Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

עברתי על גבי הפורום ואני מחפש איזה הסבר לגבי פירוק מנוע הצעדים ברכב מיצובישי סופר לנסר 97 ידנית.

כנראה שהמחלה תקפה אותי גם ומעניין אותי לראות מה נדפק שם כל פעם ולמה.

אני יודע שיש שם גלגלי שיניים מפלסטיק שעושים את הבעיה,אבל בכל זאת אשמח לדעת איך לפרק ממה להתחיל במה מותר לגעת ובמה אסור ואיפה לשים לב בעיקר.

תודה

פורסם

בעיקרון בבית מצערת של הסופר לנסר החיישן מצב מצערת מתפרק אבל המנוע צעדים יצוק בתוך בית המצערת לכן מחליפים את כולו..

פורסם

לא בכוונה להדחף לך לנושא, אבל מה עושה בדיוק המנוע צעדים בסופר לנסר? אני בעל רכב כמו שלך לנסר 97.

זה גורם לטורים להשתגע? על מנוע חם / קר?

Opel Adam S 2017

פורסם

מנוע הצעדים פועל רק בסרק ותפקידו לייצב את סלד הסרק .

הוא פותח וסוגר מעברי אוויר בהתאם לצרכי המנוע .

כאשר הוא נדפק , הטורים מתחילים להשתגע בסל"ד סרק .

בנסיעה רגילה הבעייה לא תהיה מורגשת .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

פירקתי את המנוע צעדים וראיתי את הגלגלי שיניים המדוברים.

שני גלגלי שיניים מפלסטיק ואחד מהם עם קפיץ ועוד שניים ממתכת או משהו.

אחרי ניקיון יסודי שלהם ובתוך הבית שהם יושבים ראיתי שהגלגל שיניים עם הקפיץ (זה שבנוי מפלסטיק) יש לו שן שבורה.

יש סיכוי שזה משפיע איכשהו או שלא מרגישים את זה?

אפשרי להשיג את הגלגלי שיניים מפלסטיק מאיפשהו בלי כל המכלול? פירוק, מוסך, איביי ?

תודה על העזרה

פורסם

בטח שהשן הקטנה הזאת משפיע כי היא בעצם זאת שגורמת לגלגלים האחרים להחליק כמה סיבובים ואז גורמת לאי ייצוב של הטורים באוטו, הייתה לי את אותה הבעיה הלכתי לפירוקיה חיפשתי מנוע צעדים תקין, התקנתי ויסתדר.

• תוכן חדש...