Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ותהנה !

דווקא הייתי בטוח שאתה סוגר על ה GTI MK4 שדיברנו עליה, האקזמפלר היה עם נתונים יפים מאוד.

חבל שנפלת על אקזמפלר מוזנח. דווקא הייתי מצפה מחבר בפורום כאן שישקיע ברכב לפחות את המינימום הנדרש כדי שיהיה במצב מתוקתק. לפחות מכאנית וקוסמטית בלי לדבר בכלל על דברים מעבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, אם אתה מדבר על השחורה שהראתי לך אז דע לך שהנתונים לא סתם היו טובים מדי, זה היה בלוף.

עוד 2 GTI שבדקתי נפלו בכלל ק"מ גבוה ומצב מכאני בעייתי.

הלאון אומנם מוזנחת, אבל מטופל מכאנית ועם ק"מ נמוך יחסית, כמו כן מקורי עם הרבה פוטנציאל, בדיוק כמו שאני אוהב :twisted: .

מאוד נהנתי מלהביא את הקליאו שלי לשעבר למצבה הנוכחי ואני בטוח שאהנה מהתהליך עם הלאון.

כל העסק הזה של התמונות בעייתי, בין רכישת רכב, מעבר דירה, תחילת לימודים ועבודה לא נשאר בכלל זמן לצלם. :?

הנה כמה תמונות זריזות שצילמתי היום (אחרי גשם!), הצד הטוב של הרכב ומסדר פאקים חלקי.

אני אעדכן בשירוש הזה בתהליך השינוי האיטי שהרכב יעבור.

20111029_132213.jpg

20111029_132221.jpg

20111029_132235.jpg

20111029_132245.jpg

20111029_132303.jpg

20111029_132317.jpg

20111029_132332.jpg

20111029_132404.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כן!

גם אני שמתי לב לזה על ההתחלה, איזה איזון בזיוני, מה חשבו שזה, מונית דיזל משנות ה90?

אבל זה בסדר, הג'נטים הם מהדברים הראשונים שהולכים לעבור שינוי.

פורסם
אתה מזכיר לי שכל פעם שאישתי רוצה "להדליק" אותי היא אומרת לי שהיא רוצה 4 ילדים ואז מדקלמת איתי את התשובה הקבועה שלי:

"ימות העולם ואני לא אנהג במיני וואן!".

אני אישית מעדיף 3 ילדים אבל אם בכל זאת יהיו 4 הפתרון פשוט:

מיניואן לאישתי ורודסטר בשבילי.

את האופניים אני משאיר ללובשי הטייצים....

:wink:

אני בדיוק מחייך ומראה את זה לאשתי, והיא אומרת שזה מזכיר לה את הדקלומים שלי...

אני אומר או 2 ילדים או 4, אבל הפתרון במקרה הזה יהיה ג'יפ 7 מקומות לאשה, ומשהו

מעניין יותר בשבילי. הג'יפ זה כדי שלא יהיה מצב ולו תיאורטי, שאני אנהג במיניואן ;-)

לפותח השרשור, תתחדש. אין ספק שהרכב דורש תשומת לב, אבל אם הוא בבסיס כמו

שאתה מתאר, נראה לי שבקרוב יהיה בידך רכב מעניין.

פורסם
אייל, אם אתה מדבר על השחורה שהראתי לך אז דע לך שהנתונים לא סתם היו טובים מדי, זה היה בלוף.

עוד 2 GTI שבדקתי נפלו בכלל ק"מ גבוה ומצב מכאני בעייתי.

הלאון אומנם מוזנחת, אבל מטופל מכאנית ועם ק"מ נמוך יחסית, כמו כן מקורי עם הרבה פוטנציאל, בדיוק כמו שאני אוהב :twisted: .

מאוד נהנתי מלהביא את הקליאו שלי לשעבר למצבה הנוכחי ואני בטוח שאהנה מהתהליך עם הלאון.

כל העסק הזה של התמונות בעייתי, בין רכישת רכב, מעבר דירה, תחילת לימודים ועבודה לא נשאר בכלל זמן לצלם. :?

הנה כמה תמונות זריזות שצילמתי היום (אחרי גשם!), הצד הטוב של הרכב ומסדר פאקים חלקי.

אני אעדכן בשירוש הזה בתהליך השינוי האיטי שהרכב יעבור.

לא כזה נורא, למרות שברור שמדובר ברכב לא שמור במיוחד קוסמטית.

הג'נטים חייבים ללכת, הייתי במקומך מחפש את המקוריים שהגיעו עם הלאון בשנת 2003-2005.

הם גם לא יעלו יקר וגם ייראו טוב על הרכב. לא אוהב אפטרמרקטים דוגמת השחורים עם הליפ האדום ששאלת עליהם באיזה שרשור.

בקשר לריפוד הקרוע : בVW יש מק"ט לכיסוי, אפשר להפשיט בקלות יחסית את הכיסוי מהכסא (מפרקים את כל הכסא החוצה, עשיתי זאת בעבר) , להזמין ריפוד חדש מאיביי או ספק אחר (בגלל שזה סיאט בטח יהיה קשה יותר מגולף) ופשוט להחליף למקורי חדש.

כל שאר הפלסטיקות זה שטויות ולדעתי חלקים של גולף 4 שקל להשיג באיביי - יתאימו.

בקשר לריפוד בגג : אם מדובר רק בריבוע הזה - שווה לנסות לבד. לקנות חתיכת שטיח בגוון ולהדביק עם ספריי דבק מגע.

מקסימום תמיד אפשר ללכת לרפד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב את הג'נט השחור עם הליפ האדום, לדעתי זה נראה מעולה על רכב אדום או שחור.

אבדוק את האופציה של כיסוי המושב.

הפלסטיקים זה כסף קטן, אבל קצת כאב ראש.

וזה לא רק הריבוע הקטן, זה גם הסאן רוף שזקוק לפירוק וריפוד מחדש.

פורסם
לא כזה נורא, למרות שברור שמדובר ברכב לא שמור במיוחד קוסמטית.

אייל, זה בלשון המעטה של ממש - האוטו במצב קוסמטי מחפיר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS אתה קצת מגזים, בכל זאת זה רכב שנסע ~130KM במשך 9-10 שנים. חיצונית הוא נראה מעולה והריג'קטים שרואים הם ברי טיפול. הדבר הכי יקר שנראה הוא ריפוד המושב. הג'נטים האלו ממש מעליבים את הרכב, ובלי קשר למצבם מומלץ להחליף אותם.

דניס, תתחדש וסע בדרכים טובות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אז,הרנו-איסט,הפך עורו לוואג-יסט? יפה יפה :lol:

הכל בהומור,תירגע 8)

תתחדש :)

נ.ב - (רק אם בא לך לגלות,סתם סקרנות) איזה יד ושנה הרכב?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כבר כתבתי בשירוש הזה שבזמנו התלבטתי בין הקליאו ללאון, לפני 4 שנים הקליאו התאימה לי יותר, היום הלאון.

אני לא רנואיסט ולא וואוגיסט, אני זה שבוחר את מה שמתאים לו באותו הרגע. :)

הרכב שנת 2002, יד 3, כתבתי את זה כמה עמודים אחורה.

היום סוף סוף מצאתי זמן להתחיל לעבוד על מה שחשוב, המצב המכאני וישור קו.

קפצתי לרון כדי לעבור איתו על רשימת התקלות על מנת לזרוק אצלו מחר (או בעצם היום) את הרכב אבל אז באופן ספונטני הוחלט לעשות את הטיפול היום (או בעצם אתמול).

הדבר הראשון שהוחלף היה הדאון פייפ, כפי שחשדתי היה בו חור. :?

לאחר מכן נפתח מכסה שסתומים על מנת להחליף אטם וחשף כמויות בוצה שלא היו מביישות את עמק החולה, הוחלט גם לפרק את קרטר השמן לנקות גם שם.

אחרי ניקוי יסודי מאוד הוחלפו פלאגים שנראו כאילו עבדו קשה ובקשו לעבור לעולם הבאה.

פילטר האוויר הפתוח (שיעוף בקרוב) עבר ניקיון וגילה שמתחת לכל השחור הזה הוא בעצם בורדו וכמובן הוחלף שמן ומסנן.

הוחלפו 2 נורות שרופות, תוקנה ידית דלת מקרטעת ומנוע הרכב עבר שטיפה יסודית מכל כיוון אפשרי.

ואחרי כל זה עדיין נשאר במה לטפל.

ללא ספק רכב שסבל מיחס מזלזל, אבל עדיין נסע יפה, גם לדעתו של רון.

השלב הבאה (והקריטי), צמיגים וג'נטים, כרגע יש לרכב 2 צמיגים משנת 07, צמיג 1 משנת 08 וצמיג נוסף מ2011, פשוט ביזיון.

זה גם הזמן והמקום להגיד תודה לרון על היחס ואיאן על הטיפול, איאן באמת משקיע את הנשמה בטיפול ברכב ורון עושה רושם של אדם הגון ובסוף גם לא שוחט במחיר.

עדכונים בהמשך... :wink:

20111031_145401.jpg

20111031_145325.jpg

20111031_164304.jpg

20111031_145319.jpg

20111031_155935.jpg

20111031_150025.jpg

20111031_160427.jpg

פורסם

אהבתי את הלוחית. :-)

שאלה טכנית להעשרה כללית: איך מטפלים באמת בנושא הבוצה במנוע, האם יש דרך לנקות אותה לגמרי?

מה לגבי הצינורות והמעברים, האם תחת עומס הבוצה יכולה להגיע גם לשם? האם ניתן לנקות גם את זה?

אני שואל משום שלפני כמה שבועות ויתרתי על רכב נדיר, בין היתר משום שהבחנתי (בעזרתו האדיבה של

אחד מחברי הפורום) שהוא לא טופל במשך כמה שנים טובות. גם הרכב ההוא נסע טוב, דודי וניצן אישרו,

אבל העסקה נפלה עקב החשש מבעיות עתידיות וגם כמה פאקים כלליים באמינות של המוכר.

אשמח להחכים בנושא הזה.

פורסם

בוצה נוצרת עקב חוסר טיפולים סדירים או שימוש בשמן זול, לפעמים רכב יכול לצאת תקין בבדיקה ולהיות מלא בבוצה עד סוף ימיו מבלי שאף אחד ידע.

ניתן לנקות אותה גמרי על ידי ניקיון יסודי עם חומר מיוחד שממיס אותה מלמטה ומלמעלה, שימוש במברשת ומתקן וואקם שמגיע גם לפינות הקשות.

רון גם המליץ לנסוע 500-1000 ק"מ עם השמן והפיטר שמן החדשים ולבוא שוב להחלפה על מנת להוציא ביעילות את שאריות הבוצה.

אני לא יודע עם זה בגלל הבוצה, הדאון פייפ או הפילטר שעבר ניקיון (כנראה כולם יחד) אבל הרכב ללא ספק מתאמץ פחות בשביל להוציא את הסוסנים שלו לכביש.

פורסם

אל תשכח כחלק מישור הקו להחליף את הסמלון שלך..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...