Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ינעל החיים שלכם קארזפורום, בן אדם מתחיל לגבש דעה, לחשוב על מחליפות ראויות ואז מגיע במבי וטורף את הקלפים.

אייל, נוסעים כ12K ק"מ בשנה, אבל WRX עדיין כנראה תהיי יקרה מדי לאחזקה ולו בגלל צריכת הדלק והצורך ב98.

גם בשאר הפרמטרים אנחנו מדברים על כמה רמות מעל הקליאו בכל מה שנוגע לעלות.

אבי, סדר עדיפויות או לא, לא בא לי רכב גדול, אני עדיין מנסה לדחוף את ענייין ה"ספורט" בכל העסק.

קספר, נרכשה עגלה בעלת קיפול קומפקטי במיוחד (חבל שהמחיר לא היה קומפקטי כמו הקיפול), בדיוק בשביל להתאים לתא מטען קטן. :)

כרגיל נתתם הרבה חומר למחשבה והרבה ניסיון ללמוד ממנו, נכון לעכשיו הקליאו תישאר אבל גם נתחיל בנסיעות מבחן על מועמדות פוטנציאליות, לך תדע מה יוליד יום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה עדיין חייב את ה"ספורט", ורוצה 4/5 דלתות, אתה תמיד יכול לרכוש אופטרה ספורט...:angel:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אקסודוס, את סדר העדיפויות יהיה עליך לקבוע יחד עם אשתך. בהנחה שמדובר ברכב יחיד במשפחה ושאתם רגישים לעלויות אני מניח שיהיה עליך להתרגל לקורולה או פוקוס, אולי אפילו לסיריון או סויפט.

אם תקנה משהו יותר "ספורטיבי" אבל ישן הבילוי במוסכים ועלותו יגרום לך מהר מאוד להופיע בפורום רכישת רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך לעשות פשרות בחיים אבל לפחות תנסה קצת עם הקליאו, אני מאמין שאפשר לבטל את כרית האוויר בצד הנוסע ואז תהיה אפשרות להושיב את התינוק מלפנים ככה שהאשה יכולה לשבת מאחוריו ולתת תשומת לב במידת הצורך, ואם יש צורך באכסון.... תמיד אפשר לשים גגון :)

אה ושיהיה במזל !

haters will hate

פורסם
צריך לעשות פשרות בחיים אבל לפחות תנסה קצת עם הקליאו, אני מאמין שאפשר לבטל את כרית האוויר בצד הנוסע ואז תהיה אפשרות להושיב את התינוק מלפנים ככה שהאשה יכולה לשבת מאחוריו ולתת תשומת לב במידת הצורך, ואם יש צורך באכסון.... תמיד אפשר לשים גגון :)

אה ושיהיה במזל !

אם אני זוכר נכון בקליאו mk1 אין אפשרות לביטול כרית אויר נוסע.

בכל מקרה, גם אם היתה אפשרות מיקום ילד במושב הקדמי פחות בטוח מבמושב האחורי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מזל טוב !

דווקא הפוקוס הצ'בק 2 ליטר נשמעת אחלה אופציה, בדרך כלל הן באות מאובזרות למשעי.

סתם רעיון : יש כאן חבר פורום שרכש רכב נוסף לנסיעות משפחתיות - פאסאט 1.8T , המחירים בתחתית של הריצפה (סדר גודל של 25-30 למודל 2003 מאובזר)

על פי פרסומים זרים : כשהאישה בחופשת לידה ואתה עובד נוצר צורך לעוד רכב גם ככה.

בתור מי שזוכר את עלויות האחזקה של eyal_ro ב WRX בשרשור שהוא פרסם בזמנו, הוא נוסע ברכב מספר חד ספרתי של אלפי ק"מ בשנה (רכב סופ"שים) ככה שזו לא אינדיקציה לכלום, אני מכיר אנשים ששופכים אלפי שקלים בחודש על GT/ WRXים . אמנם נהנים מכל רגע אבל צריך לקחת בחשבון.

נ.ב. אני בכוונה לא אמליץ לך על גולף GTI דור 4 למרות שעלויות התפעול שלה נמוכות :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שאני יכול להגיד בנושא זה שעד הילד השלישי הסתדרנו עם הפיאסטה

אמנם זה 5 דלתות, אבל מבחינת תא מטען ובכלל מקום פנוי ברכב, היה אפשר להסתדר.

ככה זה היה עד שהגדול היה בן 4 והשני בן שנתיים.

לאחר מכן כבר נאלצתי לקנות גם רנו סניק.

אני הייתי חושב על מתי אתה מתכנן את הילד הבא, ועובד לפי זה...

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאני הייתי ילד ממש קטן בן 4 בערך, היתה להורים אופל קדט סיטי ,3 דלתות, ואני ואחי התינוק היינו נוסעים מאחורה בסבבה:-)

אני זוכר שהם החליפו אותה בפיאט 127, גם 3 דלתות, כשהתחלתי ללכת לבית ספר.

אז כנראה שאפשר להסתדר עם רכב 3 דלתות גם עם 2 ילדים אפילו, אבל כל אחד ומה שנוח לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide, כאשר הייתי ילד הסתדרנו (אחותי ואני) בפיאט 600 ובהמשך בפרינץ 4. ה-127 היה כבר התקדמות (מנוע ענק 903 סמ"ק!) - כולם בעלי 2 דלתות (ובהמשך שתי פיאסטות בעלות 3 דלתות, אבל זה היה בשלב שבו כבר נהגתי). אבל - כאשר אבי רכש את הרכב הראשון כבר היינו ילדים ולא תינוקות, באותם ימים לא היו מושבי בטיחות אלא שתינוק ישב על הברכיים של אחד ההורים, התנועה היתה הרבה יותר איטית (זה מקור חוקי המהירות המוזרים הנהוגים עד היום) ועוד כמה הבדלים. לכן אי אפשר להסיק ממה שהיה מקובל לפני 40-50 שנה למה שנדרש היום. הנסיון שלי הוא מלפני 15-20 שנה, יותר עדכני, ולמעשה חוץ מעניין כריות האויר, השיקולים כיום, מבחינת הובלת ילדים, דומים לאלה שלפני 20 שנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאת בדיוק הנקודה ולכן אי אפשר להשוות את המצב היום לעבר, בילדותי שונעתי במכוניות רבות, לא היו חגורות בטיחות, והייתי יושב על הרצפה בטרנזיט בשבתות בדרך לאיזה נחל בצפון, לא היו בוסטרים שמוסטרים, היה אוטו.

אבל היום זה שונה והיום צריך לפעול אחרת, זה מצחיק שהייתה לי שיחה עם זוגתי בעניין הרכבים ואיך נצטרך לעשות שינוי ברגע שנרחיב את המשפחה, הבעיה היא מי מאיתנו יוותר על הרכב ואיך בדיוק נשתנע בנוחות מבלי להתפשר יותר מדי...

ופה באמת אפשר להבין את השוני המוטורי בין 2 המדינות.

haters will hate

פורסם

את הילדות שלי בליתי בחיפושית שנת 78 בצבע אדום (3 דלתות למי שלא זוכר).

הריח היחודי שלה מהדהד לי באף עד היום, כאילו נסעתי בה אתמול.

אותה חיפושית גם הייתה מעורבת בתאונה קשה שהותירה את אימי עם שבר בצוור (היא החלימה לגמרי בניגוד לדעת רופאיה הסובייטים) מכיוון שהגנה עלי בגופה, עם בוסטר זה לא היה קורה.

אכן, זמנים השתנו וטוב שכך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אבל בוא נאמר סבירות נמוכה מאוד אחזיק סטיישן או מיניואן.

אם הרכב שלך זה מה שיש לך בסמלון, אז אתה כבר מחזיק סטיישן :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
את הילדות שלי בליתי בחיפושית שנת 78 בצבע אדום (3 דלתות למי שלא זוכר).

הריח היחודי שלה מהדהד לי באף עד היום, כאילו נסעתי בה אתמול.

אותה חיפושית גם הייתה מעורבת בתאונה קשה שהותירה את אימי עם שבר בצוור (היא החלימה לגמרי בניגוד לדעת רופאיה הסובייטים) מכיוון שהגנה עלי בגופה, עם בוסטר זה לא היה קורה.

אכן, זמנים השתנו וטוב שכך.

תיקון - לחיפושית, לפחות המקורית של פולקסואגן, היו רק 2 דלתות (ולא 3) - מאחור היה מנוע.

מיזוה זוכר מכונית עם דלת אחת? רמז - יצרן של רכבי יוקרה.

• תוכן חדש...