Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי בטעות לאתר החדשות של נענע10, ידעתי שאני יתעצבן... מזל שלא נכנסתי בטעות ל YNET, בכל מקרה:

יש פה מישהו שיכול לענות לי, למה לעזאזל אנשים בוחרים לעסוק בעריכת דין פלילית ?

איך הם יכולים להגן על חארות כאלה: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=816635

אהבתי במיוחד את ההסבר של אחד מעורכי הדין, לדבריו "מדובר בחברה צעירים שלחלק מהם אין אפילו עבר פלילי". וואוו, איזה הישג, מגיע להם פנסיה מוקדמת והנחה ברכישת רכב חדש.

להגן על אנסים, רוצחים... והכל בשביל תאוות בצע. איפה בהליך החינוכי של בנאדם, הוא אומר לעצמו, ממממ... אני רוצה להגן על אנס.

איפה ?!

להצליח בעבודה הזו זה לא לפתח, לבנות, להציל, לעזור, להצחיק, סתם לא לעשות כלום... אלא להוציא אנס לחופשי, להחזיר רוצח לרחוב. ממש כיף לחזור עם זה הביתה ולספר לנכדים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לכל אדם יש זכות להגן על חפותו, לפעמים העו"ד מייצג מישהו חף מפשע ולפעמים מיצג אנס או חלאה אחר.

לא תמיד עו"ד יכול לבחור את מי הוא מייצג, יש מקרים של סנוגריה ציבורית, או אפילו "לחץ" מצד הנאשם.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

עזוב יש עורכי דין מגעילים הרבה יותר,

כמו אלו שהם אזרחים ישראלים ״ציונים״ שהגנו על נאצים במשפטים אשר נערכו פה בישראל שהאישום בם הוא רצח עם

אותו עם שהם חיים איתו פה מידי יום

מה הילדים של עורכי דין כאלו יספרו בבית ספר...

אחד מהם זה החמוד שבטח חלקכם שומע ברדיו 103 ״שפטל עצבני״

עו׳ד יורם שפטל שהיה סניגורו של ג׳ון דמיאניוק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם תכנס לעולם המשפט, אתה תופתע לגלות שעורכי הדין הפליליים בד"כ עדיפים בהתנהלות היומיומית שלהם על עלו שעוסקים בתביעות אזרחיות (=כסף). למה? כי הפליליסט מקבל סכום מוסכם מראש בלי קשר לתוצאות ואילו האזרחיסט מקבל על פי רוב אחוזים. עכשיו תחשוב מה בנאדם (ככל שעו"ד הוא בנאדם) מוכן בשביל כסף ולאיזה רמות חלקלקות ונבזות הוא מסוגל להגיע.

ואגב, יש פליליסטים גם בצד השני, כלומר אלה שמכניסים את החבר'ה הרעים לכלא.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
למה לעזאזל אנשים בוחרים לעסוק בעריכת דין פלילית ? להוציא אנס לחופשי, להחזיר רוצח לרחוב. ממש כיף לחזור עם זה הביתה ולספר לנכדים.

לחילופין - לזכות אדם חף מפשע שנחשד ברצח/אונס, לתת לו את חייו בחזרה, למצוא את האשם האמיתי ולשים אותו מאחורי הסורגים. להשיג צדק במובן הכי בסיסי של המילה. נכון שזה קורה בעיקר בסרטים, אבל עדיין, "כל המציל נפש אחת בישראל..."

מה גם שעריכת דין זה די משעמם, ומן הסתם עו"ד פלילי זוכה לקצת יותר אקשן מכזה שמדפדף בחוזים כל היום.

עזוב יש עורכי דין מגעילים הרבה יותר,

אחד מהם זה החמוד שבטח חלקכם שומע ברדיו 103 ״שפטל עצבני״

עו׳ד יורם שפטל שהיה סניגורו של ג׳ון דמיאניוק

אתה מדבר על דברים שאינך בקיא בהם, וזה מוציא אותך די טמבל (בניגוד למוניטין שלך אחרי שנים בפורום).

כתבתי על זה בעבר, תעיף מבט בהזדמנות.

פורסם

גם בתחום האזרחי יש עו"ד שאני לא מבין איך הדבר היחיד שהם עושים בחייהם זה להגן על בעלי שליטה שגולזים את הציבור. אבל כסף מעוור חלק מאיתנו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם תכנס לעולם המשפט, אתה תופתע לגלות שעורכי הדין הפליליים בד"כ עדיפים בהתנהלות היומיומית שלהם על עלו שעוסקים בתביעות אזרחיות (=כסף).

כל כך נכון!

התחום הפלילי עושה הרבה רעש ומטבעו הוא משהו שנמצא כל הזמן בכותרות,

אבל הגועל האמיתי נמצא בדברים שלא עוברים את דף 14 בעיתון.

אפשר להסתכל על זה מהכיוון השני - מדוע יש כל כך הרבה עורכי דין בארץ?

בגלל איזה שהוא חוש צדק עממי מפותח או רדיפת בצע?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לצערנו ההליך המשפטי מעולם לא היה מונע מרצון כנה להוציא את האמת לאור. אפשר להסתכל על זה כעל טקס בו הצד ששיחק את המשחק הכי נכון מבחינה משפטית מנצח (או הצד שהוכיח כי הצד השני לא שיחק נכון).

בגלל שלכל אחד מגיעה הזכות ליצוג משפטי, גם לדמיאניוק, אין חולק על כך שיש הצדקה בקיומם של עורכי דין פליליים.

את הזעם, אם כבר, הייתי מפנה להליך המשפטי/השופטים. לא צריך לתת משקל רב כ"כ לטעויות טכניות מינוריות, ולעיתים צריך להסתכל על התמונה הגדולה.

יחד עם כל זה, אני מכיר את אחת הפליליסטיות המוכרות בארץ, וחייב להודות שאני לא ממש אוהב לפגוש אותה. היא מעבירה בי איזו צמרמורת מקפיאת דם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לדעתי יש הבדל בין זכות להגן על על עצמך בעזרת עו״ד שזו אכן זכות בסיסית, לבין עורכי דין שמציגים בתקשורת את הלקוח

שלהם כאדם טוב, ממש צדיק תמים וחף מפשע, בעוד שרואים אותו מפוצץ אדם אחר ממכות וכל מיני דברים אחרים.

זה הגועל, ואני מניח שזה מה שהגעיל את פותח השרשור.

יש לך לקוח, אתה רוצה להגן עליו ולדאוג שלא יעשה לו עוול במשפט? צודק 100%, אבל למה כל הבולשיט מסביב?

פורסם

יש לך לקוח, אתה רוצה להגן עליו ולדאוג שלא יעשה לו עוול במשפט? צודק 100%, אבל למה כל הבולשיט מסביב?

צריך להצדיק את התשלום לא?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אפשר להסתכל על זה מהכיוון השני - מדוע יש כל כך הרבה עורכי דין בארץ?

בגלל איזה שהוא חוש צדק עממי מפותח או רדיפת בצע?

האא.. זה פשוט.

פעם (לפני עידן המכללות) - עו"ד היה מקצוע מכובד ויוקרתי. היה קשה להתקבל לבתי הספר למשפטים ומי שהתקבל היה עולה על מסלול לכבוד וכסף.

היום (עידן המכללות) - כל המקצוע נהיה בית ז***ת אחד גדול.

אתה יכול להתקבל המון פעמים בלי פסיכומטרי בכלל.

כולם מקבלים את התואר הנכסף שעוד יש לו שאריות כבוד ממה שהוא היה פעם.

ולהבדיל מ-95% מהתארים הראשונים שלא נותנים לך מקצוע זה תואר שגם נותן לך מקצוע לחיים.

לכן יש התנפלות מטאורית על זה וכל בן אדם שלישי בערך שתפגוש הוא עו"ד.

מההכרות האישית שלי, חלק ניכר מאותם בוגרי משפטים מפסיקים לעסוק בתחום די מהר, מדובר לטענתם בשוק רווי שקשה מאוד להשתלב בו.

• תוכן חדש...