Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם קילומטראז' גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי הצעה לקנות פולקסווגן פולו 2008 עם נהג יחיד ו175000 קילומטר.

טיפולים מסודרים במוסך מורשה.

היתרון הוא שכך ניתן לקבל רכב ברמת בטיחות גבוהה בפחות מ50K (שזה התקציב שלי) השאלה שלי היא מה המשמעות של קילומטרא'ז גבוה?

אני סטודנט המבצע בממוצע נסיעה בינעירונית אחת בשבוע.

פורסם

במחיר הזה אפשר לקנות קיה ריו 5 דלתות שנראית לא פחות טוב מהפולו שלך, עם 100 אלף ק"מ פחות על הספידומטר.

יהיו לה 2 כריות אוויר ו-ABS. מה האבזור הבטיחותי שאתה מקבל בפולו שגורם לך לחשוב בכלל על רכב כ"כ טחון?

פורסם

התשלומים שתשלם על תיקון הבלאי, זהים לתשלומים שתשלם על רכב חדיש יותר שמכיל את האבזור הנ"ל.

זו כמות ק"מ של רכב פרטי בן 10 או רכב השכרה שבילה 6 שנים בהשכרה...זה לא משהו שאפשר למכור, אלא אם ההנחה מגיעה לכמעט 50% מתחת למחירון.

כיום רכבים מהשכרה, שמגיעים עם מקסימום 100 אלף ק"מ לרכב בן 3, נמכרים עם הנחה של 20%. אז מה גובה ההנחה שאתה צריך לקבל? תחשוב על זה.

פורסם

לרוב אני לא נגד רכבים עם קילומטראז' גבוה, אבל במקרה הזה הוא בהחלט מוגזם.

גם תיצטרך לשלם יותר על תיקונים של בלאי עקב הקילומטראג הגבוה, וגם תצטרך, במועד המכירה, להוריד סכום מכובד מהמחירון כי אף אחד לא מסתכל על רכבי בנזין שעברו יותר מ-200 אלף קילומטר.

פורסם

אני לא חושב שרכבים עם מנועי בנזין משנת 2008 שופכים מנוע ב200 אלף קילומטר (לעניות דעתי הם יכולים להגיע ל400 אלף - ואם אני טועה אנא תקנו אותי). מצד שני הקילומטרז' יוצא כ45 אלף בשנה שזה המון. אם הרכב אחרי בדיקה יוצא תקין אני לא רואה סיבה למה לא לקנות (אחרי הנחה בהתאם לקילומטרז' הגבוה).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בפולו מדובר על מנוע קטן והק"מ בהחלט גבוה, אני הייתי נרתע אלא אם כן הוא היה מוצע לי ב50% הנחה או משהו.

ואני האחרון שיתרגש מכמות נסועה, ברכב היום יומי שלי יש למעלה מ225K ק"מ והוא שנת 2006, אבל המנוע הוא מנוע 3500 סמ"ק והוא לא מתרגש או מתאמץ כמעט בכל מצב של נסיעה, ככה שאני לא דואג כלל, במנועים קטנים הבלאי גבוה יותר.

haters will hate

• תוכן חדש...