Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אלפא 159 ז"ל,הופסק הייצור


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם כותבים שם על הקאמבק המתוכנן בשוק האמריקאי, כבר ראיתי כמה אלפות במדי הסוואה מסתובבות באיזור, אני מחכה :)

haters will hate

פורסם

אוטו יפה בהחלט ומעט עצוב שהוא נעלם, אבל לתמיהה של קודמי יש מקום רק אם הוא לא מכיר את ה 156 למשל. והכי מחריד לחשוב על האפשרות שהמחליפה תהיה איזה קרייזלר מחופשת, כמו שזה מתחיל להסתמן גם בפיאט, גם בלנצ'יה. בקיצור, הצילו !!

פורסם

גם שוש שנים אחרי השקתה, לדעתי מדובר בסדאן הכי יפה שנעה על כבישי ישראל לפחות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

 

 

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הם כותבים שם על הקאמבק המתוכנן בשוק האמריקאי, כבר ראיתי כמה אלפות במדי הסוואה מסתובבות באיזור, אני מחכה

האלפות שמסתובבות בארה"ב ימכרו כדודג' שזה אומר בשביל למכור אלפות בארה"ב הם צריכים לצאת עם 3-4 דגמים חדשים שיתאימו לשוק האמריקאי כי את המיטו לא ינסו למכור שם.

http://www.roadandtrack.com/future-cars/spy-photos/caught-testing-2013-dodge-hornet-hatchback

 

 

Say what?!

ניסיתי להעביר את הכתבה דרך תרגום של גוגל אבל לא הצליח.

לאלפא 156 היה את מנוע V6 של אלפא-אחד המנועים המהנים ביותר אי פעם,ל 159 יש את המנוע המשעמם של GM

 

לאלפא 156 הייתה שילדה של אלפא,ל 159 יש שילדה של GM שמתאימה לשעמום ש GM מייצרים.

אני מכיר מישהו שמחזיק 156 ולא מוכן לוותר אפילו שאין לו שום בעיה לקנות כל מכונית יוקרה אחרת (או שתיים)

אייל

פורסם

יש בלבול מסוים בהגדרת הכשלון של ה159. מבחינת אלפא היא נכשלה כשלון חרוץ כי היא פשוט לא כלכלית. היא נולדה עמוק בתוך שיתוף הפעולה הכושל עם GM ואלפא נתקעו עם מכונית מאוד יקרה ליצור בגלל כשלון השת"פ. זה הוביל לתמחור גבוה וחוסר הצלחה במכירות.

האלפיסטים מצידם דווקא מאוד אוהבים את הרכב (יחד עם הבררה והספיידר) ומאוד מיצרים על הפסקת היצור.

פורסם

נהגתי על 159 שבועיים אין שם שום דבר ממכונית אמריקאית להפך ההרגשה של רכב קטן וזריז ולא של אמריקאית כבדה.

אם הייתי יכול להחזיק אחת הייתי קונה מחר!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

ה-159 מצטרפת לשרשרת ארוכה של דגמים שעל כל אחד מהם נאמר "זו היתה האלפא האמיתית האחרונה". היא היתה פחות אלפא מה-156. אבל יותר מאלו שבאו אחריה (מיטו, ג'ולייטה). למרות שמעולם לא עוררה אצלי את בלוטות הרגש, ה-159 היא מכונת נהיגה מעולה (במיוחד בגרסת ה-TI) יפה ואיכותית, שנתנה תמורה מלאה לבעליה.

 

לא יודע מה יהיה עם ה"ג'וליה", היורשת העתידית המיועדת. יותר מדי שמועות וידיעות סותרות. מצד אחד תקוות לרכב קצת פחות כבד מה-159, מצד שני חשש שאלפא יותר מדי מרוצים מאיך שיצאה להם הג'ולייטה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

" האלפא האמיתית האחרונה " היא דווקא זו שבסמלון שלך. קלילה, נמרצת, היגוי חד, אפילו רעש נכון אם כי חלוש מדי, הדבר היחיד שיכול, אסוציאטיבית לפחות, להזכיר לי את ה"אלפאסוד" שלפני שנים כל כך אהבתי לנהוג. ה 159 שכאמור באמת נראית נהדר, הן בחוץ הן בפנים, משדרת תחושה כבדה, כמעט עייפה וזה, עם כל הכבוד, לא מסתדר כל כך טוב עם המושג.

×
×
  • תוכן חדש...