Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בסאב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב קיקר CVR 12 .

עכשיו יש לי בעיה שאני שומע שירים יש באס, הכל טוב ולפעמים הסאב מתנתק לשניה וחוזר, ככה הרבה פעמים בשיר.

הלכתי לסאב מאחורה, שמתי שירים אני שם אוזן על הסאב, ובסאב יש גם צליל חלש והבאס.. אז מה שמתנתק זה הבאס לשניה אחת והצליל ממשיך

מה יכול להיות בעיה? בדקתי את החיווט מהיציאות של הסאב למגבר , והכל מחובר כמו שצריך

פורסם
לפי דעתי הסאב שלך מנגן על פול ראנג', ישלך מתג במגבר פשוט תזיז אותו ל LPF.

זה על LPF במגבר.. יש באס בסאב פשוט הוא מתנתק לפעמים ....

פורסם
אמרת שיש צליל מהסאב, לא אמור להיות

בסדר עזוב את זה , זה לא קשור לנושא.

הבעיה שלי היא שלפעמים הבאס מהסאב מתנתק....

פורסם

בהרבה מהמגברים (ובעיקר הזולים יותר ופחות איכותיים) המתגים של LPF ושאר הפונקיות למיניהם עם הזמן נהיים בלויים ומשוחררים. ראיתי אתזה דיי הרבה. תנסה עם האצבע לתפוס את המתג, לדחוף פנימה או לתת לו קצת קונטרה לצד ותראה אם הבאס עדיין מתנתק. המפסקים האלו זולים ומהבאסים הם נוטים להשתחרר מבפנים וכתוצאה אין חיבור מלא בין המגעים.

דיוויד

• תוכן חדש...