Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי עם תינוק אחד עד גיל שנה~ אתה יכול להישאר עם הרכב בלי בעיה

תצטייד במתקן לרכש שתופס את הסלקל וזה לא ממש פרוייקט להושיב אותן מהדלת הקדמית

חוצמזה כבר כמה יוצא בכלל לצאת עם התינוק ברכב, פעם בשבוע להורים או משהו ואולי לעוד סידור קטן

יש לי חבר עם 206 3דלתות שמסתדר יופי והילדה בת שנה וחצי

תשאר עם הרכב, תראה איך מסתדר, לא הולך תחפש פתרון כמו עכשיו 

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי עם תינוק אחד עד גיל שנה~ אתה יכול להישאר עם הרכב בלי בעיה

תצטייד במתקן לרכש שתופס את הסלקל וזה לא ממש פרוייקט להושיב אותן מהדלת הקדמית

חוצמזה כבר כמה יוצא בכלל לצאת עם התינוק ברכב, פעם בשבוע להורים או משהו ואולי לעוד סידור קטן

יש לי חבר עם 206 3דלתות שמסתדר יופי והילדה בת שנה וחצי

תשאר עם הרכב, תראה איך מסתדר, לא הולך תחפש פתרון כמו עכשיו 

כמה יוצא לצאת עם התינוק ברכב?

יש לי ילדה בת שנה ומגיל שבועיים היא יצאה הרבה מהבית עם הרכב (קניונים, טיולים, בתי קפה) ואם הייתי עם הקליאו הייתי מקלל את הרגע עד כדי התבאסות מהרכב ומכירתו (מה גם שעגלת מוצי לא נכנסת לתא מטען של קליאו, אבל זו שריטה אחרת). אישתו לא תרצה ללכת לפגוש חברות בזמן חופשת הלידה?

אגב דניס, קח בחשבון שאחרי שהילד נולד מה שבעיקר יעניין אותך בזמנך הפנוי זה להשלים שעות שינה ולא לטפח את הקליאו או להנות ממנה. עצוב, אבל זאת המציאות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הכל זה ענין של כמה זה חשוב ומה האלטרנטיבות - הסתדרנו תקופה עם ברלינגו 2 דלתות (בלי דלת צד), נוח זה לא היה אבל זה מה שהיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קח בחשבון שאחרי שהילד נולד מה שבעיקר יעניין אותך בזמנך הפנוי זה להשלים שעות שינה ולא לטפח את הקליאו או להנות ממנה. עצוב, אבל זאת המציאות.

עם כל הכבוד, אני חושב שזה עניין של סדרי עדיפויות. אני מכיר הרבה אנשים שיסכימו איתך, אבל גם כמה שלא.

• אחראי פורום
פורסם

ואדים, גם מי שלא יסכים לסדרי העדיפויות האלה, יתיישר לבד לפי הלו"ז החדש.

אין כ"כ מה לעשות עם זה וקורע אותי לענות כך, בתור אדם שזמנו הפנוי והתחביבים שלו מאוד מאוד חשובים לו.

יש יצור חי ונושם שעובר למקום הראשון בסדרי העדיפויות בשניה שהוא נולד. לא אחפור בזה כי זה לא נושא השירשור.

לאקסודוס, נתחיל מזה שיש 147 2 ליטר ידנית עם 5 דלתות.

לפי מה שראיתי בלוחות ובמו עיניי, הן אפילו יותר נפוצות (או יותר נכון לומר - פחות נדירות) מה-3 דל'.

כידוע, לי יש 147 3 דלתות ואני+1 כבר שנה וחצי בדיוק מחר. אמנם לאשתי יש לאנטיס וכמובן שאת רוב הנסיעות עושים בה,

בעיקר כי היא יותר מרווחת, הבגאז' גדול מאוד והעגלה נמצאת שם דרך קבע.

אבל - לי וגם לאשתי, ממש אין בעיה להשחיל את מניח המטענים ע' דרך דלת הנוסע.

יודע מה? לי אפילו יותר קל מאשר להושיב אותו במאזדה. כידוע, הדלתות הקדמיות גדולות יותר,

אני מסיט את המושב עם כפתור אחד, נכנס יחד איתו ופשוט מושיב אותו כשאני מול המושב.

שאף אחד לא יחשוב שאני מספר לעצמי סיפורים. אני מוכן לחתום שלמרות הנדירות והכיף הגדול עם האוטו,

אם זה לא היה מסתדר - הייתי מוכר אותו.

במקומך הייתי פשוט בודק איך זה בפועל בשבילכם. לא מסתדר? מבטיח לך שעבור הנוחות שלכם והילד/ה,

הפרידה מהרכב האהוב תהיה קלה יותר. מקבלים פרופורציות, זה בטוח.

שיהיה בהצלחה ולידה קלה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קודם כל מזל טוב.

אני כאבא של מנכ"לית בת שנתיים מבין את הצורך ברכב נוח.

אומנם ניתן להסתדר עם רכב 3 דלתות אבל נוח זה לא.

כרגע אני עם אלפא מיטו 3 דלתות ומסתדר עם הילדה אך בתור רכב שני.

גם חבר עם אלפא 147 3 דלתות רכש טויוטה 97 כדי שיהיה רכב משפחתי בבית.

אני מציע לך משהו שונה:

תשאיר את הקלאו כי אתה ממש אוהב אותה ורכוש בשארית התקציב רכב משפחתי.

כך גם לאשתך יהיה כיצד להתנייד עם העולל, גם יהיה לכם רכב משפחתי וגם לא תוותר על הקלאו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עם כל הכבוד, אני חושב שזה עניין של סדרי עדיפויות. אני מכיר הרבה אנשים שיסכימו איתך, אבל גם כמה שלא.

לא קשור לכבוד אלא למציאות ולחשבון פשוט. כשיש תינוק בבית שזקוק לתשומת לב כמעט כל הזמן זה הופך את הזמן שלך לתחביבים למצומצם יותר. אני מכיר אנשים שלאחר שנולד להם ילד לא ויתרו על דקה מזמן האיכות שלהם לעצמם, אבל איך אומרים..."השמיכה קצרה" וזה בא תמיד בא על חשבון החצי השני.

סדר עדיפויות זה נחמד וחשוב, אבל למקום הראשון בסדר הזה נכנס העולל או העוללית שמורידים את כל השאר מקום אחד למטה בחשיבות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מסכים עם איתי. לפני שנצא בהצהרות של "אלה החיים ואין מה לעשות", נראה לי שכדאי לתת לפותח השרשור צ'אנס לראות את המצב ולהסיק את המסקנות בעצמו. ברור שילדים זה עניין חשוב, אבל בין זה לבין לתת להם לנהל לך את החיים יש הבדל. מי שזה מוצא חן בעיניו ולא רואה דרך אחרת - שיבושם לו, אבל זאת לא "המציאות". זאת פשוט המציאות הפרטית שלו.

פורסם
אני מסכים עם איתי. לפני שנצא בהצהרות של "אלה החיים ואין מה לעשות", נראה לי שכדאי לתת לפותח השרשור צ'אנס לראות את המצב ולהסיק את המסקנות בעצמו. ברור שילדים זה עניין חשוב, אבל בין זה לבין לתת להם לנהל לך את החיים יש הבדל. מי שזה מוצא חן בעיניו ולא רואה דרך אחרת - שיבושם לו, אבל זאת לא "המציאות". זאת פשוט המציאות הפרטית שלו.

כמה קל להגיב בצורה כזאת כשאין ילדים,אין אשה ואין מטען של אחריות על הכתפיים.

נראה לי שפעם הגבתי לך בשרשור אחר שעסק בילדים אבל אני אזכיר לך שוב, מכיוון שאין לך ממש ניסיון חיים בנושאים הללו,זה לא נושא שאתה ממש יכול לתת עצות מועילות(בניגוד לנושאים אחרים שהם התחום שלך ואכן גם אני לומד מהידע שלך),אלא רק השערות ,השערות ללא ידע ממשי ,לא ממש שוות משהו בנושאים שקשורים לילדים.

בחברות (עידן אלתרמן) כן....:wink:

לפותח השרשור,רכב בעל 3 דלתות הוא רכב פחות נוח לתפעול כאשר יש ילד ובטח כאשר הילד יושב בניגוד לכיוון הנסיעה וצריך להיכנס פיזית למושב האחורי על מנת לקשור אותו כמו שצריך.אם אתה מוכן לסבול את אי הנוחות,תשאיר את הרכב,כמו שכבר המליצו לך,מקסימום תתחיל עם הרכב הזה,להחליף תמיד אפשר,לא ממש קשה למצוא משפחתית במצב טוב(בניגוד לקליאו).

פורסם
לא ממש קשה למצוא משפחתית במצב טוב(בניגוד לקליאו).

זאת בדיוק הבעיה, אני לא מוכן להתפשר על משפחתית, אני רוצה את החויה של הקליאו עם עוד 2 דלתות!

אם הייתי מוצא מחליפה ראויה הייתי מוכר עוד היום, זאת אחת הסיבות שאני עושה את החושבים עכשיו ולא מחכה לראות אם נסתדר ואז מתחיל לשבור את הראש.

הקליאו בטוח תהיי שם בהתחלה, אבל אם ארצה להחליף, אז במה?

כמו שכבר אמרתי, להחזיק 2 רכבים זה מאוד לא משתלם כלכלית, במיוחד כשזה אומר שנשאר כ20 אלף לקניית הרכב השני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כמו שאיתי רשם וכמו שקספר רשם,אתה תגלה שסדר העדיפויות שלך ישתנה אם תרצה או לא תרצה כי זאת המציאות,כנראה שאז הרכב יעניין אותך פחות.

היום נפגשנו עם כמה זוגות בערב ל"על האש " אצל חבר אחר ,יש זוג שנולד לו בן לפני חודשיים ויש לזוג כלבת פג חמודה שהאישה התייחסה אליה כמו אל ילדה,אבל ממש,היום במהלך הדיבורים החבר מספר שהוא מתעצבן על אשתו כי היא כבר לא מתייחסת לכלבה כמעט בכלל(לה הגיע מהר העניין של סדרי עדיפויות),אני אמרתי לו נדבר בעוד חצי שנה ונראה כמה אתה מתייחס .

פורסם
כמה קל להגיב בצורה כזאת כשאין ילדים,אין אשה ואין מטען של אחריות על הכתפיים.

חיכיתי לזה...

אני חושב שאתה מכיר אותי לא מהיום ויודע שאני לא "גיבור מקלדת". איפה שאין לי נסיון אני מביע דעה על סמך עובדות, וכאן העובדות פשוטות. אתם מדברים על כמה זה קשה ומעצבן, ואני אומר לכם שאני מכיר לא מעט זוגות שזה לא כ-ז-ה מפריע להם. אתם לא תשכנעו אותי שאתם צודקים כי אין פה נכון ולא נכון, אלא רק דרגות שונות ואינדיבידואליות של חוסר נוחות. ולכן אני אומר: תנו לבחור להתנסות בעצמו ולהסיק את המסקנות שלו.

אני באמת לא מבין את הקטע התבוסתני הזה של "סמוך עליי, זה המצב ואין מה לעשות". אם זה המצב אצלכם, אתם כמובן מוזמנים לחלוק את הנסיון ולחוות דעה, אבל לא לתת פסק דין ולהציג את זה בתור האמת האבסולוטית. חוסר הנסיון האישי שלי הוא מטרה קלה, אבל זה בכלל לא רלוונטי פה, ולא על זה הדיון.

צרת רבים - חצי נחמה? :roll:

פורסם

ואדים זה לא עניין של סדרי עדיפויות, אבל אתם שוכחים דבר פשוט אחד:

זה שיש לבחור תחביב (רכב ספורטיבי) זה נחמד ויפה, אבל לבחור יש גם אישה והיא תצטרך לעיתים לנסוע לבדה עם הילד ברכב.

זה מאוד מאוד לא נוח וחלקכם פה מדברים על זה ש"עד גיל שנה אין בעיה", רק שכחתם שילד בן שנה שוקל כבר 12 קילו לפני תיק עם ציוד שיש על הגב ושאר דברים שמסרבלים.

עכשיו תכניס ילד ששוקל 10-12 קילו למושב אחורי כשאתה משתחל ונזהר מצד אחד לא לאבד שיווי משקל ומצד שני לא לדפוק את הילד בגג או במשהו אחר.

ולהכניס ילד לקליאו זה לא כמו להכניס ילד לברלינגו (הברלינגו יותר גבוהה כך שגם יותר קל להשתחל לחלק האחורי בחצי עמידה וגם המושב עצמו יותר גבוה מאשר בקליאו).

אני ניסיתי בכל דרך אפשרית להכניס את הילד לרכב קופה וקבריולט (אפילו ברמה של לפתוח לגמרי את הגג ולהושיב את הילד במושב שלו), זה לא נוח בכלל, זה מסורבל וזה עוד היה לפני 3 חודשים כשהילד היה בן 9 חודשים, לא היום שהוא בן שנה ויחסית גבוה ובריא ויש לו דעות משל עצמו ולא תמיד בא לו לשבת במושב בטיחות.

אני חלילה לא בא לבאס את פותח השרשור אבל ראבק, להכניס ילד דרך הדלת האחורית זה לא הפעולה הכי נוחה, אז להשחיל אותו תמיד דרך הדלת הקדמית ?

שיהיה בהצלחה עם זה, חזור אלינו עם דיווחים כשיישבר לך הגב\אישתך תגיד לך שזה או היא או הרכב\כשתמכור את הרכב.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

+1 ויותר לעידן.

אקוסדוס - הרכב הוא תחביב, ולכן הוא בסדר עדיפויות נמוך. מרגע הלידה סדר העדיפויות יהיה:

ילד

ילד

ילד

אשה

עבודה

בית

.

.

.

רכב ושאר תחביבים.

וכיון שהרכב צריך לשרת משפחה, ולא רק אותך, יהיה עליך ליישר קו עם הצרכים.

כפי שנאמר - אתה יכול לנסות תקופה קצרה להתסדר עם רכב 3 דלתות. אבל אני ממליך לך מאוד להתחיל להכונן נפשית לקורולה לבנה או פוקוס אפורה.

ושיהיה בהרבה מזל טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנסיון אישי, כשהגדולה נולדה היינו עם רנו סניק של האישה ולנדרובר דיסקברי 3 דלתות שלי. את כל הנסיעות הארוכות עשינו עם הלנדרובר, כולל טיולים כמובן.

שבוע אחרי שהיא נולדה התחלתי לחפש דיסקברי 5 דלתות, בגלל הפרקטיות.

כמו שכתבו כאן, האוטו הופך להיות שולי בסדרי העדיפויות. מרכב שהיה עובר שטיפות ידניות כל שבוע/ שבועיים, פוליש ידני +ווקס כל ארבעה חודשים הוא התחיל להיכנס למכונות שטיפה...

לקח לי כמעט שנה למצוא את הרכב שמצא חן בעיני ובעיני אישתי. (בדרך קניתי דיסקברי שהתאים מכל הבחינות אבל אישתי שראתה אותו, אחרי העברת בעלות, הודיעה לי למכור אותו כי היא לא נכנסת לרכב קבורה. הרכב היה שחור. נמכר).

הנסיון שלי הראה שאפשר להצדיק את חוסר הנוחות בכל מיני תירוצים (רכב ספורט, לא קשה לנו בכלל, איפה אני אמצא רכב ברמה כזו? וכד') אבל בשורה התחתונה זה מאוד לא נוח.

מכיוון שיורשת העצר טרם נולדה, אני מציע לנסות להסתדר עם האוטו. תהיה רגיש וערני לאישתך. אם אתה רואה שזה קשה לה מדי - אל תחשוב פעמיים. זו לא תהיה הפעם הראשונה שאתה מוותר על משהו "שלך" למענה. זה יקרה עוד הרבה במהלך החיים. גם היא מוותרת ונמצאת איתך...:-)

העיקר שיהיה במזל טוב, ושהיולדת והבת יהיו בריאות. חוצמזה הכל שטויות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...