Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 70 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סוזוקי בלנו 97 וקצת היינו רוצים להשתדרג

היינו רוצים לקנות רכב עד 70 אלף

אמין לא לוקח הרבה דלק מהיר מרווח

תנו הצעות

ותנו גם דעות בנושא ליסינג

פורסם

הדרישות שלך מאוד כלליות ולכן קצת קשה להתמקד אבל באופן כללי הבחירה הראשונה שלי במקרה הזה הייתה הונדה סיוויק. הדגמים החדשים חסכוניים יחסית, מרווחים מאוד, זריזים יחסית למשפחתיות וגם שומרים יפה מאוד על הערך שלהם עד כה.

אל תפסול על הסף רכבים מליסינג. יש רכבים טובים מאוד שיוצאים מעסקאות ליסינג, עם קילומטראז'ים נמוכים ומצב מצויין.

פורסם

מצטרף להמלצה על הונדה סיויק, כדאי לבדוק גם טויוטה קורולה, קיה פורטה שניהם יענו לדרישותיך.

את המאזדה הייתי פוסל בגלל צריכת הדלק.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

קורולה היא המתאימה ביותר מדגם 2007. יקרה מעט, אבל חסרת חסרונות ומובילה באחזקה, שמירת ערך, דלק וזריזות.

אם המחיר נמוך מספיק, כדאי לבדוק ניסאן טידה 2008 .

פורסם
ומה דעתך בנושא מאזדה 3?

מאזדה 3 היא לא משפחתית חסכונית יחסית - סיוויק, קורולה או טידה חסכוניות ממנה. היא לא גם ממש מרווחת כשמדובר בצורה הישנה. מאזדה 3 מהצורה החדשה יהיה קשה למצוא בסכום כזה, וגם אם תמצאו כנראה שתהיה לזה סיבה מסוימת.

פורסם
ומה דעתך בנושא מאזדה 3?

מצטרף! הייתי בעלים של מאזדה 3 ספיריט, מדובר ברכב אמין מאוד וחזק יחסית (מנוע 2000).

בהחלט נלקחת בחשבון בסכום של 70K.

כמו כן הרכב יחסית נוח, מאוד מתקשר וספורטיבי.

לעומת הבלאנו מדובר בשידרוג משמעותי

פורסם
מה אתם אומרים בנושא ההונדה אקורד

האקורד כבר שייך לסגמנט אחר, קצת יותר יקרה, קצת יותר מאובזרת, קח בחשבון שטסט וביטוח יעלה לך קצת יותר..

פורסם

חשבתי על אקורד ה2005 מבחינת אבזור מבחינת מנוע הבנתי שהוא לא בולען דלק מאוד מרווח מפנק....

כמה הביטוח והטסט כבר יותר יקרות נגיד מהסייוק?

• תוכן חדש...