Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפג'ו 205 שלי, דגם 1998 התחילה תופעה שהמאוורר בתא הנוסעים עובד ומפסיק על פי רצונו ללא קשר למצב הוסת. שאני מדליק מזגן לדוגמא לא קורה דבר ופתאום לאחר מספר שניות המאורר מתחיל לעבוד ומכניס אויר קר ושוב לאחר כמה שניות מפסיק ומתחיל. הבנתי מפה שזה סביר להניח בעיה של נגד מהירות של המערכת. איפה אני יכול למצוא את אותו נגד? יש לציין שהייתי בשני מוסכים ושניהם התעקשו שאשאיר את הרכב אצלם ובמידה וזה דבר פעוט זה יעלה 500 שקל. אם זה רציני נודיע לך. כיוון שנראה לי שמנסים לעשות עלי קופה החלטתי להתייעץ עם המומחים כאן. ובכן מי שהוא יודע היכן נמצא אותו נגד והאם ניתן להחליפו לבד? . לחילופין מוסך אמין ומקצועי. יש לציין כי לא מעט תקלות זוטות טיפלתי בעצמי בזכות המומחים באתר זה שחסכו לי כסף רב.

תןדה

פורסם

שלום!

ב205 ברוב הדגמים שיצא לי לטפל נגד המהירויות נמצא במקום קצת לא נוח.

הוא נמצא בצד נהג טיפה מעל לדוושת הגז (לכיוון הפנל המרכזי) והוא תפוס באמצעות שני ברגים.

אתה יכול למצוא נגד כזה באיזור ה120 שקל. גישה לא נוחה כל כך אבל בהחלט תוכל לחסוך הרבה כסף!!

אני לא ממליץ לך לקנות רכיב כזה מפירוק מכיוון שזוהי תקלה נפוצה ב205 ויכול להיות שגם הרכיב שתקנה יהיה פגום!

בהצלחה! ותעדכן..

• תוכן חדש...