Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי

אני צריך להתייחס לנושאים הבאים - זפת, מברשות, נפח, פורט. אני גם אוסיף אריגה.

פשוט חבל!

פשוט חבל שאתה נותן פול גז בניוטרל... לא משנה כמה טובה תהיה העבודה שלך - אם נפח התיבה לא מתאים לנתוני הסאב זה ישמע חרבנה!!!

אני אתחיל בנושא הנפח ונושא הפורט.

אם נפח התיבה לא יתאים לסאב אתה יכול לקבל תוצאות שנגמרות באו אי-דיוק נוראי, מריחות ותדר נושא של התיבה יהיה גבוה מידי ופשוט - זוועה.

או נפח תיבה קטן מידי, סאב חנוק, נזק אפשרי לממברנה בעקבות כליאת אוויר (הפלצות של סאב אם אתה מבין למה אני מתכוון).

לגבי הפורט - איך אתה בכלל יודע שזה סאב שמתאימה לו תיבה פורטד ואם כן - באיזה נפח? מה קוטר הפורט? מה אורך הפורט?

בקיצור - בלי לוודא שאתה יודע את הנתונים האלה - פשוט אל תמשיך, חבל.

-------------- זפת ----------

לא! -> עלול לנזול מרוב חום בתוך התיבה וליפול על חלקים של הסאב ולהרוס אותו.

רעיל...

מריח זוועה בייחוד עם יש פורט - אתה פשוט תהרוס את התיבה והריח שיצא ממנה יהיה כל כך זוועתי ורעיל שאתה תזרוק את הרכב ועל הדרך תפגע בבריאות שלך.

------------ מברשות ------------

מה שאתה צריך ידידי זה אציטון - פשוטו כמשמעו - האציטון אוכל את הפוליאסטר הנוזלי מהמברשת ושומר עליה רכה - כל עוד אתה עובד עם המברשת, בין השכבות - תדאג לשמור אותה בתוך אציטון.

תדאג שעל הידית לא יהיה צבע - כי האציטון ימיס גם אותו.

תדאג לשטוף את המברשת מהאציטון עם מים ככל הניתן לפני השכבה הבאה...

---------- אריגה -----------

בשביל להשיג חוזק מבני טוב תשדל, לא משנה באיזה בד פיבר אתה משתמש, להניח כל שכבה בהסטה של 45 מעלות בצורת ההנחה שלה מהשכבה הקודמת - יבטיח לך חוזק מבני.

אני הייתי לתיבה שכזו משתמש בשני סוגים שונים של בד -

הראשון - צ'ופ מאט (הסיבים הפזורים שאתה משתמש בהם כרגע) - הצ'ופ מאט מאוד עמיד למכות ישירות.

שתי השכבות הבאות - בד שתי וערב - כאשר אתה עושה שתי שכבות - האחת בזווית שתבחר והשניה ב45 מעלות לזווית הקודמת.

זה יתן לך עמידות למתיחה לצדדים.

מעל זה עוד שכבה אחת עד שלוש של צ'ופ מאט ולסיום - שכבה קוסמטית של תחבושת פיבר בכדי לנסות לחסוך מעצמך יותר מידי עבודת בונדו... ושיופים... ושיופים...

בין השכבות - תדאג לעבור עם גלגלת מחורצת בכדי להוציא בועות אוויר לחלוטין בין שכבה לשכבה.

אם תבנה בצורה כזו את התיבה - אתה תקבל משהו שאפילו טנק לא יוכל להשמיד :-D

--------- לסיכום -----------

עצור, תברר מולנו מה הנתונים הרצויים לתיבה בשביל הסאב שלך - נפח, כן פורט, לא פורט

אחרת - אל תמשיך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...