Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

עלתה לי מחשבה במקום לרכוש מסך לילפוט +הרצת כבלים מיותרים וכו .

קניית מקלט GPS ,רדיו שארק ועוד אביזרים חיצוניים .

האם יש אפשרות לחבר את המחשב ברכב למערכת ה DVD 1 DIN ביציאת וידאו שלה ?

וככה לראות את המחשב רכב על המסך .

האם תהיה שליטה גם על המחשב ? דרך המסך ?(טאצ')

את הסאונד ניתן להעביר דרך כבל 3.5 למחשב .

אשמח למענה.

בברכה,

נתי

פורסם

חיבור מחשב CarPC לתצוגת מסך של מכשיר DVD יעודי לרכב לא מומלץ אם בכלל ישים בגלל הפורמטים השונים שאלו עובדים בהם (מחשב מוציא RGB בעוד שכ90% ממסכי ה DVD שקיימים עובדים COMPOSITE)

איזה כניסות אודיו/וידאו יש לך ב DVD (אם בכלל) ?

פורסם

מצטרף לשאלה .. ואולי מנסח אחרת

האם יש 1DIN שנפתח ל7" והוא רק מסך מגע (בלי DVD רדיו ושטויות ) ?

בסגנון של התמונה רק השטויות שרשמתי למעלה .

תודה .

1_Din_With_Touch_Screen_Dvd_Player_DVM_2006T_8.jpg

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

פורסם
RCA אבל יש כבלים שממירים מי VGA ל RCA

אתה תראה ממש גרוע בגלל ההמרות. RGB ל COMPOSITE = איכסה

אפשר לראות סרטים ותפריטים של תכנה בערך אבל לא תצליח לקרוא יותר מדי טקסט ועוד במסך כזה קטן

אני זוכר לפני שהיה LCD הייתי מחבר את הטלויזיה עם יציאת COMPOSITE דרך RCA וזה היה פשוט גועל נפש. אני זוכר ש SVHS דרך SVIDEO שיפר קצת אבל זה עדיין לא זה.

פורסם

חשבתי שהסברתי, אני ינסה יותר פשוט

מכשיר הDVD שלך מסוגל לקבל כניסות וידאו בפורמט COMPOSITE שזו בעצם שיטה הרבה פחות איכותית מאיך שמחשב מוציא וידאו למסך מחשב - ששם מדובר על RGB/DVI/HDMI

זה ששניהם 7" לא אומר שהם אותו דבר

לדוגמא טלויזיה 42 אינץ מקרן אחורי זה לא טלויזיה 42 אינץ שפורפרת וזו לא טלויזיה 42 אינץ LCD וזו לא פלזמה וזו לא LED וכו'.

• תוכן חדש...