Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי יונדאי אקסנט שנת 97 אוטומט ויש לה בעיה בגיר כשהרכב קר בתחילת הנסיעה הגיר עובד מצויין ההילוכים עוברים חלק ובזמן אבל בהמשך הנסיעה כשהרכב מתחיל להתחמם הגיר מתחיל למשוך הילוכים ועושה בעיות בהעברת הילוך.

מה דעתכם? הלך הגיר? או שזאת תקלה כלשהי?

תודה על העזרה.

פורסם

לא פשוט הוספתי שמן על הישן.

היה מישו שטען שצריך לפתוח את הגיר לנקות הכל ולהחליף את כל השמן כי יכול להיות שיש ליכלוך ואז שהרכב חם הליכלוך עולה וסותם את הפילטר, ושביקשתי מהמוסכניק שיעשה את זה הוא אמר שיכול להיות שברגע שהוא ינקה הכל הגיר ילך לגמרי , לכן שאלתי כאן לבדוק אולי יש פיתרון אחר לפני שאני לוקח סיכון על הגיר

פורסם
אם עבודת המנוע תקינה לחלוטין אני ממליץ להיכנס למכון גירים איכותי ואמין שיחווה דעת. האם שאתה מעביר את הגיר בין ההילוכים הוא מתפקד הייטב? 1,2,R או גם מישתהה?

כן הוא מעביר טוב וחלק.

פורסם

אם ההילוכים מתחלפים בצורה בריאה (אין החלקות ו\או דפיקות) ורק מאוחר יותר, סביר מאוד שיש לך בעית הספק מנוע.

פורסם

איך יכול להיות שזה טוב בעיית מנוע אם המנוע נשמע טוב ולפני שהגיר מתחיל לעשות בעיות הרכב נוסע יפה גם ב130 בלי רעידות ובלי רעשים..

פורסם

דברתי עם מכון גירים א.צ בחדרה הוא אומר שזה לא בעיה של פילטר ושמן אבל זה משו שמצריך פתיחת גיר והוא יכול לתקן את זה ולא הלך הגיר לטענתו אבל הוא אומר שהוא צריך לפתוח תגיר ואז לתת לי הצעת מחיר עכשיו השאלה מה עדיף אני לא יודע כמה הוא ירצה על התיקון ואם הוא יתן לי מחיר שאני לא יסכים אני אצטרך לשלם על זה שהוא פתח תגיר ומצד שני יש לי חבר שיחליף לי את כל הגיר בגיר יד 2 ב1000 שקל מה אתם אומרים?

פורסם

עידכון לגבי הבעיה אחרי כמה נסיעות עם הבעיה הבנתי בדיוק מה עושה, בתחילת הנסיעה בדקות הראשונות הכל טוב וההילוכים עוברים חלק ואז בהמשך ברגע שעצרתי ברמזור ואני מתחיל לנסוע כאילו הוא מתחיל מהילוך שלישי אני צריך ללחוץ פול גז כדי שיתחיל לסוע ואז הוא נשאר עליו אם בנסיעה טובה על מהירות 120 הטורים על 2 וחצי בבעיה על מהירות 80 הטורים כבר על 3 והטורים רק עולים והוא לא מעביר ולפעמים אחרי עצירה שאני מתחיל לסוע הוא נשאר על הילוך ראשון ולא רוצה לעבור לשני רק שאני משחק עם הגז הוא פתאום מעביר לשני

• תוכן חדש...