Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 - מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חושב שהמצבר אצלי ברכב כבר מתחיל להגיע לסוף חייו.

איזה מצבר צריך? ואיפה אפשר לרכוש אחד כזה? כמה יכול לעלות? תודה

פורסם

בטח 60 כמו רוב הואגיות. אולי זה ישמע פרובוקטיבי, אבל יש לי ברכב מצבר 60 אמפר של היי-אנרג'י שקניתי במבצע ב299 שקל וזה עובד נהדר כבר שנה אז אולי האיכות של המותגים הזולים האלה לא פחותה בהרבה מאלה שעולים פי 3 וזה עושה את העבודה.

פורסם

הרכב שנת 2001 מנוע 1800 אוטומט לא טורבו.

לפי הספר רכב המצבר צריך להיות 12V אבל כמה אמפר??

איזה חברה כדאי לקנות? לא בא לי כל חצי שנה להחליף מצבר לכן אני יודע שהמצבר צריך להיות תואם לרכב .

פורסם

המצבר שמתאים לרכב שלך הינו בעל קיבולת של 62 אמפר-שעה ובעל כושר התנעה מינימלי של 480 CCA.

מידות המצבר: 242x175x190

אני ממליץ על מצבר וורטא מהסידרה הכחולה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ללא ספק וורטא.

טפוטפוטפו, הרכב שלי עוד מאט יהיה בן 5 שנים, ועדיין עם המצבר המקורי שהגיע עם הרכב, מסוג וורטא.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
ללא ספק וורטא.

טפוטפוטפו, הרכב שלי עוד מאט יהיה בן 5 שנים, ועדיין עם המצבר המקורי שהגיע עם הרכב, מסוג וורטא.

אכן המצבר של וורטא המותקן ברכב חדש הינו בעל אורך חיים ארוך יותר.

פורסם
אכן המצבר של וורטא המותקן ברכב חדש הינו בעל אורך חיים ארוך יותר.

מרק בתוצרת הקונצרן המצברים מתקלקלים אחרי שנתיים וחודש מרגע יציאת הרכב את מגרש היבואן

יש להם תיימר (ואני מדבר על עשרות רכבים :))

פורסם
מרק בתוצרת הקונצרן המצברים מתקלקלים אחרי שנתיים וחודש מרגע יציאת הרכב את מגרש היבואן

יש להם תיימר (ואני מדבר על עשרות רכבים :))

לזכותם יאמר שורטא החזיק בסיאט שלי 4 וחצי שנים. החלפתי כאמור לפני שנה להיי אנרג'י פשוט כי 299 שקל (במבצע, כנראה מעודפים) יותר מפתה ממה שהציעו לי בצ'מפיון להחליף חודשיים לפני זה בטיפול (מספר 4 ספרתי אחרי מע"מ ו"עבודה"). 60 אמפר ובינתיים עובד כמו קסם.

• ספונסר פורום
פורסם
המצבר שמתאים לרכב שלך הינו בעל קיבולת של 62 אמפר-שעה ובעל כושר התנעה מינימלי של 480 CCA.

מידות המצבר: 242x175x190

אני ממליץ על מצבר וורטא מהסידרה הכחולה.

מצברי ורטה בגודל המדובר מעלה הינם בקיבול של AH60 וזרם התנעה של 540 אמפר

למיטב זכרוני ראיתי ששכיח ברכבי VW קיבול 70AH לא רק ברכבי מנהלים.

בכל אופן סביר ש 60 יספיק, 70 סטטיסטית יעניק שרות ארוך יותר

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

במקור הרכב שלך הגיע עם מצבר בעל קיבולת של 60AH וכושר התנעה של 480CCA לפי תקן EN/SAE.

אין שום מגבלה טכנית להתקין מצבר של 62AH או 70AH הכול תלוי כמה הכיס שלך עמוק.

• תוכן חדש...