Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על העזרה חברה

אני מעוניין לשפר את התנהגות והאחיזה מה עדיף קיט קוילאוברים עם הfalken או רבעית s drive?

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת נושא תחון

ואפילו לי נמאס לחזור ולשמוע את עצמי

הכי טוב זה קורס נהיגה+צמיגים טובים

מבחינתי הS-DRIVE הם הכי טובים בחבורה שנרשמה פה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
קצת נושא תחון

ואפילו לי נמאס לחזור ולשמוע את עצמי

הכי טוב זה קורס נהיגה+צמיגים טובים

מבחינתי הS-DRIVE הם הכי טובים בחבורה שנרשמה פה

+1

ממליץ גם על ה S-Drive

קובי

:-)

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק יפה ב S.DRIVE ביחס לTOYO וממתי זה בכלל פרמטר. [אם כבר מדברים ה T1R הרבה יותר יפה , הSDRIVE סתמי, דומה ללא מעט צמיגים אחרים בשוק]

אגב, לדעתי אחד הפרופילים היפים הוא דווקא של לינג לונג מהדגמים ה"גבוהים" :D

זה לא משנה את העובדה שזה צמיג פח זבל.

צריך לראות כיצד ה SDRIVE יודע להתמודד בסרן המניע עם מכוניות שיש להן כח, כי 106 ראלי זו לא אינדיקציה.

אני חושב שכל השוואה שהיא בין הפאלקן לאחרים פשוט מבזה את האחרים, זהו לא צמיג ספורטיבי והסיווג שלו בכלל לא חשוב.

גם הסיווג של ה TOYO PROXES TPT נראה מבטיח אבל תכלס הוא צמיג משפחתי כמו הפלקן.

ועכשיו לפינה לשיפוטכם :

t1r1.jpg

SDRIVE:

sdrive.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תגיד מה שתגיד תראה את הכתפיים של הS-DRIVE!!!

ולא פחות חשוב איך שזה נראה על הרכב ולא רק הצמיג עצמו.

על טעם ןריח אתה יודע

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
תגיד מה שתגיד תראה את הכתפיים של הS-DRIVE!!!

ולא פחות חשוב איך שזה נראה על הרכב ולא רק הצמיג עצמו.

על טעם ןריח אתה יודע

S-Drive יודע להתמודד עם כח - ובצורה טובה :)

כולל תפלצות של VR6 עם 300+ כ"ס - תמונה מצורפת

ובשביל הקוריוז - תפלצת מוזרה למכירה עם S-Drive

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=146072

vr6.jpg

קובי

:-)

פורסם
S-Drive יודע להתמודד עם כח - ובצורה טובה :)

כולל תפלצות של VR6 עם 300+ כ"ס - תמונה מצורפת

אשמח להבין איך מתמונה של גלגל פורשה על VR6 עם צמיג מתוח בהגזמה פראית אתה מבין שהצמיג "יודע" להתמודד עם הרבה כוח.

לצמיג אין יותר מידי מה להתמודד עם כוח כשהאוטו עומד, ועם צמיגים מתוחים כל כך - אתה יכול להיות בטוח שבפניה הראשונה שהבחור יתקוף כמו שצריך הדופן תקרוס והוא ימשיך להתגלגל על הג'אנט...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני עם T1R כבר כחודש וכ-3000 ק"מ על FR סטנדרטית.

כשבצמיגים הקודמים הייתי מפרפר מגלגול בראשון, וגם בשני בחלק מהכבישים (הצמיגים כבר היו שחוקים),

ה-T1R פשוט פצצת אחיזה.

גם בזריקת קלאץ' הצמיג מעט מפרפר וישר אוחז חזרה.

בפניות האחיזה השתפרה פלאות. ה-ABS נכנס הרבה יותר מאוחר ובלימה בפניות לא מכניסה את הרכב לסטרס.

בכבישים מאוד חלקלקים / רטובים האחיזה לא מטורפת, אבל עדיין טובה מאוד, וגם אז - הילוך שני לא מפרפר.

פורסם
אני עם T1R כבר כחודש וכ-3000 ק"מ על FR סטנדרטית.

כשבצמיגים הקודמים הייתי מפרפר מגלגול בראשון, וגם בשני בחלק מהכבישים (הצמיגים כבר היו שחוקים),

ה-T1R פשוט פצצת אחיזה.

גם בזריקת קלאץ' הצמיג מעט מפרפר וישר אוחז חזרה.

בפניות האחיזה השתפרה פלאות. ה-ABS נכנס הרבה יותר מאוחר ובלימה בפניות לא מכניסה את הרכב לסטרס.

בכבישים מאוד חלקלקים / רטובים האחיזה לא מטורפת, אבל עדיין טובה מאוד, וגם אז - הילוך שני לא מפרפר.

גם הT1R מעולה

מכל המבחנים שקראתי מהארץ ומחול על הS-DRIVE מול הT1R הS לקח

גם ביבש גם ברטוב גם בהאצה גם בפניות כמובן במבחן למידה שלי[185/55/14]

• תוכן חדש...