Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת BMW 118 במחיר מעניין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה לרכוש את הרכב עם כל התוספות האפשריות (חלון גג, ריפוד מיוחד, חיישני רוורס , צבע מטאלי , מגנזיום ועוד כמה קשקושים)

במחיר של 178 על הכביש עם האגרה וכו.

אחריות שלוש שנים מלאה.

שווה או לא שווה ?

אני יודע שבדיל נורמלי המחיר הוא 207 עם כל התוספות האפשריות.

וכיום מחיר הבסיס הוא 165 אלף לרכב עם אבזור רגיל.

כמובן הרכב חדש מהחברה.

פורסם

העיסקה נשמעת טובה. עכשיו נשאר רק לענות על השאלה האם התמורה מספיק טובה.

והתשובה: תלוי מה הדרישות. יש הרבה מאוד מכוניות במחיר של 180K שמספקות תמורה טובה יותר בכל הנוגע לניהוג, נוחות, כח ומומנט, אחיזת כביש והנאה מנהיגה.

מצב שני, לאף אחת מהן אין סמל דומה מקדימה.

---

פורסם

לדעתי במחיר הזה האיטלקיות החדשות נותנות תמורה הרבה יותר טובה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

כמו כן זה דגם שכבר בסוף ימיו, ומרווח מאחור אם חשוב לך- כמעט ואין.

פרט מה הדרישות שלך מהרכב ואולי ניתן יהיה לכוון אותך יותר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

רכב איכותי ומתאים לאישה בשנות השישים לחייה.

גם משדר יוקרה , נוח , וקומפקטי .

כמו כן צריך להסיע נכדים ותא מטען הגיוני לקניות.

זה מה שאני מחפש.

רכב שהוצע היה מיני קופר, אבל נפסל עקב 2 דלתות ותא מטען קטן מידי.

פורסם

זה מה שאני מחפש.

אני מניח שזה נאמר בצחוק, אה... ג'וקר ?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

למה בצחוק ? אני ממש רציני,

תראה בגדול אנחנו (המשפחה) חיפשנו רכב נחמד לאמא , שכפי שאמרתי ישדר יוקרה , ולא יהיה יקר מידי כמובן.

המיני קופר הוא רכב לדעתי (ושאר המשפחה) מדליק לגמרי וגם עומד באותו מחיר , ולאשה בשנות השישים זה כמו תכשיט קטן.

הBMW הוא כבר רכב יותר רציני מבחינת מרווח , ולכן ירדנו מהעניין של המיני קופר (קטן מידי בשביל הצרכים שלה).

עכשיו זה נראה שאני עדיין צוחק על הנושא. ? (כי אני ממש לא, )

רק אם יש משהו מצחיק אני אשמח לדעת מה הוא בדיוק.

פורסם

אלטרנטיבות נוספות שהייתי בוחן ושוקל

אופל אסטרה 1.4T,גולף\פולוTSI,סיטרואן C4 מאובזרת.

אם הייתה ג'ולייטה אוטו' ללא ספק הייתה סוגרת את הפינה.

האלטרנטיבות הללו ישיארו אותך עם הרבה עודף,שיק,אבזור,איכות שלא נופלת מהבימר הנ''ל.

פורסם

הבנאדם מחפש משהו לאמא שלו ורושם שהם מחפשים יוקרה, אתה מציע את הפולו והסיטרואן והאופל? בחייך...זה אולי מה שהוא היה בוחר כי יש מצב שהן יותר חזקות וכו' וכו'..לא נראה לי רלוונטי כ"כ לעניין.

פורסם

חשבתי שאתה צוחק כי 118 ומיני הן שתי מכוניות עם כיול קשיח ובלתי נוחות בעליל - המיני במיוחד נוקשה, וה118 סתם לא נוחה וגם צפופה יחסית מאחור. 118 גם מכוערת להפליא בחוץ, פשוטה להפליא מבפנים ושום דבר בה לא משדר יוקרה חוץ מהסמל.

מכוניות מתאימות יותר לאמא (נוחות, לא "יוקרתיות" אבל מכובדות, לא קטנות מדי ולא גדולות מדי) - גולף, ליאון. קצת יותר מיוחדות - לנצ'יה דלתא, סיטרואן DS3. אם להצביע על אחת אידיאלית - ליאון DSG שחורה תראה מצויין, מכובדת, תשדרגו את המערכת שאמא תוכל לשמוע את הדיסקים האהובים עליה כמו שצריך, לא חייבים להוציא 180 גם אם אפשר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מה לגבי אאודי A1, איך היא לדעתכם? יוקרה יש (אאודי) אבל איך היא מבפנים,מבחינת נוחות? מנוע אנחנו כבר יודעים שהיא אמורה להיות הטבוה ביותר פה מהבחינה הזו למרות שזה לא הדרישה

פורסם

לדעתי אם הנכדים הם לא תינוקות (כלומר מדובר בילדים שהולכים בעצמם ונכנסים בעצמם לרכב, ולא צריך להכניס אותם לכיסא) הסיטרואן DS3 סוגרת את הפינה עם הרבה יותר שיק מהBMW המזדקנת.

פורסם

זה מה שאני מחפש.

תשכח מנוחות, תשכח מפרקטיות, תשכח מתא מטען שיכול הכיל משהו שבא עם נכדים.

הייתי הולך באמת על DS3 - אבל אני חושש שהסמל לא יעשה לכם את זה, ולכן A3 ספורטבאק היא פתרון אידיאלי. מושבים הרבה יותר טובים, האבזור כבר שם, סמל ששווה כמעט כמו, ומקום סביר לנכדים ולמטען.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היום בכלכליסט פירסמו כתבה מפורטת לגבי הדגם החדש שיגיע בקרוב.. מוארך ומשפחתי יותר.

לא הייתי קונה את הדגם הנוכחי שממש בסוף ימיו, אלא במחיר משתלם במיוחד.

הנוכחית גם מאוד צפופה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

האמת שהג'ולייטה בגרסת ה-TCR באמת תסגור את הפינה, הבעיה שהיבואן מתעכב, בפעם האחרונה שביררתי נציג המכירות ענה בטון מאיים משהו ש"הרכב אולי יגיע בסוף השנה".

הבוז לך.

• תוכן חדש...