל לא חושבים שעוד שבוע המחיר ירד ב2000 שקל.

ואני אישית,כשאני מזהה אדם קשה לעיסקה, או שרושם משפטים בסגנון הזה זה רק מרתיע אותי אני מראש יודע שזה בנאדם עם הראש בקיר,עסקה מוצלחת היא עסקה ששתי הצדדים מרוצים,באים מדברים בחיוך לא צריך להיות פרצוף לימון.

אביב8)

פורסם

אם היית נעצר לרגע, חושב קצת ולא בדיעבד כותב את כל המסקנות כאן! היית מתפעל את כל העניין הזה הרבה יותר טוב!

הבנאדם מהרגע הראשון הריח לך מסריח! איך לעזאזל העברת את הבעלות של הרכב שלך אליו בלי לראות את הכסף???

ועוד הכי גרוע מהכל זה שאחרי שכבר קלטת את התחבולה (תודה באמת) הסכמת לקבל פחות ממה שסגרתם לפני העברת בעלות!!

:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
פורסם
אמנם קשור בעקיפין, אבל, על מה הוצאת 7 אלף ? האם זה היה סוג של ישור קו?

האם כשקנית את הרכב הוא היה מטופל ובעל נתונים טובים?

אכן הוצאתי 7 אלף על יישור קו ברכב שעל הנייר היו לו נתונים מצויינים (יד ראשונה שטופל כל חייו במרכזי עם קילומטרז' סביר ביותר).

fiat x1/9

פורסם

אני חושב שכדאי לפרסם את מס' הרכב לפחות, כי הרמאי שמכרת לו את זה הולך לנסות למכור את זה למישהו כ"חדשה ללא תאונות" (למרות הקצה שלדה)

אז לפחות שחברי הפורום ידעו להזהר.

V5

פורסם

לעשות לו "טיפול" זה רעיון יפה. ומאוד פשוט לכתוב את זה, השאלה עם באמת היתה עושה את זה.

דבר שני לפותח השירשור, אני מצדיע לך, ברצינות.

הרבה אנשים היום מרגישים לא בנוח לספר על המקרה, או שהיו מנפחים את זה לכיוון שלהם, וסחטן עלייך.

זה רק אומר שבאמת למדת מהמקרה.

וה 6000 שקל ש"הפסדת" הם לא הרבה כסף למה שלמדת.

אבל אני באופן אישי לא מצדיעה לאדם כזה...ובטח שהוא לא תותח מפחינתי.

לדעתי הדרך שבה אתה עושה כסף חשובה הרבה יותר מכמה כסף אתה עושה.

ושוב אני אומר קח את זה בקלות שילמת מעט בתמורה למה שלקיבלת.

שבוע טוב וחג שמח.

ושתהנה מהרכב החדש.

פלג_

פורסם

אני להפך חושב שהבחור קצת קשה עם עצמו.

בסופו של דבר לפחות ראיתה כסף. כי לקראת אמצע המאמר היה נראה כאילו גונבים אותך קליל.

אז עוד אלף ש"ח הלך לא נורא העיקר הבריאות הנפשית קח את זה בקלות.

מה שמפריעה לך זה הישראליות שיצאתה קצת פרייר.

חבר שלי קנה בראוו ב105 אלף ש"ח קנה ריפודים מיוחדים ב1000 ש"ח הוציא 2000 ש"ח על התקנת מערכת.

החליף 2 צמיגים עוד אלף.

לאחר שנה וקצת לא הצליח להחזיר את ההלואה עבור הרכב.

ומכר אותה ב76 אלף (כשהמחירון דגם מפואר היה95) כי אין לה שוק וקונים.

אני חושב שטוב מאוד שנפתרתה מהבן אדם הזה מהחיים לתמיד.

למדת לקח מאוד חשוב באנשים. חשוב אולי אפילו הכי חשוב למי למכור את הרכב.

הייתה לי אימפרזה 7 שנים שמאוד אהבתי לא רציתי לראות את הרכב אחרי מכירותו.

במודעה שלו היה רשום ימכר אך ורק מחוץ לאיזור שרון והמרכז :wink:

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
שכחתי את המונח הפסיכולוגי של מה שאמרת,אולי קוראים לזה דיסוננס קוגניטיבי. בהתחלה "אתה לא יורד שקל" אח"כ מוכר ב7K פחות ומרוצה מעצמך.

כשאתה מוכר רכב בהתחלה אתה מריח את השוק ולא ישר מוריד 7 אלף מהמחירון, מה גם שרשמתי שאני אתגמש עם מי שיהיה רציני. אני ממש לא צריך שתעודד אותי.

איפה ראית שאני מרוצה מעצמי? במשפט הזה "אני לא חושב שהמחיר שמכרתי את הרכב הוא נמוך מדי מכיוון שחוץ ממנו באו בסך הכול רק שני קונים לראות את הרכב והציע 20-21 אלף". אני בסך הכל רושם שלמרות הכל נראה לי שהמחיר לא כזה גרוע.

fiat x1/9

פורסם

אמיר, אני רואה שהבנת את הטעויות שלך.

מה לעשות, כולנו עושים דברים לפעמים למרות שאנחנו מרגישים שזה לא הצעד הכי נכון.

מקווה שתלמד מהם להבא ואם עוד כמה אנשים בפורום יבינו - אז מה טוב.

פורסם
אם היית נעצר לרגע, חושב קצת ולא בדיעבד כותב את כל המסקנות כאן! היית מתפעל את כל העניין הזה הרבה יותר טוב!

הבנאדם מהרגע הראשון הריח לך מסריח! איך לעזאזל העברת את הבעלות של הרכב שלך אליו בלי לראות את הכסף???

ועוד הכי גרוע מהכל זה שאחרי שכבר קלטת את התחבולה (תודה באמת) הסכמת לקבל פחות ממה שסגרתם לפני העברת בעלות!!

ושוב מה חידשת לי?

fiat x1/9

פורסם
אני חושב שכדאי לפרסם את מס' הרכב לפחות, כי הרמאי שמכרת לו את זה הולך לנסות למכור את זה למישהו כ"חדשה ללא תאונות" (למרות הקצה שלדה)

אז לפחות שחברי הפורום ידעו להזהר.

40-704-58 לבנה.

fiat x1/9

פורסם

עשית את כל הטעויות האפשריות למרות שהיה לך כאן את הפורום וכל המדריכים האפשריים.

עם זאת המחיר דיי הגיוני לפונטו עם קצה שילדה.

זה לא סתם סוחר, זה סוחר שמשחק בקקה כי כמה הוא כבר ירוויח על הרכב הזה.

אני הייתי תובע ממנו לקבל את ההפרש במחיר ולא- תפרסם את הנושא הזה בכל מדיה אפשרית , תודיע ליד 2 שמדובר בנוכל ותעשה כל שביכולתך כדי שהוא לא יצליח למכור את הרכב.

אני אישית לא מעביר בעלות לפני שיש לי את כל הסכום ביד. אני גם לא מסכים לקבל משהו שאינו צ'ק בנקאי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...