Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tempo 6 Morel VS GTO6508C JBL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך עזרה בבחירה בין שני קומפוננטים.

1 מורל טמפו- (קישור http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=578142 )

2 JBL (קישור http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=729842 )

מה אתם ממליצים לי לקנות? אני פתוח גם להצעות אחרות עד 550 שקל.

נ.ב הרמקולים יוגברו בעזרת מגבר GTO1004

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

על סמך זה שמורל הרבה יותר אחוז של אנשים מתחבר אלייהם לעומת ה JBL שלא הרבה בכלל אוהבים לא את הטוויטרים שלהם ולא את המידבאסים (אם אפשר לקרוא לזה ככה)

עוד סיבה שעדיף לקחת את הטמפו היא בגלל שיש לו1004 והקומפוננט הזה ישב יותר טוב עליו.

עוד?:?

Scan Speak

פורסם

תודה רבה!

אני ילך על הטמפו.

שבת שלום.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

לא יודע מה כבר לומר.

בכלל רציתי לפני שבוע לקנות רק מגבר וסאב ב1500, משם לפה אמרו לי גם להחליף את הרמקולים של הרכב שאלתי אם אני ירגיש בכלל הבדל בין המקורי של הרכב לבין הטמפו אמרו לי שמים וארץ. בסוף קניתי גם קומפוננט מגבר וסאב (פה הזמן לומר תודה לכל מי שענה לי בהודעה פרטית והסביר לי המון) במגבר "עבדו עליי" לכן אני נוסע שוב להחליף אותו ל1004 עכשיו ברשותי הקומפוננט של JBL וגם אותו אני יחליף בטמפו. חייב להפסיק את זה בסוף אני יקנה את הדוטק ואז יקבל הצעות לHybrid בקיצור אין לזה סוף!!!

אני יעדכן אותכם ברגע שהכל יקנה ויותקן ברכב.

המון תודה לכל העוזרים!!!

שבת שלום!

פורסם

אני שמח לשמוע שבסוף החלטת להחליף גם את המקוריים של האוטו, החלטה נבונה.

בנוגע לקומפוננט, הטמפו מצויינים, אתה תהנה מהם ללא ספק, והתוצאה שתקבל תהייה מעל ומעבר למה שהיה לך עד עכשיו (ואני עדיין בשוק מזה שאנשים פה המליצו לך להשאיר את המקוריים :shock: ).

עוד דבר, במידה ואתה לחוץ בכסף אני הייתי מציע לך "להרגע" קצת ולעצור את הבחירות שלך בטמפו.

למרות שדוטק זה סט מצויין ושווה כל שקל שאתה מוסיף "מעל" הטמפו, אני לא כל כך בטוח שאתה צריך את זה, לפחות לא בשלב הזה, שאתה בונה את המערכת הראשונה שלך.

יש לי לא מעט חברים שרכשו (בהמלצה שלי) את טמפו והיו מרוצים. לכן, גם לך הייתי מציע ללכת עליו בלי לחשוב פעמיים.

אבל, אם אתה בחור של "אם כבר, אז כבר" ויש לך 300 שקל פנויים - תקח את דוטק, אם שני התשובות שליליות - לך על טמפו :-D

בהצלחה!

פורסם

אתה צודק אין לזה סוף אבל ההבדל בין הדוטק אוביישן באיכות

לבין הטמפו תחת הגברה ראויה כמו ה-JBL GTO 1004 הוא שמיים וארץ

אני דיי חושש שלא תהיה מרוצה עם הטמפו ביחס להשקעה.

פורסם

אני לא מאמין שאני שואל בכלל..

אתם מדברים על המוצר הזה נכון?!? (קישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749113 )

אני יחשוב על זה שישי שבת ואלי אני יקנה בסוף.

תודה.

פורסם

תתאמץ עוד קצת ותשקיע את ה300 שקלים האלה

800 שקל זה מחיר מגוחך לסט בכזאת רמה

זה סט שהעלות שלו מצדיקה מחיר של 1500 שקלים בפועל

הסט היחידי בעיני שיתן תוצאה טובה ממנו היום גם יקר ממנו וזה הופך את הדוטק

לעסקה מטורפת!

אני מדבר על אימג׳ן של hat שעולה 1100 ופשוט שווה כל שקל הדוטק בהחלט שווה התאבדות במחיר שכזה.

אל תחשוב, אתה תודה לנו אח״כ

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...