Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה ניתן לפתוח אותה? ואם יש אפשרות לפתוח אותה בעזרת קוד באינטרנט?

הפתיחה צריכה להיות מאורנג' לסלקום.

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

היי

למיטב ידיעתי פתיחת הדיבורית צריכה להתבצע בתחנת שירות של חברת הסלולר

אם זכרוני אינו מטעני אז לפני כשנתיים אני העברתי מספר דיבוריות ספיריט מסלקום לאורנ"ג דווקא

אבל אני זוכר שזה נעשה על ידי איזה תכנות שעשו לי בסלקום וגבו באזור ה 100 ומשהו שקלים על כל דיבורית

אם סלקום הם לא סתם בני זונות אז אני מניח שתחוייב אותו דבר גם במהלך הפוך

דרור

פורסם

סלקום אורנג', תנובה טרה...

הרשת עצמה בסופו של דבר שייכת לאריקסון ולנוקיה - מחברים ארנקים אה ז"א אנשים :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול להיות בהחלט שמר שמואל יוסף צודק

אני התנסיתי בהחלפת חברה כמו שאמרתי בערך לפני שנתיים

אבל מאז הגיע מר כחלון (גאוות הענף סוף סוף יצא משהו טוב מחנויות האביזרים וההתקנות :lol:) לפוליטיקה והראה לחברות הסלולר שיש גם דרך אחרת מול לקוחות

דרור

פורסם

תלחץ בטלפון על #06#* זה יתן לך את IMEI שזה מספר בין 12 ספרות תרשום גש לסלקום תגיד להם שככה קנית את הרכב הם

יתנו לך קוד בין 8 ספרות ללא תשלום כאשר תכניס את הסים הזר הוא יבקש את הקוד בין 8 הספרות בהצלחה

• תוכן חדש...