Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מנסה למצוא מה הדרך הטובה ביותר לשדרג את הסאונד להחליף את המערכת המקורית באוטו

יש ברשותי מגבר אלפיין 4 ערוצים pdx 4.150 (שמסוגל לתת 4x180)

אני מעוניין לשדרג את הסאונד ולהוסיף דיבורית בלוטוס איכותית

מה אתם ממליצים?

1) אני מתלבט לגבי סט קומפוננט ,אני חשבתי לקנות קומפוננט Focal KR2 ה-krx2 לא נכנס בדלת נאמר לי

2) דאבל דין Pioneer AVH-P3300BT או לחילופין את ה P4300 שהוא מגיע עם מסך 7 אינץ ודיבורית בלוטוס חיצונית לחוד

עד כמה הפיונייר איכותי בצליל שהוא מוציא יחסית למתחרים? אלפיין נשמעים לי קצת יקרים

3) את הפיונייר במידה ומביאים מארה"ב / לגבי הרדיו זה טיונר תואם או נעול לשם?

4) האם אפשר בהתחלה להסתדר בלי סאב בקונפיגורציה הזאת? או שזה יפגע משמעותית באיכות הנמוכים?

5) האם כדאי להשקיע איטום כלשהו לדלתות לקבל תוצאה טובה אם לא יהיה סאב בהתחלה?

תודה מראש

פורסם

בוקר טוב אופל מה שלומך ?

לגבי שאלותיך אנסה לענות עד כמה שאפשר

1. לא יודע לגבי הקומפוננט אני אישית עובד אוהב ומתחבר לציוד ולמותג אחר כך שההחלטה היא שלך לחלוטין,

2. הפיוניר דאבל דין סדרה 4 או 3 הוא איכותי ביותר ואפשר להתפנק עליו בכל צורות ואופציות הכיוונים, נכון שהאלפין בהגדרה טוב יותר אבל עדיין אני חושב שבכסף של הפיוניר הזה או של JVC 746 או 846 אין מתחרים ואין צורך להשקיע באלפין

3. סביר להניח שהתדרים יהיו אי זוגיים וסביר להניח שה GPS לא יעבוד בארץ וסביר להניח שזה לא משתלם כי המחיר של הפיוניר וה JVC לא יקרים כרגע בארץ (לשיקולך ה JVC מתופעל בעברית ותומך בספר טלפונים בעברית מלאה, דבר שבטח לא תמצא בארה"ב)

4. תמיד אפשר להסתדר בלי סאב, אני לא מקבל את המינוח "יפגע באיכות הנמוכים" במה יש לו לפגוע ? פשוט לא יהיה לך טווח תדרים מלא בנמוכים, והסט הקדמי יעבוד כמו שהוא יודע לעבוד, עם ובלי סאב

5. תמיד טוב להשקיע באיטום הדלת (אין הכרח לאיטום מלא גם איטום חלקי טוב, תלוי בדלת היצרן בפנים) אין שום קשר לכך שאתה מרכיב סאב או לא לבין הרכבת איטום או לא

מקווה שעזרתי קצת

אשמח להמשיך לעזור אם תצטרך בהמשך

יום טוב

דרור

פורסם

היי תודה על המענה שלך, יש לי כמה שאלות נוספות שאולי יחדדו את הבנתי בעניינים

1) יש למישהו תגובות כלשהן לגבי סט KR2 ברכב בסדר גודל הזה

2) איזה רמה של איטום הכי כדאית ביחס מחיר/תמורה??

3) בפיוניר הללו האם ניתן להוסיף בקלות יחסית מודול gps igo בעברית?? והאם בעתיד יהיה קל לשדרג אותו גם ל igo primo??

4) את הסאבים של פוקאל מאותה סדרה ה 27kx / 33kx האם ניתן לשדך לתיבות קטנות שיהיו קומפקטים בבגז'??

אשמח בהמלצות אם תייחסו גם למגבר שברשותי האלפיין pdx 4.150 בהתחשב בסט קומפוננט שאני מעוניין לבחור

פורסם

הסט הזה טוב, למען האמת שמעתי את ה KRX2, אבל צריך לשמוע ולדעת אם אתה אוהב את זה או לא, כי לא כל אחד מתחבר לפוקאל.

איזו רמה של איטום ? 2 שכבות (אחת על כל חלק, לא אחת על השניה) זה סוג של בייסיק, אני הייתי ממליץ במקרה של פוקאל לבודד קצת יותר. לעבור גם על הדיפון, רצוי גם קצת ספוגים ולחזק עוד קצת את השכבה הפנימית.

אני לא יודע כ"כ על שדרוגים של GPS, רק שזה עולה סכום לא מבוטל.

ה 27KX יכול לעבוד ב- 20 ליטר שזה לא גדול בכלל.

לגבי ההתאמה ביניהם- אני לא יודע להגיד. לגבי המגבר הספציפי הזה- מחלוצי הקלאס D לפול ריינג', לא מת עליו בלשון המעטה. קרא קצת יותר על ה HISS המפורסם שלו ואיך לפתור אותו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...