Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתעניין בקניית סוזוקי אלטו ואשמח לקבל חוות דעתכם.

רב הנסיעות שלי הינן בתוך העיר אך משהו כמו נסיעה-שתיים בשבוע הן מחוץ ואז זה עליות\ירידות של ירושלים.

אני מוכן לסבול מהירות לא מדהימה בנסיעות אלו, אבל האם זה לא גומר את הרכב הזה? האם זה שימוש סביר בו? עד כמה הוא זוחל בעליות (יורד ל80 קמש בעליות או הרבה מתחת?)

אשמח אם מישהו שמכיר אותו מקרוב יכול לתת לי חוות דעת על עוצמה, תקלות, יתרונות\חסרונות וכו

דבר נוסף- רכב חדש מהחברה עולה 59 בעוד רכב שנה על הכביש (עדיין באחריות) עולה כ45-48. קיים היצע די נרחב. מה דעתכם? האם שווה להשקיע את ההפרש או שהירידת ערך מספיק משמעותית כך שעדיף לי רכב בן שנה?

פורסם

יש לחברה שלי אלטו ויוצא לי ליסוע עליו הרבה.

בתוך העיר וגם מחוץ לעיר כל עוד שלא מדובר בעליות הרכב נוסע יפה,חזק הוא לא אבל נוסע יפה.

אין לו בעיה גם ליסוע 140 בכביש ישר אבל ברגע שמגיעים לעליה מרגישים את החוסר כח שיש לרכב.

יצא לי ליסוע איתו בצפון ובעליות חזקות הוא לא עובר את ה60,בעליות של ירושלים לא יצא לי ליסוע אבל אני לא מאמין שהוא יעבור את ה70 קמ"ש שם.

לגמור את הרכב זה לא יגמור פשוט תצטרך ליסוע במהירות נמוכה יותר מרוב המכוניות זה הכל.

בעיקרון אחלה אוטו יציב מאוד ובולמים טובים בעיר אבל כמו שאמרתי,בעליות פשוט חסר לו כח.

פורסם

זה אחד הרכבי מיני היותר חסכונים,בעליות אין מה לעשות אני גם עם הפנדה נוסע 70 כדי לא לקרוע את המנוע,אישית אני מאוד אהבתי אותו בכלל שהוא מאוד חסכוני,אמור להיות מאוד אמין גם יפני וגם פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון,נתתי אותה לשם.:lol:

מעניין בכמה הם מוכרים אותה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנסיון של אמא שלי ושל ההורים של אשתי, הרכב חמוד מאוד, נוסע לא רע בכלל.

איכות הרכבה דיי בינונית שמשקפת את המחיר הזול שלו. הוא חסכוני מאוד בדלק.

בעיה שקצת מפריעה היא הרעידות של המנוע בגלל שהוא 3 צילינדרים.

לסיכום, עולה מעט, נותן תמורה טובה לכסף, והרכב משקף את העלות שלו.

פורסם

תודה על כל התשובות!

בעקרון ההתלבטות שלי כרגע היא סוזוקי אלטו חדשה או פיאט פנדה חדשה.

בעקבות מבצע שהיה השבוע בסוכנות של פיאט המחיר של שתיהן זהה ועומד על 60 אלף- זה 20 אלף שח פחות מהמחיר הרגיל של פיאט חדשה בסוכנות, מה שגם נשמע לי הנחה מעט מוגזמת, שאולי צריך להיות משהו מסריח מאחוריה.

ההתלבטות שלי היא- מצד אחד הפיאט בעלת מנוע גדול יותר ומעט יותר מרווחת (העניין עם החלונות האחוריים בסוזוקי קצת מגוחך, לא?) ומצד שני לסוזוקי יש שם מעולה כרכב יפני ויש מצב שהוא יותר ישמור על ערכו. מה אתם אומרים?

פורסם

בשנה הבאה צריכה להיכנס פנדה חדשה,ולכן היבואן רוצה לחסל את המלאי בגלל זה ההנחה.

1-הסוזוקי יפנית,אך הפנדה משווקת החל 2004 והוכיחה את עצמה רכב אמין.

2-המנוע יותר חזק ועם 4 צילנדרים.

3-כול רכבי המיני לדעתי יהיו פחות או יותר זהים מבחינת המחיר.

הנה הסיקור על הפנדה שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385247

• תוכן חדש...