Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכולת לוותר על הטרחה ולהקל על עמוס השרת

ברגע שקוראים את שם המוצר - כל דבר שיש בתוכו את המילה "אקסטרים"

הוא קשקוש, על אחת כמה וכמה משהו שמתיימר להיות תוסף מזון טבעי שקר-כלשהו.

תחשוב על מדבקות שמוסיפות כ"ס לאוטו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש כדורים טבעיים שעוזרים בהרזיה בשילוב עם אירובי.

הבעיה איתן שברגע שאתה מפסיק לקחת השומן יחזור.

הכדורים הטבעיים ברובם עשויים מקפאין ועוד כל מיני חומרים.

חצי שעה/שעה לפני שאתה עושה אירובי תשתה קפה שחור, הקפאין יזרז את החילוף חומרים שתשרוף יותר שומן.

עצה שלי? עזוב אותך משטויות. תתמיד באירובי(הליכה מהירה של שעה-שעה וחצי כל יום תעשה את העבודה כמו שצריך! ואני אדגיש- לא ריצה! לא קלה ולא מהירה, נטו הליכה!)

Got To love It

פורסם

בהליכה אתה לא מגיע לדופק היעד שלך,

עד שלא רכשתי שעון דופק והיתה לי שליטה על הדופק, האימונים האירוביים לא היו אפקטיביים.

לכן מנסיון אישי שלי, וכנראה זה סובייקטיבי, עדיף ריצה קלה מאשר הליכה מהירה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בן, לכל אחד יש מטבוליזם אחר, אין פה מתכוני קסם.

לי, למשל, הליכה לא מורידה כ-ל-ו-ם,

בדיוק מהסיבה שציין אייל (דופק מטרה),

ואולי בגלל שהגוף שלי רגיל להליכות מהירות וארוכות.

לגבי הקשר בין זירוז חילוף חומרים לבין קפאין - הכול התחיל ממחקר אחד

שבגללו מוסיפים קפאין לכל תוסף תזונה שהוא הקשור להרזיה, כולל חלבונים וכיו"ב.

בינתיים כבר הספיקו לגלות שהקשר לא כל כך חד-משמעי. מזיק זה לא,

אבל לא כדאי לתלות בזה תקוות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עד שלא רכשתי שעון דופק והיתה לי שליטה על הדופק, האימונים האירוביים לא היו אפקטיביים.

ב-ד-י-ו-ק.

רצוי לציין שדופק מטרה איננו מספר קבוע ומשתנה בין מתאמן למתאמן וגם משתנה לאורך ציר הזמן על מתאמן נתון.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני אהיה יותר קיצוני - מדובר בתעשיית אשליות. תעשיית תוספי המזון מגלגלת רבה כסף בלי להוכיח יעילות כלשהי.

רוצה להפחית משקל - אכול נכון והתאמן. אין שום "פורמולה" שתשנה את צריכת האנרגיה שלך. רק הפעלת שרירים.

250 ש"ח הם סכום גדול, נצל אותו למנוי בחדר כושר או לציוד כושר (למשל אופניים) והתמד באימונים.

מי שחושב שהליכה אינה מספקת טועה - הליכה בהחלט יעילה, עדיפה הליכה עם התמדה לאורך זמן על ריצה עם פציעות או הפסקה מוקדמת מסיבה אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין דבר כזה שורף שומן נקודה

״שריפת שומן״ הינו תהליך של גרעון קלורי בלבד וכל התכשירים הנמכרים בחנויות הינם חירטוט אחד גדול

בעצם יש, שורפי שומן אמיתיים, אלו חומרים אסורים (ומסוכנים עד מוות) שגם על הדרך שורפים שריר וחובה לקחת אותם עם השגחה רפואית+אימונים+סטרואידים אנבולים+ניסיון

1. אין לך את הקומבינה להשיג אותם

2. עולה הרבה כסף (כמו סמים למינהם)

3. אתה עדיין מעוניין בשורף שומן אמיתי או לעשות זאת הצורה המקובלת של תפריט מאוזן לגרעון אופטימלי+אימונים לשמירת מאסה והעלאת חילוף חומרים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני הורדתי 38 פאונד בתקופה האחרונה, זה התחיל מ10 פאונד בשבוע הראשון ומאז אני בירידה מתמדת, היו ימים שהמשקל הראה לי פאונד פחות מדי יום.

איך? הפסקתי לשתות סודה, הייתי מאלה שתמיד קונים קולה או רד בול, עברתי למים, בפעם הראשונה בחיי הפכתי להיות מישהו ששותה מים.

הפסקתי לאכול הרבה לחם, מבחינת כושר, לא עושה כלום. לא רץ, לא הולך מהר, אפילו לא הולך לאט.

אני מקפיד לא לאכול ג'אנק פוד, שותה מים, ובלילה אחרי הארוחה האחרונה אני לוקח כדור של ניאצין 3 פעמים בשבוע.

ירדתי ממידה 44 למידה 40 אפילו 38.

אני כן מתאמן מדי פעם אבל תמיד הייתי עושה זאת גם כשהייתי קצת יותר שמנמן, ז"א כמה פעמים בשבוע אני עושה שכיבות שמיכה לפני המקלחת, איזה סט של 50. ויש לי רצועות מגומי שאיתם אני עובד על חיזוק הידיים, החזה והגב.

אני למדתי שהסוד להרזיה הוא תזונה נכונה, לא כדורי פלא ולא בטיח.

haters will hate

פורסם

יש שורפי שומנים "טבעיים" שבאמת אין להם הצדקה ואפשר להחליף אותם בקפה.

אבל יש שורפי שומנים (מה שבודי בילדרס לוקחים) כמו יהומבין ואפדרין שנותנים לך בוסט מטורף לאימון, אבל החומרים הנ"ל מסוכנים ולא מומלצים, במיוחד למי שלא יודע את הכמויות שצריך לקחת ואיך להתעסק עם זה.

בכל מכון כושר תוכל למצוא אנשים שעשו שימוש בחומרים האלה בזמן החיטוב ותוכל להתייעץ איתך.

ברוב המקרים זה כאלה שמתאמנים לתחרויות ואתה תזהה אותם בקלות.

פורסם

יוכהמבין נזח על ידי הרפואה לפני שנים רבות, ואפדרין הוא חומר מסוכן - למיטב זכרוני חלק מ"תוספי המזון" שהכילו אותו נאסרו לשיווק ותרופות המכילות אותו הוכנסו לרשימה הדורשת מרשם רופא.

בודי-בילדרים למיניהם שנוטלים כל מיני תרופות שלא למטרה שלשמה יועדו מסבכים עצמם בלא מעט בעיות.

רוצה "לשרוף קלוריות" - התאמן אופן סדיר. וגם זאת עשה באופן מבוקר ומדורג על מנת להמנע מפציעות וכדי לא להשבר מנטלית. אין קיצורי דרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפדרין ויוהמבין הם לא שורפי שומן,

שניהם יכולים לעזור במידה קלה לניצול השומן העיקש כאנרגיה רק במצבים קטוג׳נים (שהדיאטה דלת פחמימות) והגוף באחוז שומן מאוד נמוך

מי שיצרוך אותם בצורה אחרת זה לא יתן לו שום שריפת שומן, מקסימום דפיקות לב מפחידות

אפדרין גם נותן יותר מרץ כך שהוא עוזר מנטלית לעבור אימונים למי שנמצא בתפריט דל פחמימות ואינו רגיל לחוסר אנרגיה כתוצאה מכך

הם מוגדרים כתרופות , היוהמבין כמעת ואינו בשימוש ברפואה והאפדרין כן אבל לרוב ניתן להשיג אותו בוריאציות שאינן מתאימות לשימוש הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני למדתי שהסוד להרזיה הוא תזונה נכונה, לא כדורי פלא ולא בטיח.

+1

יש 3 כללים כל כך פשוטים לירידה במשקל.

לא תאמין כמה השפעה יש לאוכל שלך על המשקל שלך.

תוך שבועיים אתה יורד לפחות 2 ק"ג, והופך ליותר בריא ואנרגטי. תבדוק בעצמך.

1. תאכל פחות. אל תתפוצץ מהאוכל.

כשתרגיש שבע פשוט תפסיק לאכול ושמור את האוכל לאחר כך. אתה תראה שהמנה תשביע אותך למשך כמעט כל היום, ולא רק לצהריים.

למעשה הדיאטה הטובה ביותר היא לאכול קצת כל 3 שעות. נסה לאכול ככה יום אחד וכבר תראה שהבטן לא עושה בעיות ואתה לא מרגיש כבד/עייף במהלך היום.

2. תפחית את כמות הפחמימות ותעלה כמות את החלבונים.

יש הרבה מאמרים בנושא, אם לא בא לך לחפור, פשוט תשים לעצמך פחות אורז/פסטה/לחם ותפנק את עצמך בעוד עוף/בקר/סלט/גבינות (כדאי רזות)/חביתה/טופו וכו'.

בפועל - פשוט תשים לך בצלחת 2/3 ואפילו חצי מכמות האורז/פסטה/לחם שאתה בדרך כלל שם ושים יותר מאכלים שיש בהם חלבון.

3. תזיז את עצמך. תלך, תרוץ, תרכב על אופניים, והרשימה עוד ארוכה..

אם יש לך סמארטפון תוריד תוכנה שנקראת Endomondo שמאפשרת לך מעקב מפורט על הפעילויות שלך כשאתה הולך/רץ/רוכב.

אתה תראה שיפור בתוצאות שלך, זה יתן לך תחושה טובה ורצון לעסוק בזה עוד.

יש שם נתונים מגניבים: כמה המבורגרים שרפת, כמה פעמים "היקפת" את כדור הארץ בכל הפעילויות שלך, וגרפים של כל נתון אפשרי.

לא מתאים לך? גם פעילות אנאירובית (משקולות) תהיה טובה. היא גם שורפת קלוריות.

העיקר שלא תרבוץ בבית. צא להתאוורר ועל הדרך תשרוף קלוריות ותהיה בריא יותר.

גם אם תעשה 2 מתוך 3 אתה עדיין תרד במשקל ותרגיש טוב יותר.

כמובן שגם חשוב לשתות מים (אחרי שבועיים תתרגל ולא יהיה אכפת לך לשתות רק מים), ולאכול כמה שפחות מתוקים.

אם בכל זאת בא לך מתוק - עלא כיפאק, אבל חכה שעה-שעתיים אחרי האוכל.

בתכל'ס אתה לא צריך תוספי תזונה ושמן נחשים כדי לרדת במשקל.

כדי לרדת במשקל תאכל פחות, תשים יותר חלבון באוכל, ותזוז בכל צורה שהיא.

פורסם

T-Maxximum, לא מסכים איתך בנוגע לסעיף 2, בכל הקשור לשריפת קלוריות והרזייה פחמימות מורכבות עדיפות על חלבונים, ובמיוחד כאלה עם אינדקס גליקמי נמוך.

לגוף דרוש זמן ומאמץ רבים יותר על מנת לעקל אותן כתוצאה מכך תשרוף יותר קלוריות.

בנוסף עקב זמן העיקול הרב, פחמימות מורכבות תורמות לתחושת שובע ארוכה הרבה יותר מאשר חלבונים. בעיקר עקב שחרור הסוכר לדם שמתבצע באיטיות ואינו גורם להיפרגליקמיה (עליית סוכר חדה בדם).

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...