Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה שעניינה אותי:

אם שוטר עושה אצלי חיפוש ברכב ומוצא שוקר חשמלי,

האם זה חוקי?

האם יכול להחרים ?

מה עושים בפגישה כזאת של שוטר ושוקר חשמלי?

פורסם

לא קיים איסור על החזקת שוקר, ממש כפי שלא קיים איסור על החזקת גז מדמיע. שניהם אמצעים להגנה עצמית שמותרים בחוק ואינם מצריכים רישוי כלשהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השוטר תמיד יוכל להחרים לך ואפילו לעצור אותך בגין זה,

קרו כבר מקרים ששוטרים עצרו אנשים בגין החזקת מברג ארוך באוטו שכן זהו כלי שיכול לשמש ככלי פריצה\דקירה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שמברג זה שונה, כי אפשר לפצוע איתו. עם שוקר וגז מדמיע עד כמה שאני יודע אי אפשר לפצוע ולגרום לחבלות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם תבעט בשוטר אתה תעצר. מה יעשו? יחרימו לך את הרגל?

שוקר בהגדרתו נחשב נשק?? אם ככה אז גם גז מדמיע נחשב נשק?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין חוק שאוסר עליך להחזיק גז מדמיע או שוקר

אבל אם שוטר ימצא דברים מהסוג הזה ברשותך אתה עלול להעצר על סמך זה שהוא חושד שאתה עלול להשתמש בזה לרעה.

תאמין לי אתה לא רוצה להתחיל לתת הסברים לשוטר שיושב עליך.

אני יספר לך סיפור לא קשור אך קשור:

חזרתי מחוף הים בראשון איך שאני בא להיכנס לאוטו קופצים עלי 2 אנשי בילוש עושים חיפוש באוטו,

בבגאז היה לי ארגז קונדומים(במסגרת תפקידי אז באחד מאתרי צילומי המסיבות)

השוטר רצה לעכב אותי שאין לי קבלה על הקונדומים.

אתה מבין? ששוטר רוצה הוא יכול למרר לך את החיים

פורסם

שוקר חשמלי הוא כלי שמשמש רבים להגנה עצמית ומכיוון שהשימוש בו אינו גורם לנזק ארוך טווח הוא חוקי לשימוש ואני כמעט בטוח שאם שוטר יערוך חיפוש במכוניתך, הוא לא יחרים את השוקר.

• תוכן חדש...