Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיבוב + מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמנם מה שקרהלי היה אם אופניים אבל מה התוצאה יכולה להיות גרועה הרבה יותר אם אופנוע.

סיבוב עיוור של 90 מעלות.

בנתיב הימני מפוזרת שכבה דקה אבל מכסה את כל הנתיב של אבק פודרה.

על מנת לעשות את הפניה מבלי להתהפך בלואוסייד עילך לבוא בקו מירוצים יאנו.

כלומר לבוא משיא הפניה עד לצד השני של הכביש. לתוך התנועה שבאה ממול.

יום אחד עשיתי דרכי לכיוון המכולת. הדרך עוברת דרך אותה פניה. לרוב פניה זאת נקיה מרכבים אחרים אז באתי באותו קו המצויין למעלה. אלא שהפעם בא מולי רכב.

אני כמו דפוק נבהל ולוחץ, סליחה, נועל את הגלגל הקדמי ורק מחמיר את המצב :roll: . מזל טוב לואוסייד ראשון ב15 וחצי קמ"ש. האופניים נתקעו במדרכה ללא נזקים. אני עושה סלטה נוחת על הרגליים, נופל מתגלגל עוד שלוש פעמים וכמעט נתקע ברכב שבא שבינתיים עצר.

לרוכב שלום חוץ מכמה שפשופים ושריטות.

מזכיר לי את מה שקרה לתרנגולת שלי אתמול - אמנם זה לא על אופנוע אבל זה קרה על השיש - בפנייה שמאלה מהקרש חיתוך היה ביצה על צלחת ולידה מפוזרים פירורי לחם - התרנגולת עפה בהי סייד אל עבר הביצה, התגלגלה דרך הפירורי לחם ומשם למחבת שבדיוק היה על האש עם שמן רותח.

במכון הפתולוגי בוגרשוב התרנגולת ז"ל נחתכה לחתיכות ונאכלה במהלך התחקיר.

אמנם זה קרה עם תרנגולת אבל זה היה יכול להיות הרבה יותר חמור על אופנוע.

מזכיר לי את מה שקרה לשכן שלי אתמול - אמנם זה לא על אופנוע אבל זה קרה על הספה בסלון - בפנייה שמאלה מהמשענת השמאלית, היה שלט הטלויזיה ולידו קליפות גרעינים ממשחק היורו 2004 שנערך שעה קודם לכן - היד של השכן עפה בהי סייד אל עבר השלט, התגלגלה דרך קליפות הגרעינים, ומשם לחצה על הכפתור שמעביר את הטלויזיה לערוץ היהדות.

ברבנות הראשית לישראל נותח השכן שלי לחתיכות, והוכרז תוך חצי שעה כדוס ואברך שחור בישראל, לא עלינו.

אמנם זה קרה עם השכן אבל זה היה יכול להיות הרבה יותר חמור על אופנוע.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
אמנם מה שקרהלי היה אם אופניים אבל מה התוצאה יכולה להיות גרועה הרבה יותר אם אופנוע.

סיבוב עיוור של 90 מעלות.

יום אחד עשיתי דרכי לכיוון המכולת. הדרך עוברת דרך אותה פניה. לרוב פניה זאת נקיה מרכבים אחרים אז באתי באותו קו המצויין למעלה. אלא שהפעם בא מולי רכב.

אני כמו דפוק נבהל ולוחץ, סליחה, נועל את הגלגל הקדמי ורק מחמיר את המצב :roll: . מזל טוב לואוסייד ראשון ב15 וחצי קמ"ש. האופניים נתקעו במדרכה ללא נזקים. אני עושה סלטה נוחת על הרגליים, נופל מתגלגל עוד שלוש פעמים וכמעט נתקע ברכב שבא שבינתיים עצר.

מזכיר לי את מה שקרה לתרנגולת שלי אתמול - אמנם זה לא על אופנוע אבל זה קרה על השיש - בפנייה שמאלה מהקרש חיתוך היה ביצה על צלחת ולידה מפוזרים פירורי לחם - התרנגולת עפה בהי סייד אל עבר הביצה, התגלגלה דרך הפירורי לחם ומשם למחבת שבדיוק היה על האש עם שמן רותח.

מזכיר לי את מה שקרה לשכן שלי אתמול - אמנם זה לא על אופנוע אבל זה קרה על הספה בסלון - בפנייה שמאלה מהמשענת השמאלית, היה שלט הטלויזיה ולידו קליפות גרעינים ממשחק היורו 2004 שנערך שעה קודם לכן - היד של השכן עפה בהי סייד אל עבר השלט, התגלגלה דרך קליפות הגרעינים, ומשם לחצה על הכפתור שמעביר את הטלויזיה לערוץ היהדות.

ברבנות הראשית לישראל נותח השכן שלי לחתיכות, והוכרז תוך חצי שעה כדוס ואברך שחור בישראל, לא עלינו.

מזכיר לי את מה שקרה לכמה חברי פורום היום - אמנם זה לא על אופנוע אב זה קרה על שולחן הכתיבה - בפנייה ימנית מהמסך של המחשב. היה להם הרבה זמן פנוי והשעמום הרג אותם , היד הימנית עברה על כל מיני מקשים בעוד השמאלית מלווה אותם בכתיבת שטויות לרוב.

בפורום ההודעות נותחו אצל הפסיכולוג ,ואובחנה הפרעה נפשית מתקדמת אצל המשתתפים , והוכרז על הוצאתם לחופשה מאולצת לחצי שעה לפחות.

אמנם זה קרה עם המחשב , אבל היה יכול להיות הרבה יותר אתון או עיר על אופנוע...

פורסם

סיבוב עיוור של 90 מעלות.

מזכיר לי את מה שקרה לכמה חברי פורום היום - אמנם זה לא על אופנוע אב זה קרה על שולחן הכתיבה - בפנייה ימנית מהמסך של המחשב. היה להם הרבה זמן פנוי והשעמום הרג אותם , היד הימנית עברה על כל מיני מקשים בעוד השמאלית מלווה אותם בכתיבת שטויות לרוב.

בפורום ההודעות נותחו אצל הפסיכולוג ,ואובחנה הפרעה נפשית מתקדמת אצל המשתתפים , והוכרז על הוצאתם לחופשה מאולצת לחצי שעה לפחות.

אמנם זה קרה עם המחשב , אבל היה יכול להיות הרבה יותר אתון או עיר על אופנוע...

צודק ב100 % אולי במקום להביא עו"ד לתעבורה ,תביאו פסיכולוג ?

ואתה חביבי אין לך מנוע להרכיב ?

פורסם
מי זאת ??!?? :shock:

לא יודע מי זאת..אבל שמישהו יגיד לה לנשוף החוצה.. :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
נניח אתה רוכבים ..בכביש די פתוח..מהירות 100.... (התחברות מהרצליה לכיוון כביש החוף..דרומה)......

יש מעין עיקולון כזה..מדי פעם יש שם מים....

עכשיו...חוץ מהקטע של גז קבוע וכו'....

מה עדיף?....ליישר את האופנוע?..או להמשיך את ההטיה שלו...היישור כמובן מתבצע לפני הכניסה למים.

חשוב לציין שהעיקולון הזה לא מצריך הטייה...פשוט ככה הוא יותר זורם...

לא לעשות כלום. לא לסגור גז, לא להגביר גז, לא ללחוץ קלאץ', לא ליישר האופנוע ולא להטות אותו יותר כמובן...

זרום עם הפנייה, שמור על ריכוז גבוה כד להגיב (בשיא העדינות!), על כל דבר חריג שהאופנוע מייצר כתגובה לנסיעה עם המים ו...זהו.

נראה הגיוני, אבל צריך להילחם בתגובה האוטומטית לשנות הטייה ומהירות, אשר לרוב יקרו מרגע שמוחנו מחליט, ללא שליטה, להתרכז אך ורק באספלט הרטוב.

:roll:

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם
נניח אתה רוכבים ..בכביש די פתוח..מהירות 100.... (התחברות מהרצליה לכיוון כביש החוף..דרומה)......

מה עדיף?....ליישר את האופנוע?..או להמשיך את ההטיה שלו...היישור כמובן מתבצע לפני הכניסה למים.

הכול תלוי איזה סוג מים

אם מדובר במים שמכילים את הילדות של הרצליה בבקיני כאלו מהסוג שרענן אוהב משכיבים הכי נמוך שאפשר וחוזרים על הפנייה עוד ועוד.

אבל במקרה של הנשיא שכל מה שהוא מוצא שה בנות 60 מים המלח עם גזרה של אריק שרון עדיף לא להכנס בכלל לסיבוב.

תיקון, עדיף לא לצאת מהבית.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

הכול תלוי איזה סוג מים

אם מדובר במים שמכילים את הילדות של הרצליה בבקיני כאלו מהסוג שרענן אוהב משכיבים הכי נמוך שאפשר וחוזרים על הפנייה עוד ועוד.

אבל במקרה של הנשיא שכל מה שהוא מוצא שה בנות 60 מים המלח עם גזרה של אריק שרון עדיף לא להכנס בכלל לסיבוב.

תיקון, עדיף לא לצאת מהבית.

:lol::lol::lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

למה לא לצאת מהבית כשאפשר להתעורר מהסיוט כשכולך שטוף זיעה ומודה לאלוהים שלא היית צריך לראות מחזה שכזה במציאות.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...