Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ יונדאי i10 2011 שעברה תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעונינת לרכוש את הI10 אוטומט עם מנוע 1250.

קיבלתי הצעה לרכישת הרכב מליסינג לאחר שעבר תאונה (ישנם מסמכים שכרגע הכל תקין) ולאחר שיקלול ירידת ערך שמאי (חשוב לציין שהתאונה היא כן בקצה שלדה בצד ימין).

המחירון המשוקלל 66,000 ש"ח אני יכולה לרכוש אותה ב60,000 ש"ח האם זוהי הצעה טובה או שבפועל המחיר בשוק נמוך יותר למצב כזה ?

תודה מראש!

פורסם

המחיר מאוד גבוהה לרכב עם קצה שילדה וליסינג.

אני הייתי מתאמץ למצוא רכב שמור יותר. במצב הנוכחי מתחרות רק מתווספות שלקו הקטנות והזולות, המחירים הולכים ויורדים והכיוון של הלקוחות הוא ויתור על מותרות וביצועים לטובת רכב חדש. אם את כבר קונה רכב משומש מהקבוצה הזאת בחרי באקזמפלר שמור יותר שיקל על מכירתו בהמשך.

בהצלחה.

פורסם

חבל על הזמן שמושקע בהתלבטות: לרכב כזה יש ירידת ערך מסחרית גדולה בסדרי גודל מ 6000 ש"ח, כך שבמחיר הזה לא הייתי מטריח את עצמי אפילו להסתכל עליה.

פורסם

את עלולה לספוג ירידת ערך גדולה מאוד כאשר תבואי למכור את הרכב.

יש הרבה אלטרנטיבות בשוק לרכב הזה ובעוד כמה שנים כשתרצי למכור אז הטייטל יהיה "ליסינג לשעבר+תאונת שלדה".

זה יהיה בעיה רצינית.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא הייתי קונה אותה גם ב 50,000 שקלים. שימכרו אותה לאחרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וגם ההרגשה של רכב 2011 ורכב חטף מכה רצינית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אם נעזוב את ההרגשה (המגעילה, מסכים איתכם) של לקנות רכב "כמעט" חדש ועוד עם תאונה וכו' - לא שווה לך בישביל עוד 6000 ש"ח (ואני לא מזלזל בהם חלילה ואומר שזה מעט, אבל זה גם באמת לא המון) לרכוש רכב שאתה תהיה היד הראשונה, שאתה תבחר את הצבע שלו ושיהיה חדש לגמרי עם ניילונים וללא שום תאונות וכו'? אני חושב שכדאי. לא מדובר פה על הנחה מדהימה של 20 אלף שקל שעושה את זה כדאי

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...