Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בעל שברולט קווליאר שנת 95' דגם אוטומט עם מנוע 2200

בזמן האחרון יש לי בעיה, בסל'ד נמוך ליפני העברת להילוך שני האוטו מוציא רעשים של טרטור ורטט. (בשבוע האחרון)

לא הספקתי לתקן את הבעיה.

אתמול נסעתי כרגיל מראשון לבת ים וחזרה, עצרתי בתחנת דלק כדי לתדלק.

ואז נסעתי לפאב כדי לשבת עם החברה.

כשחזרתי לאוטו וניסיתי להתניע האזקה התחילה לצפצף בלי הפסקה ולהשתגע.

אחרי שהכל נרגע האוטו לא התניעה ונורת בדיקת המנוע נדלקה.

כמובן ביקשתי עזרה מחבר עם כבלים והאוטו התניע.

חשבתי שהאזקה גמרה לי את המצבר אז עשיתי סיבוב של חצי שעה שכולל כביש מהיר וחזרתי הביתה.

חניתי את האוטו וכיביתי את המנוע, הסתבר ששחכתי לסגור חלון אחורי וניסיתי להתניע את האוטו.

האוטו התחיל להתחרפן ואפילו לא ניסע להתניע.

קראתי שוב לחבר, האוטו הצליח להניע עם כבלים.

עשיתי שוב סיבוב קטן, חזרתי לחניה סגרתי את כל החלונות וכיביתי את המנוע.

ניסיתי שוב להתניע והאוטו בכלל בלי תגובה.

היום לקחתי מצבר של משאית שהיה שיכת לאבי, וחיברתי אוטו עם כבלים בלי המצבר של האוטו.

האוטו הניע כמו גדול.

השאלה שלי עם הבעיה במצבר\באלטנטור?

הרי לא נסעתי עם המצבר של המשאית כי הוא גדול יותר. (אין אפשרות להרכיב אותו על הקווליאר.)

ועוד שאלה, איזה מצבר אני צריך לאוטו?

• ספונסר פורום
פורסם

על פניו נשמע שהבעיה היא המצבר אבל אם אתה לא רוצה להחליף חלקים מיותרים ולשלם סתם כסף כדאי שתגיע לחשמלאי רכב שיבצע בדיקת טעינה פשוטה ובדיקת מצבר פשוטה ויקבע באופן חד משמעי מי מהם הוא הבעייתי.

מהיכן אתה בארץ? אולי נוכל להפנות אותך לחשמלאי רכב מומלץ.

• תוכן חדש...