Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה בין SX4 לסוויפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן להשוות את דגמי סוזוקי SX4 האצ'בק וסוויפט החדשה מבחינת

נוחות במושב הנהג, מרווח פנימי, וחווית נהיגה עירונית?

ההבדל במחיר דיי זניח, והסוויפט יותר חסכונית בדלק באופן ברור.

האם יש מנצח חד משמעי ?

נהג ותיק

פורסם

כשרכשתי את הסוויפט במבצע של חבר, גיליתי שאחרי ההנחה (שהיתה גדולה יותר עבור ה-SX4 מאשר לסוויפט), ההפרש במחיר היה מאוד קטן. אני בחרתי בסוויפט כי היא התאימה יותר לשיקולים שלי, והייתי לוקח אותה גם אם המחיר היה זהה לחלוטין. אם לסכם את היתרונות של כל רכב:

- סוויפט: אבזור, בטיחות, חסכון בדלק, התנהגות כביש, עיצוב (לדעתי האישית בלבד כמובן).

- SX4: מרחב פנימי, תא מטען, ביצועים.

פורסם

בשיקולים שלי הכי חשוב עניין הנוחות במושב הנהג.

הביצועים פחות קריטיים.

שבוע הבא אנסה לגשת לאולם התצוגה להתרשם ממקור ראשון.

נהג ותיק

פורסם

ולא רק זה, נסה לקבל נסיעות מבחן על שני הדגמים ולהחליט.

ל SX4 מושב נהג נוח, רחב וגבוה, לפחות בדגם לפני מתיחת הפנים. מאוד נוח להיכנס ולצאת מהרכב. מצד שני גם מושב הנהג של הסוויפט לא ממש נמוך אך פחות גבוה וצר יותר.

אם מדובר ברכב להתניידות עירונית הסוויפט תהיה בחירה טובה יותר, הן בגלל נפח המנוע הצנום והחסכוני והן בגלל המימדים שיקנו לה יתרון במציאת חנייה, על אף שה SX4 לא הרבה יותר גדולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...