Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן ראשון לסדרה 1 החדשה - א כ ז ב ה

504L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ציטוט בתרגום חופשי; על אף מספר גימיקים יחודיים, יכלנו לחשוב על לא מעט הצ'בקים עם הנעה קדמית שהציעו חוויית נהיגה חזקה יותר(האנגלים השתמשו בפועל involving, ככוונה לתחושת נהיגה חיה ומערבת יותר).

לא יודע מה דעתכם. אישית, לא נהניתי במיוחד מנהיגת ה-7 החדשה, ה-523I החדשה אכזבה אותי במיוחד - ואם לצרף את תחושותי למה שקראתי במבחן, עושה רושם שהיוצרות התהפכו וב.מ.וו מנסה לעשות אודי :oops:.

כבעלים של סדרה 3 בהווה, שעיצובה של ה-1 החדשה מצא חן בעיניו, כנראה שיש לי לא מעט סיבות להתבאס (או לקנות גולף GTI חדשה, מה שכנראה יקרה מתישהו :wink:).

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/BMW-1-Series-120d-5dr-Hatchback/258168/

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משהו שאני אומר כבר די הרבה זמן, אחרי מספר התנסויות עם דגמי היצרן החדשים, מאכזב, עיצוב הפנים מאכזב, אע"פ שאיכות החומרים גבוהה, המתחרים מהמזרח מתקדמים בזמן שהגרמנים די הולכים במקום בשנים האחרונות, זה די מבאס.

מה שחורה לי זה בעיות אמינות בדגמים החדשים של ב.מ.וו, וזה שבמקום להוביל את השוק בתחום חדוות הנהיגה הם מאבדים לאט לאט את הכיוון ויצרנים יפנים מקבלים ציון גבוה יותר בתחום הנ"ל.

ב.מ.וו הפכה ממכונית קלילה, זריזה ומהנה למכונית חזקה, שמנה ומפונקת.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני גם יכול להעיד זה שהאמינות ב.מ.וו ירדה פלאים.

דוגמא:

לי היה E39 540 ובואו נגיד שחיים קלים לא עברו עליה בכלל!,אמינות למופת! כלום לא הוחלף,נפל,התקלקל או נשבר באוטו. והיה לי את הדגם המפואר שהכול חשמלי חיישני חניה קדימה+אחורה טלווזיה GPS ועוד המון שטויות. וזה הייתה מודל 00' והרכב היה אצלי בשנה שעברה למשך כמעט שנה וחצי אחרי שעבר 113 מייל לפני הקניה (181ק"מ)

לעומת זאת לאחי הייתה באותו תקופה 530D MTECH - מודל 05 גבוה 43מייל(69 ק"מ) , שבקושי נסעה וגם אם כן אז בנסיעה רגועה מאוד,דלק דיזל איכותי וכו' וכו'.

הרי ברכבים האלה המחשב אומר לך על הכול מתי צריך טיפול,לחץ צמיגים וכו'.

פשוט לא הפסיק לעשות בעיות,אינג'קטורים של הדיזל הלכו אחד אחרי השני כמו לחמניות,חיישני חניה(קדימה +אחורה) כל הזמן נדפקים ואז אין לך חיישנים בכלל,האוטו כל שניה מצפצף על כל שטות כזאת או אחרת,ועוד ועוד,אחד הרכבים היותר מעצבנים שיצא לי להתקל בהם בחיים שלי . אה והדובדבן שבקצפת ,צמיגי "אנטיפלט" שמין הסתם ממשיכים לעבוד טוב גם שיש לך תקר בצמיג,המחשב מודיע לך על זה כמובן ואז אתה צריך להחליף לצמיג חדש!!! לא מתקנים את הצמיג הזה,גאוני!(עולה בוחטה כסף) ועוד זה באנגליה שיש לך שירות דרכים כל כך טוב שאפילו מחליפים לך גלגל כאשר יש לך פנצ'ר.

אחרי זה קראתי כמה חוות דעת על הרכב הזה והבנתי שאחי הוא לא היחיד אם כל הבעיות שהיו לו...

וגם לאוודי יש את השטויות שלהם עם כל הכפתורים המתקלפים שלהם וחיישנים שנדפקים וכו'...

היחידות שלא מתקלקלות בתחום רכב הפאר הם היפניות(אינפיניטי,לקסוס וכו') שמשום מה אף פעם לא יגיעו לאיכות חומרים שיש בגרמניות וזה לא שהם לא יכולים.קח לדוגמא דיפוני עץ בלקסוס: אני יכול לעשות בצייר בווינדוס משהו שיראה וירגיש יותר טוב מזה.

לסיכום:לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו הכל תלוי מה הלקוח מחליט בסופו של דבר.

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אתייחס לנושא הרכב עצמו כמו שנכתב במבחן, אך כן אתייחס לעיצוב הזוועה. לא הבנתי איך סדרה 3, 5 ו-7 יצאו דיי יפות (ה-6 מדהימה), וזאת פשוט זוועה. פנסים אחוריים כמו של פולו, מה שמתאים לפולו ולא לבמוו! פנסים קדמיים מכוערים, כל העיצוב ממש מגעיל. או שזה רק אני?! :?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם סיימו חזק את הסדרה 1 הקיימת עם גרסת ה-M ונפלו קשות עם ה-1 החדשה

נקווה שגרסת הסדאן תוכל להציל משהו למרות שאם היא תציע הנעה קדמית גם כן, הם מאבדים את אחד הסממנים החזקים של המותג BMW (שדגלו במכוניות הנעה אחורית (או כפולה) בלבד לרכביהם)

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...