Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא של חברה שלי החליטה לקנות רכב בפעם הראשונה בחייה. מדובר באשה שעברה את גיל 50 ומעוניינת להתנייד בעצמה (לבעלה אין ולא היה רשיון). הסוזוקי אלטו מצאה חן בעיניה מאוד - גם בשל העובדה שמדובר ברכב קטנטן וחסכוני, וגם המחיר נוח. יש לציין כי יש ברשותה רשיון נהיגה, אך היא לא נהגה כבר הרבה שנים ותצטרך כמובן לקחת מספר שיעורים כדי לחזור ל"עניינים". כמובן שעל הפרק מכונית אוטומטית בלבד.

השאלה היא האם באמת כדאי לה לרכוש רכב חדש - אלטו, או לחפש רכב קטן משומש, גם כן מהקטגוריה, ולחסוך כסף? אני אישית חושב שעדיף לה לקחת מכונית חדשה, ולהיות בראש שקט מבחינת האחריות. אני טועה?

רק בבקשה, לא להציע מכוניות קטנות נוספות. התקציב מוגבל והאלטו האוטומטית נכנסת לתקציב בדיוק. אין לה ממש רצון או צורך להתגמש כלפי מעלה. התכנון הוא כ-6-7 אלף ק"מ בשנה ב-95% נסיעות עירוניות.

תודה רבה!

פורסם

יש עכשיו הנחות בסוזוקי ממה שהבנתי. כרגע על הפרק אם בכלל כדאי ללכת על אוטו חדש או משומש.

פורסם

ממליץ שקדם כל האשה תקח כמה שיעורים ותרגיש את עצמה על הכביש, ואז תחליט שהיא באמת רוצה לרכוש רכב.

הצרכים שאתה מתאר ימולאו היטב על ידי רכב קטן מקבוצת המיני. עם זאת יש בפורום הודעות לגבי בעייתיות של שילוב מנועי הליטר עם תיבות אוטומטיות, ואני מציע שתגש עם אותה גברת לסוכנויות רכב על מנת שהיא תתרשם מהתאמתם לצרכיה, ובהמשך בצעו נסיעות מבחן בדגמים הנראים מתאימים.

במקביל - ברר בחוגי המשפחה והחבריםאם מישהו מציע למכירה רכב מתאים, כגון סופרמיני בגיל וקילומטראז' סבירים. היתרון שלהם ברור - הם כבר שרוטים, כך שיחסך כאב הלב של השריטה הראשונה ברכב חדש. אולי גם תוכלו לחסוך קצת כסף. אשתי נתה כך את שתי המכוניות הראשונות שלה, וגם כזוג קנינו כך 3 מכוניות במהלך השנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...