Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליטה מההגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא קצת חרוש אבל הייתי רוצה בבקשה התייחסות לגופו של עניין. בלי לחפור יותר מידי, לאחרונה רכשתי פג'ו 206+ הדגם החדש (2011) עכשיו הרכב הגיע עם מערכת קלריון מובנת שאין לי שמץ של מושג מה הדגם שלה, אבל הייתי מעוניין להחליפה, הקטע הוא שלא הייתי רוצה לאבד את אופציית השליטה מההגה, ברצוני לשאול האם יש אופציה לברר איפשהו , או האם תוכלו להאיר את עיני בנושא, איזה מערכת אני יכול לרכוש שתתאים לשליטה מההגה, ואיך בודקים לפני רכישה האם היא מתאימה, והאם יש מערכת כזאת גם עם כניסת USB מודה מראש על העזרה

פורסם

כעיקרון אתה יכול להחליף לכל רדיו שתרצה וכך גם לקבל את כל הפיצ"רים שבא לך

לגבי מתאם ההגה התשובה היא פשוטה

כמעט לכל רכב שמגיע עם לוח שליטה על ההגה יש מתאם שמשתילים מאחורי הרדיו והוא מחבר בין הלחצנים על ההגה לבין הרדיו החדש שחיברת

בעצם הוא מלמד את ההגה לעבוד עם הרדיו החדש ולתפקד כאילו הרדיו הישן המקורי מחובר

ישנם רכבים שצריכים מתאמים אנלוגיים וישנם שצריכים מתאמי CAM וישנם שצריכים גם וגם

אם זה חשוב ואתה עומד לפני ביצוע אשמח לתת עוד פרטים מדויקים יותר

תתחדש על הרכב וסע בזהירות

דרור

• תוכן חדש...