Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר החלפת ספק כוח למחשב עם לוח אם של חברת Gigabyte התחיל לפתע להופיעה מסך שחור עם פס התקדמות למספר שניות לאחר שהביוס סיים לעלות מהו המסך הזה ?מערכת ההפעלה XP PRO עולה בצורה תקינה לאחר מכן.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

זהו סימן שמראה שמערכת ההפעלה עולה באופן נורמלי ומבצעת טעינה של קבצים מהדיסק הקשיח. ייתכן שגם בוצע עדכון של הקבצים ברקע שלא הצריך את התערבות המשתמש ולכן לא שמת לב. הסר דאגה מלבך.

פורסם

עושה רושם שזה חלק מפעולות הצ'יפ\ביוס (BIOS\CHIP) לטעינה כלשהיא לפני מערכת ההפעלה..

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
זהו סימן שמראה שמערכת ההפעלה עולה באופן נורמלי ומבצעת טעינה של קבצים מהדיסק הקשיח.

נכון.

עושה רושם שזה חלק מפעולות הצ'יפ\ביוס (BIOS\CHIP) לטעינה כלשהיא לפני מערכת ההפעלה..

לא נכון!

:turn-l:
פורסם

תבדוק שלא התוספה לך פקודה נוספת בבוט איני :)

תקין:

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה על התגובות אבל כנראה שלא שמתם לב שכתבתי שהתופעה לא הייתה קיימת לפני נפילת המערכת בגלל ספק כוח לא תקין.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי היא קיימת תמיד, ב-3 מחשבים שונים.

חוץ מספק, השתנה עוד משהו? שינית מסך מ- CRT ל - LCD? ה"סרגל" הזה מופיע לזמן קצר ואז מתחלף בלוגו של ווינדוז. אולי מסיבה מסויימת הוא נמשך עכשיו יותר זמן.

:turn-l:
פורסם

גם לי היה את הקטע הזה, וגם אני לא הבנתי מהו.

לא שינה דבר, הווינדוס נשאר אותו דרעק שתמיד היה, והמשיך לעבוד בדיוק כמו קודם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי הפס היה קיים גם מקודם,אולי לא שמתי לב אליו.

כמו שאמרו,זה פס ההתקדמות שבא להראות את טעינת קבצי ההפעלה של הווינדוס.

אם אין לך צרות אחרות במחשב, אל תתייחס. אם זה כ"כ קריטי לך,תגבה הכל ותתקין את הווינדוס מחדש (לדעתי מיותר)

פורסם

בעקרון המסך הזה תמיד קיים ברקע, במערכות מהירות מספיק התמונה לא מספיקה להתחלף והמערכת כבר עוברת לשלב הבא של טעינת הוינדוס, במקרים מוזרים כמו טעינת דרייברים ארוכה או מערכת לא מהירה מספיק אתה תראה את הפס.

אתה יכול לנסות את האפשרויות הבאות כדי לנסות ולהעלים את הפס הזה:

1. לבצע איחוי לכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה - DEFRAGMENT

2. לבצע CHKDSK /R לכונן מחלון CMD

3. לשנות בBOOT.INI את הTIMEOUT ל=0 במקום 30

תבצע את האפשרויות האלה ותעדכן אם יש שינוי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מתעלק על השרשור -

בוינדוס שלי XP PRO לפני3 ימים החלה בעיה במסך של מדיה פלייר.

ברגע שאני מפעיל את המדיה עבור סרט המסך הופך לשחור וחוזר למסך הרגיל וחוזר חלילה עד שהוא עובד בצורה עקומה לגמריי

ואפילו גורם לאיתחול של המחשב לפעמים. עבור ניגון מוזיקה זה לא עושה בעיות.

איך אני מברר ממה זה נובע? כרטיס מסך? וירוס? וכו'?

אגב, ה-AVG לא מצא כלום.

:|

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הדרייברים של כרטיס המסך שלך מעודכנים? אם לא, הגיע הזמן לעדכן.

שנית, בדוק אם יש לך חבילות קודקים (codec pack) כפולות-למשל חבילה של nemo במקביל לחבילה של kazaa. הבעיה יכולה גם להגרם מנוכחותם של כמה קודקים של divx במקביל.

הסר את החבילות הכפולות/קודקים, והתקן חבילה אחת בלבד. אני ממליץ על הגרסה האחרונה של kazaa codec pack שניתן להוריד אותה מכאן.

בנוסף, אם יש לך מסך LCD בדוק שקצב הרענון שלו הוא על 60 הרץ. אם לא, זה יכול לגרום לבעיות.

פורסם

לא בטוח בנוגע לקצב הריענון ובעיות. לא נשמע הגיוני, אם אתה יודע משהו על כך אשמח לשמוע.

מעבר לכך, כנראה המדיה פלייר שלך פגומה או משהו בסגנון, הדרך הטובה ביותר לבדוק = הסרה והתקנה מחדש.

ממליץ עקרונית לזנוח אותה לגמרי ולעבור ל-VLC, תוכנה שאוכלת את המדיה פלייר בקלות ומהר. פלוס, אין משהו שהיא לא יכולה לפתוח.

אם הבעייה ממשיכה, עדכן את כרטיס המסך שלך, ובדוק האם המחשב מתחמם בצורה מוגזמת בעת הפעלת ווידאו (עוד לפני העדכון...).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...