Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי גלגלים כרגע ג'נט 13 7" עם צמיגים 185\70\13 פשוטים.

יש באפשרותי לשנות את מידת הגלגל לג'נט 15 7" עם צמיגים 205-50-15

בעיקרון אני רוצה לשפר את רמת האחיזה ברכב, לא החלתתי עוד על איזה מידה אני ילך.

יש לקחת בחשבון שהאוטו הנעה אחורית ובלי ABS.

אשמח לשמוע הצעות לגבי חברות צמיגים טובות ולא הכי יקרות, שיתאימו למידות הנ"ל.

תודה.

Only RWD

פורסם

יחס הכי טוב של אחיזה/מחיר נותן בארץ TOYO T1R.

גם דאנךופ SP9000 הם סבאבה ולא נורא יקירם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני קיבלתי מחר יותר זול על יוקוהומה s.drive במידה שלי.

היה לי גם אותם בעבר וגם את הטויו הנ״ל והיוקוהומה יותר טובים(דעה אישית).

Got To love It

פורסם

אם אתה רוצה להעלות את רמת האחיזה ברכב הייתי ממליץ לך על הR1R מניסיון עם מספר סטים, אין צמיג במחיר הזה שיכול להתקרב לביצועים שלו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אבל הSP9000 dunlop ראיתי רק על חתך נמוך יחסית. לא ראיתי בחתך 70 ולא על ג'נטים 13 .

מישהו יודע אם יש את הSP9000 dunlop או את ה dunlop בכלל במידת 185-70-13 ?

אם לא נראלי אני אלך על הT1R מאחורה ומקדימה SP9000 dunlop ואת הג'נטים אני אשנה לג'נט 15.

Only RWD

פורסם

אתה חושב שאולי יהיה חשוב להבין על איזה רכב אנחנו מדברים ומה סוג הנהיגה שלך? מנהלתית, ספורטיבית? אתה מוכן להחליף צמיגים כל 15K ק"מ?

סיירה הבנתי, אבל איזה מודל, מה היא מסוגלת לעשות?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קח בחשבון שעם העלייה לרוחב 205 הסחיבה תרד משמעותית וצריכת הדלק תעלה.

לפני העלייה אני ממליץ לך לקחת סיבוב על רכב זהה לשלך עם המידה הנ"ל כדי לקבל פרופורציות ולהרגיש את השינוי, ואם הוא מתאים לך.

Honda civic EJ6

פורסם

סיירה מודל 88 MK2

מנוע 2.0, כרגע אני על בקושי 70-80 כח סוס. בקרוב אעלה ל120 [החלפת קרבורטור ופתיחת מנוע]

במצב הנוכחי האוטו ממש לא אוחז בכביש גם בזמן גירזון וגם בבלימה חזקה. האוטו ממש עדין בבלימה שלו [הברקסים האחוריים הם נטו של ההאמברקס והקידמיים נטו של הדוושה]

אני רוצה לשפר את האחיזה גם בשביל הבלימה של הגלגלים הקידמיים וגם בישביל לקחת עיכולים קצת יותר מהירים מערכשיו.

הצמגים שיבחרו כרגע הם לנהיגה יום יומית, פשוט הצמיגים שלי לא אוחזים בבלימה ועל רטוב גם לא אוחזים בעיכולים איטיים!

במידה ויבחר הג'נט 13 שיושב כרגע על האוטו, אז חשוב לדעת שהוא גם עם קאמבר שלילי קצת וגם קצת אופסט חיובי עם ה185 [ג'נט 7"]

Only RWD

פורסם
אבל הSP9000 dunlop ראיתי רק על חתך נמוך יחסית. לא ראיתי בחתך 70 ולא על ג'נטים 13 .

מישהו יודע אם יש את הSP9000 dunlop או את ה dunlop בכלל במידת 185-70-13 ?

אלי דחילק,

לך לאתר TIRES4U ובדוק אילו צמיגים יש במידה שאתה רוצה.

מה שאין - אז אין.

מה שיש - תוכל לבחור מהם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מה, אחרי שאכלת סטייקים וכאלה?

:lol:

צחק צחק עיכולים שיש בין ערד לים המלח זה לא צחוק בכלל.

Only RWD

פורסם

לי כל שבת יש עיכול אחה"צ, אללה יוסטור, בעיקר בחורף אחרי החמין עם הוובוס חמינדוס.

והצמיגים לא עוזרים לי, רק מקשים עלי...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...