Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בקרוב אאצלץ לרכוש רכב. הכוונה העיקרית עקב מצב הדלק/חניה/כבישים זה רכב קומפקטי, שיהיה אמין,חסכוני

(ברמה מסויימת כמובן) וחשוב לי גם שיהיה לו טוויסט מעניין.

מצאתי את היאריס TS כאופציה שעונה על כל הדרישות הללו (גם ע"פ קריאה פה בפורום). הבעיה היחידה שעומדת

על הפרק זה מחירי הרכבים האלה..אני לא יודע אם לוי יצחק/יד 2 קנו צי של יאריס והחליטו למכור אותו ברווח, אבל המחירים

פשוט גבוהים לדעתי, רכבים "שמורים" עוד דורשים מעל המחירון, רכב שחוטים עם למעלה מ200 אלף ק"מ מחירון, וגם זה

כאילו עושים טובה..

אשמח לשמוע דעה על נושא המחיר וההצדקה שלו (ואשמח לא לקבל תשובות של "לא רוצה אל תקנה"), וגם עוד דעות כלליות

על הרכב בעיקר בנושא טיפולים,אמינות,ביטוחים,אחזקה וכו'..

תודה,מתן.

1.8T 8)

• אחראי פורום
פורסם

המחירים שדורשים על היאריס הרגילה מופרכים, אז אל תצפה מה-TS הנדירה והמבוקשת להימכר במחיר הגיוני יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אתה יכול לעשות חיפוש על ההודעות שלי, רשמתי לא פעם ולא פעמיים מה דעתי על היאריס כולל עלויות האחזקה וההיבט מהצד המכני.

המחירון של היאריס TS להפתעתי לא רחוק מהמחירון של יאריס סטנדרטית מאותן השנים, לפחות דגמי 2003 שאיבדו ערך בצורה דרסטית ומוזרה.

רוב הרכבים האלה נמכרים במחירון ואף מתחת, אך השמורים נמכרים בכמה אלפים טובים מעל ואני לא חושב שזו בושה לדרוש או בושה לשלם מחיר גבוה מהמחירון על רכב ששמור בצורה קיצונית.

בשורה התחתונה what you pay is what you get - רכב אמין בצורה יוצאת דופן לרכב "ספורטיבי", זריז, מתנהג וחסכוני יותר מרוב הרכבים בשוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...