Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ברכב שיהיה בו אמינות, בטיחות , אחזקה זולה ,צריכת דלק לא גבוהה במיוחד ביצועים אני יודע שיש לשני הרכבים הללו ואני לא הולך לבצע תחרויות או משו , דרך אגב מדובר על גירסת ה1.8 ליטר ללאנסר (שנתון 2008

תודה מראש !

פורסם

שני הרכבים עונים לדרישותיך, היונדאי תיהיה יותר חסכונית משמעותית כך שאם סעיף זה חשוב לך הבחירה צריכה להיות היונדאי.

אם אתה פתוח לעוד הצעות יש עוד רכבים שיכולים להתאים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

כן אני פתוח לעוד הצעות וכמה משמועתית תהיה הצריכה של היונדאי ?

לפי הממוצעים ששמעתי מחברים ומכרים שלי הצריכה של הלאנסר עומדת על 1 ל13-14

פורסם

1ל13/14?! אין סיכוי לחבר יש לנסר 08 דגם לימיטד אצלו המחשב מראה צריכת דלק ממוצעת של 1/9, והוא נוסע עדין יחסית.

אין לי ניסיון עם היונדאי אבל היא אמורה לצרוך כ-1/11, מניסיונם של אחרים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

עבדתי ב מוסך יונדאי ומיצובישי

חלק מעבודה היה להביא רכבים לנסיעות מבחן רוב הנסיעה בכביש מהיר בלבד.

יונדאי I30 1-14

לנסר הרוב היו ספורטבק 1.8 בקושי 1-11

אני מדבר על נסיעה של 100-110.

כאשר לוחצים כמובן הדברים מדרדרים לרעה.

לגבי הרכבים אני יכול להגיד שלנסר מרגישה הרבה יותר טוב, נעים ,עיצוב הרבה יותר יפה לטעמי.

איכות חומרים בשתיהם מצויינת לדעתי.

כך בחשבון לנסר יותר יקרה בטיפולים בלא מעט כסף.

הברקסים ותנוחת ישיבה יותר טובים בלנסר.

מה שמפתיע שדווקא לנסר לפעמים מרגישה קצת ארוכה מידי, כבדה מידי בפניות והI30 יותר קלה ושובבה.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אני מחזיק I30 פרטית כרגע ובעברי 2 כאלה מהעבודה. 14 ק"מ לליטר מעולם לא ראיתי. הרכבים מהעבודה שהיו נוסעים יותר בבין עירוני הגיעו ל-12 ק"מ לליטר והפרטית כרגע שנוסעת משולב בנסיעה רגועה מגיעה ל-11, גג 11.5 וגם זה בלחץ.

אישית בלאנסר לא אהבתי את הפלסטיקה המעט פשוטה בפנים ואת הגיר הרציף שנותן תחושה מוזרה. ה-1.8 לדעתי מציעה חבילה פושרת ולא מושכת מספיק, ה-1.5 מתמודדת הרבה יותר טוב מול היריבות בגזרת המחיר שלה.

לא כתבת תקציב אבל אתה יכול לבדוק את המאזדה 3 ספיריט, ג'טה קומפורטליין עם מנוע 2 ליטר וגם הונדה סיויק 4 או 5 דלתות.

בהצלחה.

פורסם

בוא נגיד שהיה לי תקציב של 55-60 ובסוף הדרדרתי למחיר של הלאנסר שעומד על 67 (אנשים קוראים לזה גבולות ואני אומר שגבולות נועדו שיעברו אותם :p)

בקיצור ההצעה היא כזו וממש מפתה: לאנסר הדור החדש שנתון 2008 , 30K קילומטר מליסינג יד ראשונה שלמה סיקס ! שמורה דנדשה הבנאדם בקושי נסע אליה(היה של איז רואה חשבון ) בקיצור מפה לשם הגענו להסכמה של 67K ,היונדאי I30 אפשר להשיג אותה גם ב65K אבל הבעיה שיש בה 90 אלף קילומטרים לשנת 2008 זה סביר אבל שיש לעומת זאת את ה30 קילומטר מנגד, זה קצת מציק..

אשמח לתגובות לענין ויש אם יש אלטרנטיבות משתלמות אדרבא.

פורסם

ספיציפית במקרה שלך העיסקה על הלנסר נשמעת טובה יותר למרות שהמחיר נמוך באופן חשוד, רכבים כאלה גם מליסינג נמכרים בכ-75 אלף שקלים לכל הפחות, על רכב שנשמע במצב מעולה מוזר שדורשים מחיר כזה.

פורסם
למה מוזר ? המחירון 75K של לאנסר הדור החדש שנת 2008

תעשה הורדה של לייסינג קצת וזה אז הגיוני למה חשוד ?

אני לא חושב שיש לנסר הדור החדש משנת 2008. לדעתי זה דגם הקודם.

ונתון נוסף שאני ממש לא מאמין בו - 30K קילומטר מליסינג יד ראשונה עבור אוטו שנת 2008 !!!

פורסם

היי,

גירסת ה- 1.8 של הלאנסר חזקה יותר ומהנה יותר לנהיגה, אך הדבר אמור להתבטא גם בצריכת דלק. כפי שכתבת – שני כלי הרכב מאד דומים במאפיינים שציינת (אמינות, בטיחות וכו'). בין שתי האלטרנטיבות – עניין של טעם אישי (רכב סדאן מול רכב הצ'בק), נוחות המושב, האבזור וכו'. קח את שתיהן לנסיעת מבחן ותחליט. לא תיפול בכל החלטה שתבצע, שתיהן טובות מאד.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

דווקא זה לא מופרך לחלוטין שלרכב מ-2008 יהיה קילומטראז' נמוך -

מישהו שגר קרוב לעבודה, אולי לא נשוי, אולי בלי ילדים עם רשיון, אולי תמהוני שאוהב לשבת עם החתולים בבית... לא חסרות סיבות

קח את האוטו לבדיקה במכון שלך, ובקש היסטורית טיפולים... תסתכל על הפרשי הקילומטרים בין טיפול לטיפול - זה כדי לבדוק שהאוטו לא "עמד" הרבה זמן במקום (למשל היה מושבת בגלל תאונה).

אם הבדיקה נראית תקינה - לך על הלאנסר, נשמע שנפלת על עסקה טובה (יש גם כאלה...:wink: )

• תוכן חדש...