Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפג'ו 106 שלי הוחלף קלאץ' לפני כמה ימים, ובמוסך שמו לב לשני סדקים בבלוק המנוע, מהם נוזל הנוזל קירור.

זה בהסביר את העובדה שבזמן האחרון אני באמת ממלא מים יותר מהרגיל...

בעל המוסך המליץ ולא המליץ על חומר בסגנון "בלוק סיל" ששמים אותו ברדיאטור, נוסעים 10 דקות ומחליפים. הוא טען שזה עוזר לסתימות אבל מביא "צרות" אחרות. אמר ולא פרט.

1. לאיזה צרות אחרות בדיוק הוא התכוון?

2. האם ישנו כבר חומר או טיפול שלא מביא צרות כאלה או שניתן לעקוף את הבעיות ע"י יישום נכון? יש המלצות בנושא או מנסיון שלכם?

בתודה מראש,

שחר

פורסם

בעברי הרחוק השתמשתי בחומר דומה בפיג'ו 406 שנת 89 והרכב נסע ללא תקלות זמן רב,

אגב החומר לא פתר לי את בעית הסדק בבלוק אלא רק צימצם לי את הנזילה לפחות רצינית,

אולי מאז ועד היום החומרים ואיכותם השתפרה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
בעברי הרחוק השתמשתי בחומר דומה בפיג'ו 406 שנת 89 והרכב נסע ללא תקלות זמן רב,

אגב החומר לא פתר לי את בעית הסדק בבלוק אלא רק צימצם לי את הנזילה לפחות רצינית,

אולי מאז ועד היום החומרים ואיכותם השתפרה.

שלום

מנסיון רב שנים , חומרים אלה לא מצליחים לפתור בעיות, בגלל התכונה שלהם להכנס עם נוזל הקרור לסדקים ולהתיבש שם , הם מתישבים על דפנות הרדיאטור מקטינים מאד את יעילות מסירת החום ואפילו סותמים צינורות צרים.

לכן אני חושב שהנזק שהם גורמים רב מן התועלת .

יום טוב

פורסם

כטיפול זמני החומר יכול לסייע

חשוב מאד לפעול על פי ההוראות הרשומות על האריזה בצורה מדוייקת ובמיוחד לגבי ההוראה בדבר ניתוק רדיאטור החימום לפני השימוש בחומר.

היה לי רכב ישן שניסיתי למכור, בנתיים עד שהגיע קונה רציני עשיתי לו טסט, החלפתי 4 צמיגים, בולמים, משולשים ואז הרכב דרש גם פתיחת ראש מנוע, מאחר ורציתי למכור את הרכב שמעתי לעצתו של המוסכניק, שמנו את החומר והבעיה נפתרה.

לאחר מכן, ידעתי כל מי שהתקשר בקשר לרכב עוד בשיחת הטלפון הראשונה שצריך לעשות ראש מנוע מאחר ושמתי שיקוי קסמים ולא טיפלתי בבעיה כפי שצריך.

במשך החודש (לא זוכר את משך הזמן המדויק) שהרכב נשאר אצלי לאחר התיקון המנוע תיפקד כראוי, קשה לנבא לכמה זמן טיפול כזה יכול להחזיק.

• תוכן חדש...